Şimdi Ara

Hoover markasının yaşattığı kabus.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba iyi forumlar diliyorum;


    28 aralık 2023 tarihinde medimarktten hoover 49AMBCR/1-S çamaşır makinesi aldım 2024 ocağın sonunda da kullanmaya başladım. sadece 4 kere kullanığım makinanın kazanın içindeki plastik tambur tokacı isimli parça kırıldı servisi aradım ukala bir şekilde garantiye dahil olmadığını söylediler. nasıl mümkün olabilir 4 defa kullanılan bir makinanın parçası kırılabilir? ortalama 650 lira fiyat çıkardılar. gerekirse haklarımı arayacağımı belirttiğimde yargı yolu açık istediğiniz gibi arayın buyrun şeklinde cevap aldım. ücret önemli değil ama insanı resmen çok özür diliyorum enayi yerine koymaları zorumuza gitti. şikayetvar.com a baktığımda herkes aynı parçanın kırılmasından dolayı şikayet oluşturmuş durumda. şunu da ekleyeyim asla makinaya ayakkabı atılmadı, fazla yüklenmedi.


    Değerli forum üyeleri bunu buraya yazmamın asıl sebebini açıklayayım, böyle bir süreçte siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz?

    hangi kurumlara başvururdunuz? varsa tecrübeleriniz veya fikirleriniz bizlerle paylaşırsanız çok mutlu olurum. şimdiden çok teşekkürler.


    Uyguladığım adımlar;

    şikayetvar.com'a yazmak(size en kısa süre içerisinde döneceğiz diye cevap verip birdaha asla aramadılar)

    cimer'e yazmak(113.000tl altı olduğu için tüketici hakem heyetine başvurmalısınız cevabı geldi.)

    tüketici hakem heyetine başvuru(sonuç bekleniyor)

    Hoover markasının yaşattığı kabus.







  • Parça kırılmaları hiç bir markada garanti kapsamına girmiyor. Kart motor amortisör rulman gibi kullanıcının temas etmesi mümkün olmayan parçalar garanti kapsamında tutulur.

    Onun dışında, bu tarz alt kalite markaları almayın, bilindik avrupa markalarını tercih edin dediğimizde burada marka çalışanı diye fişlenip duymadığımız hakaret kalmıyor. Böyle komik problemler okuyuculara biraz ders olur umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 13 Mart 2024; 20:32:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650tl fiyat komik bir fiyat vermişler. Servis için özellikle. Paletlerin değiştirilmesi öyle kolay değil. Durum tam bir rezalet. Palet servis fiyatını söylemişler. İşçilik yok o zaman?

    Vestel ve samsunglarda vidalı kazan kullanılıyor, diğer kalan markalar ise press kazan. Resimden anladığım kadarıyla palet vidalı. Paletlerin vidası kazan kesilmeden değiştiriliyorsa iyi haber. Vidalı kazansa, servis imkansız bu fiyata yapmaz. Hele press kazan daha beter.

    Bu işte bir iş var. Servis acaba kusurun farkında mıydı? ya da kronik bir şey mi?

    Enteresan yani

    VİDALI SAMSUNG KAZANI


    Hoover markasının yaşattığı kabus.Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bu videomda Samsung çamaşır makinelerinin tambur kısmında bulunan plastik kanatlar nasıl çıkarılır detaylı olarak anlattım. Videoda tambur plastiğini çıkardığım makine ecobubble serisi bir makine. Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #samsung #püfnoktası #kazan #pratikbilgiler
    https://www.youtube.com/watch?si=bCUk0XztvbMAV_IJ&v=wlIYksSN548&feature=youtu.be

    HOTPOİNT PRESS KAZAN PALETİ


    Hoover markasının yaşattığı kabus.Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bu videomda Hotpoint Ariston çamaşır makinesinin tambur içerisinde bulunan plastik parçaların nasıl çıkarıldığını sizlere anlattım. Su paletleri bir çok markada kazan plastiği çıkarılmadan erişilmiyor. Bir kaç marka çamaşır makinesinde ise direkt olarak sökülebilir bir şekilde. Genelde bu sökülme yöntemleri sır gibi gizli tutuluyor. Bir tanesinin sırrını sizlere sundum. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Samsung çamaşır makinesi su fıskıyelerinin değişimi videom https://youtu.be/wlIYksSN548 Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #keşfet #püfnoktası #nasıl #birbilgi #beyazeşya #çamaşırmakinesi
    https://www.youtube.com/watch?si=sbMpSwYPUJ0Q_g_F&v=1WCNTmaRquc&feature=youtu.be

    Bu da Arçelik


    Hoover markasının yaşattığı kabus.Dedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Bir çok kişi farkında değil. Özellikle 2 yıldan fazla zaman geçmiş ve yoğun kullanılmış çamaşır makinelerinde geçmeyen kokuların ve pis yıkama yapmasının sebebi genelde kazan/tambur içerisinde bulunan plastik fıskiyelerin zamanla kirlenmesi oluyor. Bu fıskıyeler ya da su paletleri bazı marka ve modellerde kolayca çıkabilirken bazılarında ise aşırı zor ve hatta neredeyse imkansız. Bilmeden yapılan müdahaler makinenizi kullanılmaz hale getirebilir. Böyle bir durum oluşmaması için bu tarz videolar çekerek sizlere sunuyorum. Beyaz eşya tamirciniz (çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabı) ve küçük el aletleri tamirciniz olarak buradayım. Kanalıma abone olarak destek vermeyi unutmayın. #nasılyapılır #kendinyap #çamaşırmakinesi #tamir
    https://www.youtube.com/watch?si=DZhka8Q6Txxo73Gm&v=_M21kLOmM-s&feature=youtu.be

    Kırıldığına şahit oldum ancak genelde kişilerin zorlaması ile kırılan bir parça. Ben hayatımda hiç kıramadım meseal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 14 Mart 2024; 19:8:4 >




  • Hoover markasının yaşattığı kabus.M Myoutube
    HOOVER KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKINESI FİYASKO UZAK DURUN
    https://www.youtube.com/watch?v=ay3BhWF3m9Q
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.