Şimdi Ara

HoTs Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunda acayip az fps alıyorum en düşük ayarlarda bile sistemim bu :

    CPU : Intel I5 Mobile 3317
    GPU : Nvidia Geforce GT630M
    RAM : 6 GB

    Nasıl çözebilirim bunu game settings'ten 32 bit yaptım .



  • 630m ile az fps alman gayet normal. ayarları low a çek.
  • batarya yüksek performans dimi ?
  • Ayarlar zaten low'da batarya'da yüksek performans fakat MGS V'te bile 30-40 fps alıyorum med ayarlarda . AC:U'tideki fps ile aynı oluyor yok böyle optimizasyon .
  • son birkaç gündür kasma sorunu bende de oluyor arasıra..
    lag değil de kasma sorunu can sıkıcı :s
  • Ayarlar lowda olmasına rağmen bendede kasıyor varmı çözümü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA 16 'yıda denedim orda bile bu kadar kasma yok . Oyun optimizasyon özürlü çok sağlam bir bilgisayarınız yoksa çok yüksek fps alamazsınız .
  • Bu kasma sorunu bir tek bende mi olmuyor anlamadımki , hani öyle aman aman bir sistemimde yok amd 5870 ekran kartı , amd 965 be işlemci 8 gb ram var, 5 senelik sistem , ne bir takılma ne bir lag vs. yağ gibi akıyor oyun , tüm driver larınız güncel mi arkadaşlar ?
  • _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt
    bu kasma PC den sebeb değil bence.. oyundan sebeb diye düşünüyorum..
    benm sistem iyi 1 senelik fakat nadiren de olsa lag gibi kasma sorunu olabiliyor
  • Ctrl + Alt + F yapip kasma oldugu zamanlardaki ping degerlerinize göz atiniz. Sorun yasayanlar genelde internet baglantisindaki dalgalanmalarindan dolsyi yasiyorlar, donanimdan dolayi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan sebep olsa herkeste olur, gözlemlediğim kadarı ile oran yarı yarıya gibi, %50 şikayetçi , kalan %50 sıkıntı yok diyor , internet bağlantısı da bence pek olamaz çünkü bu kadar insanın mı bağlantısı kötü ? garip bir durum ,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

    Oyundan sebep olsa herkeste olur, gözlemlediğim kadarı ile oran yarı yarıya gibi, %50 şikayetçi , kalan %50 sıkıntı yok diyor , internet bağlantısı da bence pek olamaz çünkü bu kadar insanın mı bağlantısı kötü ? garip bir durum ,

    Hocam işte optimizasyon problemi var yüksek pc'niz yoksa rahat oynayamazsınız .
  • ALT+Tab yapınca FPS bayağı düşüyor. Ayrıca oyunda optimizasyon sorunu olduğu doğru, muhteşem sistemlerde bile kasmalar olabiliyor. Acele edip 2 Haziran'da açtılar oyunu da, sıkıntıları hâlâ devam ediyor. 19 Mayıs - 2 Haziran arasında kısacık Open Beta oldu, hâlâ Beta aşamasında desek yanlış olmaz, tek farkı Beta portresi, Wonder Billie vesaire daha alınmıyor.
  • Hots a sağ tıklayıp grafik işlemci ile çalıştırdan ekran kartının hangisi olduğunu kontrol edin.Ben 15 fps alıyordum ekran kartını değiştirdikten sonra düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaan Gocmen

    quote:

    Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

    Oyundan sebep olsa herkeste olur, gözlemlediğim kadarı ile oran yarı yarıya gibi, %50 şikayetçi , kalan %50 sıkıntı yok diyor , internet bağlantısı da bence pek olamaz çünkü bu kadar insanın mı bağlantısı kötü ? garip bir durum ,

    Hocam işte optimizasyon problemi var yüksek pc'niz yoksa rahat oynayamazsınız .

    Core 2 Duo ve dahili ekran karti ile 27 inch monitörde oynayan bir arkadasim var ve oyunu problemsiz bir sekilde oynuyor. Daha ne kadar kötü bir donanim olabilir ki kasmasi icin? Kötü donanimdan kasit Pentium 4 falan mi?

    Bahsettigim arkadas sadece ama sadece interneti dalgalandigi zaman oyunda problemler yasiyor, zaten interneti dalgalaninca skypeta da sesi gidip gidip geliyor, anliyoruz ki birazdan oyundan düsecek. Zaten lag var falan diyor interneti dalgalanirken. Ayno durumda olan 3 kisi taniyorum. Battle.net forumlarinda da tespitler internet kalitesinin önemi yönünde, donanimin degil.

    Alt + Tab yapinca fps düsmesi probleminin de cözümü var. Grafik ayarlarindan "windowed"u isaretleyiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Möcker -- 12 Eylül 2015; 7:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben de aynı kanaatteyim, sistemden ziyade net dalgalanmaları , çünkü dediğim gibi 5 senelik amd5870 ekran kartı ve amd 965 be işlemci ile oynuyorum , ayarlar full de nerede ise, ayrıca blizz oyunlarını takip edenler bilir blizzard daima orta şekerli sistemlerin de kaldıracağı oyunlar yapar ki bu da oyuncu sayısını yüksek tutmak içindir , yoksa kim verebilir binlerce lira bu oyunları oynamak için ,
  • bende asus x550jx var i7 modeli gtx 950m ekran kartı işlemcide 4720hq bende haritaya göz atarkan hafif kasma var anlık değil sürekli kasma var ama pildeyken 40-60 fps alıyorum witcher 3 ü zaten mediumda rahat kasmadan oynuyorum bu sorun kesinlikle oyunun optimizasyonu ile ilgili.
  • bende geçen gün sağlam bir pc de denemiştim bir kafede. ekran kartı sorunu verip oyundan filan atmıştı. bir tür optimizasyon galiba. ekran kartınına erişemediğini mi / şimdi kullanılamıyor mu ne demişti. genel olarak bazı sıkıntılar yaşayabiliyor. 2gb ram amd radeon hd 7700 olması lazım /tam hatırlamıyorum/ aynı hatayı vermişti. sonraki gün ise oyuna girmiştim ama mapın ilk 5 dk si fps düşmesi oluyordu hep.
  • Ben de 540M ile geçen sene çok akıcı oynayabiliyordum ama artık sürekli 1 FPS düşüyor. Ama sanırım işlemcimin %100 olmasından kaynaklı. Yaşlandın be laptop



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • nvidia kullanıyorum ve çözüm buldum nvidia denetim masasından 3d ayarlarının yönetilmesi kısmına girdim ordanda program ayarlarından hotsu seçtim işlemci yüksek perf. nvidia seçili bu program için ayarları belirleyin kısmında bütün ayarları en yüksek performans getiecek şekilde seçtim gözle görülür şekilde performans artışı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.