Şimdi Ara

Hots'a yeni başlıyacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Suan bilgisayarda iniyor daha ilk kez oyuna giricem bu konuda sizden yardim alayim dedim
    Daha onceden moba deneyimim var smite,lol ve dota cok kez oynadim. O yuzden minyon kesicen level kasilcan filan demenize gerek yok
    Kafama 1-2 sey var

    1-)Yeni baslayacagim icin hangi herolari onerirsiniz (basit olmasini kastediyorum)
    2-)Galiba oyunda binek denilen bisey bu oyun icinde ne ise yariyor


    Bunun disinda oyundan kisaca bahsedin nelere dikkat etmeliyim falan filan yazmaktan sıkıldım. Konu hakkinda bilgi sahibisiniz ne demek istedigimi anlamissinizdir kisaca tavsiye verin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Daha soruyu sormaya sıkılmışsın bi de bizden cevap bekliyorsun. Her yeni başlayana oyunu anlatacak halimiz yok ana konuda yeterli bilgi mevcut oradan devam edin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_86785944/tm.htm
  • Genel olarak easy olan herolar kolaydır. Onları tercih edebilirsiniz, heronun üzerine gelince yazıyor zaten. Size şu heroyu alın diyemem bana kolay olan size zor olabilir.
    Bineğin hiçbir esprisi yok, yani tamamen görünüş. Size 2 binek bedava veriyor zaten. Oyunda ilerlemek için kullanılan herkeste olan bir şey, Z tuşu ile binilip gidiliyor. Moba oynadıysanız kolay alışırsınız zaten, 10 hero sahibi olmadan ranked açılmaz. 10 hero sahibi olana kadar da zaten oyunu öğrenmiş olursunuz diye düşünüyorum. Çok zor değil öğrenmesi.
    Hero seçiminde dikkat etmeniz gereken şey, üzerinde hard yazan herolar oynanış açısından biraz marifet istiyor o kadar.
    Oyunu oynarken dikkat etmeniz gereken şeyler farklı tabi, tek başınıza hücum etmemek gibi. Asla 2 kişiye dalamazsınız gibi. boss kesmeye giderken karşı takımdan en az 2 kişinin ölmüş olmasını bekleyebilirsiniz.
    Genel olarak oyunda yalnız gezmediğiniz sürece ve odaklanıp oynarsanız kaybetmezsiniz. Takımda suppport varsa öncelik onu kesmeye odaklanın o kadar.
    Şuan oynamadığınız bir oyunu anlatmak için yazmaktan da biz sıkılırız, oynayıp kendiniz görmelisiniz. Yazı ile sonuçta anlatılmaz. Tavsiyem birçok video izlemeniz yönünde. Her heroya ait talent seçimlerini de doğru yapmalısınız, bunun için arama motoruna heronun adını ve yanına build yazın çıkan sitelere girin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MetalPWN

    Daha soruyu sormaya sıkılmışsın bi de bizden cevap bekliyorsun. Her yeni başlayana oyunu anlatacak halimiz yok ana konuda yeterli bilgi mevcut oradan devam edin.

    http://forum.donanimhaber.com/m_86785944/tm.htm

    Kimse senden anlatmani istemedi zaten ayrica bu mesaji yazcagina oyun hakkinda kisaca bilgi verebilirdin forumdaki 3-4 konuya baktim ama istedigim cevaplari alamadim o yuzden buraya konu actim ayrica bana oyunu anlat da demedim sadece "nelere dikkat etmem gerekir" dedim Bi arkadas cok guzel cevap yazmis burdan kendisine tesekkur ediyorum
    Bu arada baska bir konudada su mesajini gordum "guzel bur oyun baslamanizi tavsiye etmem gibi " birseydi sanirim eger trolleyecekseniz burasi yeri degil yardim almaya calisan birine boyle kin dolu yaklasmamalisiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 20 Mart 2016; 19:45:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuşma ve forum adabına uygun sorsaydınız zevkle cevaplarım da daha konuşmasını bilmeyen kural tanımaz ukala insanların konularına hak ettiği şekilde cevap veriyorum üzgünüm.

    Sorduğunuz soruları ana konuda bizzat kendim cevapladigim için ana konuya yönlendirdim ama kinlendiginiz için bakmak yerine küçük kız çocukları gibi " sana soran olmadı bi kere hıh" moduna girdiniz.

    Tartışmayı şahsım adına burada bitiriyorum. Bundan sonraki sorularınıza ana konuya uygun bir dille yazarsanız diğer arkadaslar ve ben memnuniyetle cevap veririz, iyi akşamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.