Şimdi Ara

Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
568
Cevap
27
Favori
14.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şuan 62000 peşin alabiliyorum.nasil telefon sizce


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 69999 nedir ya allah aşkına paştalk geçermiş gibi hala ilkokul terk satış taktiklerinden bıkmadılar. Yazık vallahi yazık. YAZ FİYATINI adam gibi. Dur satış sonrası arkasında KAPI gibi.

    Ne o öyle 1 lirayla karşındakini salatalık yerine koyup köşede gizlenmiş satış yapıyormuş gibi. Ey allam ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    +1

    bana dahada itici geliyor

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Değil mi ? 1 lirayla psikoloji düzeliyor sanki adamın. Resmen keriz yerine koyuyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt

    70bin versem sanki 1 TL iade edecxekler. bozuk para yokm diyecek.

    yap 70bin sizin adınıza da 1 TL 10TL 100 TL falanca STK ya bağış de onu anlarım desteklerim. Hatta küsüratlar şu derneğe diye görünce çok katılmışımdır.

    Ama demek işe yarıyor ki algı diyorlar 69999 bana çok kalabalık , kabarık, şişik geliyor , dediğim gibi itici buluyorum.



    içses aceba 70bin bile değilmiş 69999-4bin de önsipariş hediye çekim var 65999TL bak 66bilem değil kaçırmasam mı, dedi ve gitti sipariş vermeye vazgeçti üstüne bir soğuk su içti. Bu gece almazsam yarın o paraya menizili 100Km olan scooter alacağım :P 50bin civarı diye izledim youtubda ne modeli biliyorum nede markasını ama daha mantıklı geldi ayağımı yerden keser.


    latife bir yana sadece siyah renk gördüm ben satışta. purple/mor/leylak gelmemdi sanırım. birde acaba 3 tane mi geldi stoğa kalan 2 dedi sonra kapandı ürün bitti. Yada beklenenden çok kişi önsiparişle aldı. Tanıdık yok ki soralım hepsiburdaya kaç satış oldu. Ve neden sadece siyah ?


    Bakalım Magic 6pro ne zaman gelicek ilk defa hepsiburda cep telefon satışı takip ettim an ve an. heyecan yaptım alırmış gibi sepeti doldurup sonra kasaya gelmeden bırakıp kaçan alışverişmanyakları gibiydim...





  • peşin derklen kredi kartına tek çekim ise ben cidden düşünürdüm. ama benim kredi kart limitim ve diğer seçimlerim maalesef uygun değildi. kredşi vs ilede 73bini her koşulda geçiyor idi. 3 ay sadece taksit zaten yasal durum gereği.


    62bin kredi kartı ile tek çekim ise alırım derdim. Ben uzun zamandır hayalini kurduğum için kötü diyemem bana çok uygun özellikleri. Katlanabilir şimdilik tek almak istediğim telefon bu. Birde önümüz seçim süreci, düşmez de birden kur mur diye fırlayabilir diye düşünüp konuştum. Bu devirde alan karlı oluyor maalesef.


    içses: gaza geldim kredi ile alasım geldi.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    4000 indirim var 4000 kupon var epeydir takip ettiğim telefon şuan elimde 4 senedir xaomi resmi note 8 pro var alırsam ondan geçerim ama.oyle zengin değiliz.o paraya robot süpürge eşya kurutma makinası üstüne başka model tel alabilirim.kafam karışık.esimde iPhone Primax istiyor bunu alsam aleyhime delil olarak kullanılacak o da var 🤣


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu telefona niyeti çok bozuyorum. Fotoğraf performansı nasıl acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt

    vallahi bende 1 aydır buna takıldım. aslında ylardır takibimde idi ama önyargı ile Türkiyede satılmaz diye düşünürken Barcelonada lansmanı izlerken ilk olarak 5 martta türkiyede hepsiburda önsipariş alacak dedi. Birdolu video izledim tam benlik bir cihaz. Samsung NOTE cuyum ben . hangi ötelefon ve modele gitsem geriye döndüm. şu anda Samsung s22Ultra var işimide görüyor ama ben s23u almadım, s24u da lamadım. Samsung Fold 3 itici geldi , 4 ve 5 de keza öyle. ama bu katlanabilir olarak tam istediğim gibi. Tek sıkıntı kablosuz olayı bende zaten hiç kullanmam, pilimi %20-85 aralığında usuluyle doldururm hızlı şarj ihtiyac değilse kulanmam. Cillop gibi telefon lama benim gözlerde sıkıntı var. Katlanabilir ile deneyim yaşayacağız bakalım .


    ama karıkoaca arasına girilmez , ben alırdım :P ama sonrasını hesap etmem. alırım


    hem 4bin önsipariş hemde kupon aynı anda oluo geri kalanı nasıl ödeyeceksiniz tek tekim mi ? yoksa cüzdana kredikartıyla yükleyip alacaksanız da , ek faiz gelmiyorsa alın.


    çünkü ben 4bin indirimle hangi ödemeyi seçsem bana en fazla 3 taksit yaptı ve 72-73bine kadar fşiyat çıkıyor. Kısaca siz 11 bin ucıuza alacaksınız.





  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

    izlediğim kadarıyla şahsi yorumum çok muazzam değil. ama gündüz çekimlerinde izlediklerim gayet iyiydi. ben birde kendime güveniyorum eski modeller de dshi ışık vs çekerim beğenirler. Ama gece çekiminde harikalar beklememek lazım özellikle videolarda ben beğenmedim ama gündüz fotografı bana uyar. gece çekimi çok kullanırım bunda bende merak ediyoırum elimde olsa kendimce derdim.


    kısaca gece çekim video performansını izlediğim youtuberlardakiş örneklerde çok çok başarılı bulmadım. kötü değil ama YApay zeka diye övünüyorlar sanırım yazılımla hallederler ilerde. 100x zoom ile ay fotoları vs çekerdim şimdiki S22ultra yı arayacağım o açıdan. ama izlediğim videolarda 2,5 optik zoom ve 20-30x dijitallerde çok kötü şeyler görmedim. Gündüz fotolarında çoğu telefondan daha başarılı. amirl gemilerle nbaşa baç diyenler var.


    birkaç eksiği var ama bana sıkıntı olmayan şeyler.


    birde barcelona lansmanında Honor magic 6pro nun foto çekimlerini gördüm çok harikaydı. umarım bizim yazılımlarda öyle ince ayar çekilip süper hale gelir.





  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Tek çekim.ama ben deri olani düşünüyorum onda kupon geçmiyor saçmalık.ilk açıldığında deri olanda geçiyordu sonra kaldırdılar.Kararsizim eşim al diyor ama ona da iPhone 15 almam gerekecek.bide bukadar para edermi düşüncem bu ..aalinda Z fold 5 alcaktim.sonra bu çıktı YouTube de karşıma aşık oldum bir anda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpsiz23 K kullanıcısına yanıt

    deri den ben vazgeçtim. uzun kullanım videolarında deride çok defarmosyonlar gördüm.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • s22ultra 512 sıfırdan farksız verdiği teklif

    biraderime hediye ederim daha iyi


    Honor Magic V2 [ANAKONU] enince katlanabilir telefon Türkiye önkayıta 4bin+sepet 4bin+8bin takasdest
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Bende 4 bin lansman öncesi kayıt olduğum için indirim veriyor. Yani sepette 62bin oluyor dilersen yardımcı olabilirim size.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim benim sıkıntım parasal. ayın 8inden sonraya bakacağım. Ayın 15i sonrası alma ihtimalim var.

    sistem hatası sebebli kredi kullanımında taksit yaparsanız vs çekin biri iptal ediliyor idi, talep açtım düzelitrdim.

    hatta combo olmadı eski sepette sonradan siparişe kapatıp düzelttiler.

    Leylak mor purple neden yok sadece siyah bunlara dahi talep oluşturdum.


    yarın ola hayrola ayın 9unda bir mucize olursa alacağım 62bine. Kredi ne şekilde kullanırsanız kullanın anında fiyatlar 69-73 e kadar çıkıyor.

    2 çek ile tek ödeme kredi kartı limit müsaitsizliği sebebli. hesap kesiminden önce ödeme yapıp limit açmam , yada tümünü peşin ödemem lazım.


    benim çözemediğim.

    70 bin cihaz

    4bin düş önsipariş

    4bin honor sepette indirim


    oldu 62bin


    buna eski cihaz tamamıyle eklenip combo oluyor mu ?

    benim cihaza 24 bin verdi, ilavede 8bin destek dedi. yani 32 bin eder kabaca


    sepette son işeleme kadar gidemedim yani 30bine düştüğünü teyit edemedim. telefonu o fiyata satmam desemde finansal sıkıntı


    hepsini birden düşünce 30bine düşünce kredi kartı limiti veya bakit vs vs . Çünkü diğer seçeneklerde hep vade farkı komisypon vs eklenip uçuşa geçiyor fiyat.





  • Bunu teşhir nerde görebiliriz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • önsipariş değilde dün sipariş geçenlerin ilk baştakilere kargolandı HepsiJet ise 7Mart perşembe teslim edecek. Onlar artık paylaşır.

    teşhir haricinde kadıköy deki satıcılar çeşitli ilanlar vermişl golobal sürüm yurtdışı olanları satıyorlar. onlardan bakabilirsiniz muhtemelen sizin yaşadığınız şehir ilçe ye göre de belki ...

    shbndn de teklefon satışı yapanların çoğusu mağaza.

    Honor Türkiye nin maalesef bildiğim DENEYİM MAĞAZASI vs yok. satışlarını Türkiye de 3 siteden yapıyor . Teknosa mağazalarına belki gelmiştir teşhirde vardır sormak lazım.


    bugün sipariş verenlere 12-13-14-15 Mart tarihler kargo diyormuş. dün ben deneme yaparken bugün için kargoya teslim perşembe sizde diyordu.


    stok durumunu dahi sordum. renk neden sadece siyah dedim. yanıt alamadım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.