Şimdi Ara

Honor 90 için Yerleşik ses kaydedici (Call Recorder) apk kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;


    Yaklaşık 5-6 yıldır Huawei mate 20 lite kullanıyorum. Honor 90 telefona geçtim. Huawei kullanıcılarının iyi bildiği gibi bu telefonlarda sistemsel yerleşik aktive edilmemiş call recorder vardır. Sonradan aktive edilmektedir. Bilindiği gibi bu tip programlar sonradan özel hayati ihlal gerekçesiyle sorunlu çalışmaya başladı. rehbere senkronizasyon problemleri çıktı.


    Şimdide program çok. ama ben pek çoğunu denemiş biri olarak çok memnun kaldığım olmadı. Neyse konumuza dönersek bu tip bir program huawei telefonlarda yerleşik ancak pasif olduğu gibi mirasçısı olan honor dada var. honor huawei den ayrılmış bir telefon. ancak pek çok sistemi aynıdır.


    pasif dediğimiz konu sistemsel olarak bir apk ile aktif hale geliyor. normalde rootla yapabileceğiniz bir işlemi kendi apk sı ile hallediyoruz. honor ve huawei buna izin veriyor. evet yine bir apk ama sistemsel bir değişiklik yapıyor.


    Şu anda aktif ettim ve kullanıyorum. ihtiyaç duyanlar kurup kullanabilirler. öncelikle apk yı temin etmeniz gerekiyor. yeri burası. eskiden resmi bir linki bile vardı. halen var mı bilemiyorum.



    Call Recorder apk nın sitesi;


    Call recorder apk indirme linki;


    https://xdaforums.com/attachments/com-hihonor-phone-recorder-apk.5678455/



    Apk yı kurabilmeniz için telefonda üçüncü parti uygulamaların kurulumuna izin vermeniz gerekir.

    honorda güvenlik>diğer ayarlar>harici kaynaklardan uygulama yükle>

    şimdi bu sekmede hangi kaynaktan yükleyeceğinize izin veriyorsunuz. mesela crome üzerinden veya whataspp içindeki bir apk yüklemesine buradan izin veriyorsunuz. aslen bunu apk ya tıklayınca size izin veriyor musunuz? diye soracak ama sormaz ise yeri burası. eskiden tek bir anahtardı bu. çekerdiniz ve bütün harici uygulamalara izin verirdiniz. artık tek tek uygulamalara izin verebiliyorsunuz. sanırım daha doğru.



    zaten store dışı bir uygulama apk sı kurmak isterseniz uyarı gelir ve ayarı açmanız gerekir. apk yı kurduğunuzda görünürde bir şey olmaz.


    telefon numaratör ekranına gelip sağ üst köşedeki üç noktaya basmanız gerekir.


    ayarlarda arama kayıtlarını etkinleştir diye bir seçenek olacak (ki bu yeni eklenen bir seçenektir öncesinde olmaz) bunu etkin hale getireceksiniz.


    sonrasında arama sırasında numaratöre bir ses simgesi eklenecek. (buda yeni eklenen bir simgedir) ve kayıt yaptığını gösterecek.


    kayıtlarınız telefon ana klasöründe "sound" klasörü içinde "call recorder" klasörü içindedir.


    sound klasörü ayrıca voice recoderinizin yani ses kaydedicinizin klasörüdür.


    ses kaydedici son derece iyi bir player vazifesi gördüğü için onu özellikle istiyoruz. ancak malesef klasör yolları aynı değil. her hangi bir sound mp3 vs. player uygulamadada ses kayıtlarını listeler ve dinletir.


    ses kaydediciden dinlemek istiyorsanız sorunu bir müddet sonra kendi çözüyor ve uygulama kendisi çağrılar diye bir alt klasör oluşturarak listelemeye başlıyor. zaten alt klasöründeydi. yani sorun bir şekilde kendisi sonradan halloluyor. ses kaydedicide başlangıçta görünmezken sonradan görünür hale geliyor.


    diğer bir olmazsa çalışmaz konu bu apk ya ki ismi arama kaydedici olarak uygulamalarda göreceksiniz. depolama mikrofon her ne izin varsa vereceksiniz. zaten mic kullanmak zorunda. aksi taktirde asla çalıştıramazsınız. ikisini unutmayın. bir etkin kılma ikincisi izinler. sonrasında çalışır. uygulamayı kurabilmeniz içinde 3. parti kuruluma izin vermeniz gerekir. mikrofon izni olmassa olmazdır.


    Geliştirici seçeneklerini de kurcalamıştım ama o suit program içindi. suit için mutlaka usb hata ayıklamayı etkin kılmanız gerekiyor. hbd artık gerekmiyor zaten bulamıyorsunuz.


    her neyse bu şekilde bu faydalı apk yı kullanabilirsiniz.


    unuttuğunuz bir şeyi hatırlamak için dinleyebilirsiniz. not alma ihtiyacı kalmaz. biri telefon verir sonra bunu dinleyip kaydedersiniz. ne konuştuğunuza bakarsınız. ve bazı konuşmalarınızı tekrar dinleyince daha iyi anlarsınız. bazı inkarcılara konuştuğunu tekrar dinletir özür diletirsiniz falan.


    ancak delil olarak kabul edilmediği gibi delil göstermeye kalkarsanız suç kabul ediliyor. şahsen ben delil kabul edilmesi gerektiğini ve yasal olması gerektiğini düşünenlerdenim.


    googlenin benzer bir hizmeti yeni çıktı. kullanabilirsiniz. lakin konuşma öncesi bir tele sekreter "bu konuşma kayıt altına alınmaktadır" şeklinde uyarı yapıyor. tabiki bu biraz itici.


    neyse herkese yeni telefonları hayırlı olsun. buda benden size isteyene küçük bir hatırlatma hediyesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 21 Kasım 2023; 16:21:35 >







  • honor 70 honor x9a da da çalışıyor bu apk

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Denemedim. Ama büyük ihtimalle çalışıyordur.
  • yasesa kullanıcısına yanıt
    Merhaba yazıda olduğu gibi uygulamayı yükledim daha önce Huawei cihaz kullandığım için biliyordum fakat hata alıyorum arama ayarlarda da otomatik kaydet seçeneği çıkmıyor sebebi ne olabilir Honor 90 için Yerleşik ses kaydedici (Call Recorder) apk kurulumu
  • GZAKCA G kullanıcısına yanıt

    Kurduğunuz apk yi bulun ve mikrofona izin verin.

  • Çok teşekkürler. Baya aradım. Sayenizde hallettim :) honor 70 kullanıyorum.

  • yasesa kullanıcısına yanıt

    Selam..Honor 90 tel.. APK kurdum calisti. Lakin gelen yada aradığımda manuel olarak baslatilmakta kayıt.. oysa gelen yada giden çağrıyı otomatik olarak ses kaydına başlaması ayarları olması gerekli.. var mı böyle bir ayar? mi Max kullanıyordum onda vardı.. kendi kayıt alıyordu benim kayıt başlatmayi unutma problemini engellemiş oluyordu.. iyi günler

  • merhaba dediklerinizi sıra ile yaptım fakat

    1) ayarlarda arama kayıtlarını etkinleştir diye bir seçenek bende çıkmıyor

    2)kayıt simgesi çıktı fakat basıyorum herhangi birşey oluyor dediğiniz klasör var fakat içi hep boş yani kayıt yapmıyor.

    3) ismi arama kaydedici olarak uygulamalarda göreceksiniz kısmı bende böyle bir uygulama yok


    sanırım baştan aşağı hatalı bişeyler yapıyorum.

  • exelance1248 kullanıcısına yanıt
    Hocam baştan tekrar deneyin. Yani apk yı kaldırıp tekrar kurun. Bende İngilizce forumlarda çeviri yapıp deneye deneye hallettim. En nihayetinde çalışıyor. Yani apk honor 90 için.
  • Scalabus S kullanıcısına yanıt
    Var gelenle aramaları otomatik kaydet seçenekli. Resim koyacaktır ama otomatik dedikten sonra seçenek gitmiş. Numaratör ayarlarındaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 26 Şubat 2024; 20:5:19 >
  • selam ya bende huwaide mate 20 den honor90 a geçtim zaten telefon degiştirecektim ama sadece otomatik ses kaydı yapması benim için önemliydi işim geregi siparişleri adresleri telefon numaralarını sonradan dinleyip sipariş defterine yazıyordum.yeni apk yukledim honor için kayıt var ama manuel olarak otomatık kayıt yok diger telden alışkanlık var otomatık kayıt etmeye.otomatık kayıt sorunu çözen biri varmı ? telefon honor 90 magicos 7.1 yüklü telefonumda call rrecorder versiyon 13.0.0.003. Aklımda bir fikir var ama anlatayım telefonuınun dilini şuan türkçe bunu hintceye çevirip uygulamayı yeniden kursak olurmu yada başka bil ses kayıtının yasak olmadıgı bir ülke diline çünkü bizde yasak uygulama kurarken dil bakıyor türkçe yasak var auto kaydı menu göstermiyor diye düşünüyorum.hint dilinde türkçe dönermiyiz uugulama düzgü çalşırmı denemek lazım :)

  • satcom1 S kullanıcısına yanıt

    dil değil oluyorsa bölge değiştirerek denenebilir.

  • tekrardan slm ben honor 90 ilk aldıgımda ses kayıtı hemen yükledim otomatık kayıt vardı ılk aldıgımda magic os 7.0 versiyondu sonra güncelleme geldi magic os 7.1 oldu yıne çalısıyordu otomatık kayıt sonr ben bir şey denemek istedim call recorderi kaldırdım yeniden kurdum ondan sonra çalışmaz oldu otomatik kayıt burdan yola çıkarak şuan kı magicos 7.1 den magic 7.0 dönebilrisek ve uygulamayı kurup otomaık ses kaydı çalıştırız sonra güncellense bile çalışmaya devam eder diye düşünüyorum bu yöntemi huwaide yapmıştım olmuştu.şimdi magic 0s 7.0 nerden bulup yükleriz telefona ben deneme yapcam bilgisi olan varsa link veya dosyayı paylaşırsa seviniirm

  • satcom1 S kullanıcısına yanıt
    S. A. Hocam honor 90 dada aynen mate 20 lite olduğu gibi çalışıyor. Apk zaten sistemsel olarak yerleşik recorderi aktif ediyor. Ben otomatik kaydı Türkçe ve başarılı şekilde kullanıyorum. Yukarıda ki girişlerime bakın. Ben konu açtım apk ve yapılacak işleri yazdım. Çalışıyor uğraşmaya değer yani.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157378078



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasesa -- 2 Nisan 2024; 10:36:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.