Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: drhcetin82 , drhcetin82 , Özgür Yiğit Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
1.586
Cevap
71
Favori
73.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Hiç denemedim ama telefon uygulamasının ayarlarında görünüyor wifi araması.
  • maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsü atabilir misiniz hocam? Ben mi yanlış yere bakıyorum.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
  • maviakdeniz M kullanıcısına yanıt
    Doğru yere bakıyorum, çıkmıyordu.. E-sim kullanıyorum, deaktif-aktif yaptım düzeldi sorun. Neden böyle bir bug a girdi anlayamadım. Sorun sim ile alakalı sanırım. Çünkü sim üzerinden de arama yapamadım, alamadım. Umarım tekrarlamaz.
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi e-sim'den oluyordur büyük ihtimalle.
  • kim ne derse desin güzel cihaz:)

  • Passenger kullanıcısına yanıt

    Başkan kedinin bakışları fena  

  • Herkese selam saygı yeni aldım ama arama kaydetme yok sanırım nasıl arama kaydebiliriz

  • twittwer sorunsalı


    iphone dan geçtim , kısa yollarımı yanlış kullanıyorum bilmiyorum ama twitter da bir postun içine girdiğimde sola çekip ana dizine geliyorum ve yeniden yüklüyor postları . oysa ben kaldığım yerden devam etmek istiyorum . sizde nasıl ?

  • Her ne kadar süreç sancılı geçse de cihazı lansman indiriminin son günü eskiyi yenile kampanyasını da kullanarak gayet makul bir fiyata sipariş ettim. Detaylı bir inceleme yapmadan yazmak istemedim, elime dün ulaştı, iki gündür aktif kullanıyorum.


    Cihaz, kampanyaları da kullanıp fiyatı düşürdüğünüzde, gayet uygun bir yükseltme oluyor. Yeşil rengi elimde, premium hissiyatını cidden alabiliyorsunuz. Herhangi bir kamera ya da pil sorunuyla karşılaşmadım. Arayüzü MagicOS gerçekten akıcı ve Iphone'dan geçecek kullanıcıları düşünürek yapmış olmaları gerek, IOS'a çok benzer.


    Kamerasını hem açık hem de kapalı mekanda test ettim. Şahsen DXO Mark sonuçlarının şişirme olduğunu düşünen ben bile kabul ediyorum, hata etmişim. Olağanüstü sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Salt, indirimsiz fiyattan satın aldığınızda bile üzmeyecek bir kamera.


    Kamerada dikkatimi çeken detaylardan bir tanesi HDR ve AI kamera ayarlarının gerçekten güncellemeyle pürüzlerinin alınması gerektiği. AI kamera aşırı güneş ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflarda odak sorunu yapabiliyor, AI kamerayı kapatınca düzeliyor. İç mekan çekimlerinde HDR ayarı çok iyi sonuçlar verse de açık mekanlarda yakınlardaki objeler daha fazla ışığa maruz kalıyor.


    Dediğim gibi ben bunların dışında majör bir sorun bulamadım telefonda. Kutu içeriğinde 100 Watt şarj adaptörü, kablosu, saydam kılıfa ek olarak hediye edilen kılıf, son zamanlarda 'al sana telefon ve kutusu' diyen markalara gerçekten fark atan bir avantaj. Çoğu insan bu aksesuarların önemini unutuyor.


    Telefonun içine entegre AI'ın ücretsiz olması (Sanırım Samsung AI için ücret planlaması getirmeyi planlıyordu, hatam varsa düzeltin) ve telefon içerisinde bulunan pek çok işlemi pratikleştirmesi hızlı olmayı amaçlayan insanlar için tercih edilebilir.


    Ayrıca fabrika çıkışlı ön ekran koruma filmiyle geliyor, bilginize.


    EDİT: Ben karşılaşmadım diye yazmadım ancak forumdaki diğer arkadaşların belirttiği sorunları da dikkate alın. Ancak naçizane fikrim, önümüzdeki günlerde gelecek güncellemelerle pürüzlerin giderileceğidir. Herkese iyi günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deistkel -- 8 Mayıs 2024; 17:20:31 >




  • Gençler zirveyi uzun süre tutamadınız Pura 70 Ultra beklenildiği gibi biraz fark ile almış zirveyi elinizdenHonor Magic 6 Pro ANA KONU 

  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt

    e-sim kullanan birini bulmuşken sorayım. Ne gibi bir avantajı veya dezavantajı var e-sim olayının?

  • Sabah şarj yerlerdeydi

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU

    Öğlenden sonra telefonu sıfırladım şarjı %100 yaptım veee M6P işte sensin dedim

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • renkli_ R kullanıcısına yanıt
    Hiçbir farkı yok hocam. İşlev aynı, sadece fiziki sim ile uğraşmıyorsunuz.
  • sbubu S kullanıcısına yanıt

    Şarjı fullediğinizde göreceğiniz süre kişiden kişiye değişir. Kullanım özelliğinize göre, aynı şekilde devam ederseniz ne kadar kullanabileceğinizi gösterir o. Atıyorum çok oyun oynayan biri 10 saat görür, bataryayı fazla yormayan biri 40 saat görür. Ya da bu hafta 10 saat görürsünüz, kullanımınıza göre haftaya 20 saat görebilirsiniz. Dinamik bir gösterge yani. Başkasının yüksek görmesi onu iyi sizi kötü yapmaz :)

  • Şimdi kendi adıma itiraf vakti. Aşağıda yazacaklarım kişisel görüş içerir, benim için böyle olan sizin için farklı olabilir. Ama burdaki kullanıcıların deneyimlerinden faydalanmış biri olarak, kendi deneyimimi paylaşmayı bir borç biliyorum en içten samimiyetimle. Genel olarak olumsuzluklardan bahsedeceğim.


    EKRAN:

    Kavisli ve görece düşük çözünürlükte olması dışında gayet güzel. İlk kez kavisli ekranla muhatap oldum ve bir daha asla almam. Kenarlardaki doğal olarak büyüteç etkisini hiç sevmedim. Kılıfların kenar koruma özelliğini de zayıflatıyor.


    GÖVDE:

    Simetri takıntım var, arka kamera adasının ortada olduğunu görünce heyecanlanmıştım, ancak yanılmışım. Tutuşunuzu olumsuz etkiliyor. Kamera adası çok kalın ve ağır, telefon balık gibi elden kayıyor, benim için böyle bu. Siyah renk aldım, arka kapak matlaştırılmış cam imiş ama plastik gibi duruyor ve çok parmak izi yapıyor. Asla premium görüntüsü yok.


    KAMERA:

    Yüksek zoom çekimleri hariç çok başarılı.


    SES:

    Seviye olarak yüksek ama kaliteli ses seviyorsanız sizi üzer. Beni üzdü şahsen. Kaliteli hoparlörler kullanmak yerine yazılımsal müdahale ile sesi artırmışlar gibi geldi bana. iPhone'daki doygun tok ses yok kesinlikle.


    İŞLETİM SİSTEMİ:

    Beni en çok üzen şey bu oldu. Yazılımsal kusurlardan bahsetmiyorum, onlar giderilecektir. Ama yıllardır Xiaomi, POCO, Redmi ve Samsung kullanan biri olarak arayüz çok yavan ve Çin işi geldi. Yazı tipini değiştirmek bir nebze kotarıyor işi ama telefonda detay yok. Özellikle Xiaomi'de yapabildiğim ince ayarlar bunda yok. Uzun bir süre MagicOS almayacağımı anladım. iOS desen iOS değil, Android desen Android'in ruhuna uygun değil :(


    SONUÇ:

    40k civarına düşmeden almazdım şimdiki aklım olsa. Kimseye de al diyeceğim bir telefon değil. Evet, donanımsal olarak parçalar üst seviyede ama bütünsel olarak bakıldığında olmamış bence. Şahsen çok inceleme yaptım, ve gördüm ki HONOR tüm dünyada müthiş bir PR çalışması yürütüyor bu model için. Daha önce hiçbir cihazın böyle pazarlandığını görmedim ben. Telefonu elime ilk aldığımda hissettiğim şey bu PR'a aldanmış olmaktı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarabc -- 8 Mayıs 2024; 21:34:35 >




  • Uzun yıllar Samsung kullandıktan sonra ( en son s23+) bu telefona geçiş yaptım. Samsung harici kullandığım son cihaz Huawei mate 10 pro'ydu. Bu telefonun arayüzünü, aradan uzun zaman geçmesine rağmen mate 10 pro'nunkine benzettim. Samsung arayüzü ile karşılaştıracak olursam çok akıcı olmasına rağmen biraz eksikleri var magic os'un.

    Telefon kullanmayı çok kolaylaştıran "rutinler" benzeri bir uygulamanın bulunmaması,

    Özelleştirme seçeneklerinin ( uygulamalar, hareketler, kilit ekranı özelleştirmeleri vb) çok daha sınırlı olması,

    Stok arama ve mesajlaşma uygulamalarının bulunmaması,

    Yapay zeka özelliklerinin daha sınırlı ve daha kullanışsız olması,

    Çift tıklama ile ekran kilitleme bulunmaması iki günlük kullanımımda dikkatimi en çok çekenler oldu.

    Daha kararlı ve yumuşak animasyonlar,

    Çok hızlı yüz tanıma,

    Kameranın renkleri aşırı patlatıp olduğundan farklı bir renge döndürmemesi de gördüğüm ilk artılar oldu.

    Bunlar tamamen kendi kullanım şeklime göre belirlediklerim. Bu artı ve eksiler başkaları için hiçbir şey ifade etmeyebilir. Arada kalan varsa fikir versin diye yazdım. Çok uzun oldu ama son söz : Samsung'tan geçtiğime pişman mıyım? Kesinlikle değilim.




  • Alım satımla uğraşan biri olarak 15 pro max s23 ultra S24 ultra mi 13 ultra Huawei p60 pro dahil hemen hemen tüm amiral gemileri kullanmış birisi olarak birkaç günlük deneyimden sonra ben de kendimce birkaç noktalara değineceğim Bugün ikinci günüm biraz daha kurcalamak lazım
  • WhatsApp ta videolu görüşmeler sizce de çok çöp değil mi? Hem arka hem ön kamera için diyorum, baya kötü. Bi de kamera 15-20fps çekiyor gibi görünüyor video aramasında. Bu da gözü çok rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.