Şimdi Ara

Honda Yeni Suv'unu gösterdi ! (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 43-44000 TL civarı başlangıç fiyatı ideal olur. Juke da sonuçta 44000'e falan alınıyor. Segmente ancak bu tip bir fiyatla girerse başarılı olabilir. Yoksa CRZ gibi satmadan kalır. Adamlar CRZ'yi 35000 TL civarı yapsalar satacaktı. Şimdi hala 54000 TL istiyorlar. Bu resmen açgözlülük.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senersongur

    43-44000 TL civarı başlangıç fiyatı ideal olur. Juke da sonuçta 44000'e falan alınıyor. Segmente ancak bu tip bir fiyatla girerse başarılı olabilir. Yoksa CRZ gibi satmadan kalır. Adamlar CRZ'yi 35000 TL civarı yapsalar satacaktı. Şimdi hala 54000 TL istiyorlar. Bu resmen açgözlülük.

    Bende çok şaşırıyorum; CRZ benzinli olsa neyse hybridli bir araç olarak en fazla 29.000 TL olmalıydı 30.000 TL bandını bile göremez.. Misal Hyundai I10 gibi bir araba varken gidip de CRZ'ye kim para versin ki!
  • $19,995 CR-Z
    $21,840 CR-Z EX amerikada fiyatları bu şekilde olan crz nin türkiyede 29 bin tl ye satılması söz konusu bile olamaz, ötv oranı hybıd olmasına göre değilde motor hacmine göre belirleniyor bu fiyatın üzerine %40 da ötv ekleyince şu an mevcut fiyatlara çıkıyor
  • fena değil göze hoş geliyor yandan ve önünden baktığın zaman ama arkası çok sıradan çin malı audi gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ikayaoglu

    DETAY FOTOLAR


     Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !

    Tek kelime ile harika umarım bizede gelir bu arac




  • Paylasilacak yeni bilgi yokmu burada kalmis sayfa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi mi bu araba. Kac yildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model ve üstü HR-V'ler için INSTAGRAM ve FACEBOOK sayfamız oluşmuştur. Linklerini aşağıya bırakıyorum. FACEBOOK grubuna 2016 model ve üstü araç sahipleri, aracı almak isteyenler, araca karşı ilgi duyanlar ve araçla ilgili alışveriş yapmak isteyenler kabul edilecektir. Aynı zamanda sadece araç sahiplerinin olduğu WHATSAPP grubu da kurulmuştur. Gruba katılmak için hondahrvclubturkiye@gmail.com E-POSTA adresine iletişim bilgilerinizi atarsanız gruba eklerim.
    INSTAGRAM:www.instagram.com/hondahrvclubturkiye
    FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/hondahrvclubturkiye/




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.