Şimdi Ara

Honda Yeni Suv'unu gösterdi ! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Honda'nın henüz düşük hacimle hangi aracında otomatik dizeli var da bu araçta olacak ? Sonuçta bir öngörüde bulunurken referanslar olmalı.. 80.000 liraya 1.6 dizel araç satarken 65.000 TL'ye baz donanım B-SUV araç satamazsın! Elbette Honda'dan bahsediyoruz ve fiyatlandırma politikaları çok eleştireye açık, ancak mevcut rakipleri 45.000 liradan araç satıyorken üstüne 20.000 lira koyup araç satmaz, kimse satmaz. Ancak 50.000 TL'de çok afaki kalabilir çünkü Honda baz donanımında dijital klimayı ve navigasyon ekranını standart sunabilir hatta bir çok özelliği tabi bunlarda fiyatı artıracaktır. Bekleyelim bakalım, her ne kadar emsal olmasa da Japonya fiyatından bir yere varabiliriz.
  • 2.2 dizel crv de ototmatik var biliyorsunuzdur yüksek hacimli evet ama yıllardır dizel yapıyordu otomatic 2.2 de var ,dizel otomatik yapar yapamaz olayı bana komik geliyor artık 1986 dan beri jet uçak yapan bir marka için , şu anda 1.6 dizel otomatik için çalıştıklarını biliyorum dizel otomatik yapmak da benzi e göre daha zor yüksek torka dayanmıyor, hondanın politikası iş üzerinde çalışıyor onu en son sorunsuz olduguna inandıgı zaman seri üretime çıkarıyor diğer markaları görüyorum insanalın üzerinde deniyo 5 binde şanzıman değişiyo diğer bi markanında ürettiği cvt şanzıman gbiiii... neyse konuya geliyim linkte aracı izlediyseniz araç pek b suv gbi görünmüyor qasqai kadar ebat var araçta , diğer secenek bizim millet aracın sınıfına bakmaz araç jip görünümlü mü dizel mi tammam tam bizlik olur ,dizel oldu mu akan sular durur dizel kadar yakan hybrit in kıymeti bilinmez fiyat konusu ise hadi çok satma hedefi belirlese 60 dan aşağı fiyat inmez yeni dizel crv ye 75 max fiyat bekleyenler vardı




  • Bir kere araç 1.5 benzinli olarak duyuruldu.. Dizel gelir, dizel otomatik gelir falan çok farazi.. Dizel otomatik dediğiniz opsiyon şu anda Honda Türkiye'nin portföyünde hiç bir şekilde yok.. Bu araçta da olmayacak zaten.. Aracın görünümü ile yola çıkmıyoruz burada; adamlar Jazz platformu üzerine geliştirdik diyorlar her yerde, portföyünde CRV olan bir firma, onun yanına düşük hacimli aynı sınıfta başka bir otomobil koyar mı ? Araç belli B-SUV, ama fiyatlandırma konusu çok zahiri şu anda.. Captur, full benzinli düz şanzıman 52.000 TL sanırım, Honda'nın fiyatının bundan yüksek olacağından da eminiz ama kaç tane donanımı olacak, baz donanımında neler olacak gerçekten muallak.. Baz donanım ile full donanım arasına bakalım bir donanım daha yerleştirecekler mi ? Son olarak her şekilde IX35 ve Sportage'dan daha ucuz olması gerekiyor yoksa ölü doğar!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roque_Jn

    Bir kere araç 1.5 benzinli olarak duyuruldu.. Dizel gelir, dizel otomatik gelir falan çok farazi.. Dizel otomatik dediğiniz opsiyon şu anda Honda Türkiye'nin portföyünde hiç bir şekilde yok.. Bu araçta da olmayacak zaten.. Aracın görünümü ile yola çıkmıyoruz burada; adamlar Jazz platformu üzerine geliştirdik diyorlar her yerde, portföyünde CRV olan bir firma, onun yanına düşük hacimli aynı sınıfta başka bir otomobil koyar mı ? Araç belli B-SUV, ama fiyatlandırma konusu çok zahiri şu anda.. Captur, full benzinli düz şanzıman 52.000 TL sanırım, Honda'nın fiyatının bundan yüksek olacağından da eminiz ama kaç tane donanımı olacak, baz donanımında neler olacak gerçekten muallak.. Baz donanım ile full donanım arasına bakalım bir donanım daha yerleştirecekler mi ? Son olarak her şekilde IX35 ve Sportage'dan daha ucuz olması gerekiyor yoksa ölü doğar!

    öncelikle araç benzinli olarak duyuruldu evet ama türkiyeye değil japon pazarı içindi o ,o motorları göndermez mi gönderir . diğer konu kesinlikle dizel gelecek yazmadıgımı dikkate alınız sadece ihtimali var dedim türkiye pazarında çok ilgi gördüğü için ÇÜNKÜ : abd de satılan acura tsx isimli accord u düşünelim motor secenekleri nedir 2.4 motor 201 hp ve 3.5 v6 motor 280 hp ana üretim yeri orası ve concepte duyurulan nedir bu motorlardır 2.4 ve 3.5 , bize gelen ne auro accord olup 2.0 motor , aynı şekilde cıvıc e bakalım
    1 cıvıc sedan
    2 cıvıc coupe
    3 cıvıc si sedan
    4 cıvıc si coupe
    5 cıvıc HF
    6 cıvıc hybit
    7 cıvıc natural Gas 1.8 ve 2.4 motorlar ve bu kadar secenek varken ülkede tutulan düşük hacimli cıvıc sedan ayrı üretip 1.6 motor la gönderiyorlar tanıtımı yaparkende ilk concept bu motorlarla tanıtıyorlar türkiye için 1.6 yaptık demiyorlar tokyo da detroit te , bu motorlara ek dizel getirmelerine ihtimal veriyorum kesin gelmez diyemeyiz belki ilk dizel ototmatiği bunun üzerinde deneyebilir cıvıc hb dizel geldiği gbi sağ gösterip sol vurabilir bunlar gelirse dizel otomatik ve yeni yapılan turbo motorlar honda kazanır yoksa müsteri kaybeder 2.0 accord a yetersiz kalıyo 156 hb kullanıyorum , honda türkiye portföyüne bakmam tam bilgi vermiyorlar plazalara hiç sormam tam bilgisizler sorarsın dizel gelmeyecek derler ellerindekileri satmak için ,yine söyliyim bu araç 60 binden aşağı olmaz , amacım sizinle iddalaşmak değil düşüncelerimi söyledim




  • Hayırlı Cumalar
  • Tamam arkadaşım seni mi kırıcam gelsin dizel otomatik bee :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roque_Jn

    Tamam arkadaşım seni mi kırıcam gelsin dizel otomatik bee :)

    inşallah :)
  • Yeni motoru belli oldu 1.5 vtec turbo 203 beygir hayırlısı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiye nerden ulaştnz,ayrica dizelmi benzinlimi hybridmi nedr ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Vezel adında seri üretim olacak. Aracın seri üretim resimlerini google'da aratarak bulabilirsiniz. Araçta dediğim motor seçeneğide olacaktır. Motor bilgisi için kaynakhttp://sozcu.com.tr/otomotiv/hondanin-kalbine-girdik.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sokcuuuuu

    Bilgiye nerden ulaştnz,ayrica dizelmi benzinlimi hybridmi nedr ?

    hidrojenli mi, suylamı çalışıyor....
  • araç yarın japonya da satışta arkadaşlar :


    TOKYO, Japonya, Aralık 19, 2013 - Honda Motor Co, Ltd, bugün 20 Aralık 2013 tarihinde Japonya'da VEZEL satış başlayacağını duyurdu. VEZEL birlikte yüksek düzeyde bir SUV dinamik nitelikleri, bir coupe zerafet, bir minibüs ve mükemmel yakıt ekonomisi işlevsellik dahil olmak üzere çok yönlü değerlerini, sigortalar otomobil yeni bir kategoriye ait bir yeni bir araç. A 4WD tipi de hibrid ve benzinli modeller için de geçerli olacaktır.




    VEZEL güzel ve zarif dış formu SUV gibi istikrar ve insanların duyuları uyaran bir duygusal tasarımını gerçekleştirmek için coupe-benzeri stil birlikte sigortalar.

    Görünüm ve doku hem yüksek kalitede bir duygu gerçekleştirmek için kapsamlı bir çaba ile oluşturulan iç, ön koltuklar için bir coupe-benzeri kişisel bir alan yaratır. Aynı zamanda, Honda'nın orijinal merkez-tank düzeni ile geniş bir kargo alanı ve insanlar zarif dış formdan hayal ötesinde geniş hareket alanı ile minivan gibi arka koltuklar sağladı.

    VEZEL HYBRID SPORT HYBRID i-DCD ile donatılmış * 1 , 2.0 L motor karşılaştırılabilir ezici yüksek güç gerçekleştirmek için yüksek çıkış motoru ile 1,5 L direkt enjeksiyon motoru birleştirir Honda'nın yeni nesil hibrid sistem * 2 ve heyecan verici bir sürüş hissi. Çevresel performans alanında, bu hibrid modeli 27.0 km / L anlar * 3 (JC08mode), kendi sınıfında en yüksek yakıt ekonomisi * 4 Japonya'da. Ayrıca, VEZEL HYBRID tam elektronik kontrol sayesinde ön ve arka tekerleklere tork dağılımını kontrol Honda'nın orijinal Real Time AWD ile donatılmış olması tüm Honda hibrid modelleri arasında ilk olacak.

    Buna ek olarak, akıllı çalışması için, tüm VEZEL türlü standart donanım gibi elektrikli Freni ve Otomatik Fren tutun normal olarak high-end modelleri ile ilgili ileri teknolojiler ve işlevleri bulunuyor. Ayrıca, genellikle high-end sedan modelleri için kullanılan yüksek performanslı ses yalıtımı malzemeleri ve amortisörler, olağanüstü sessizliği ve sürüş stabilitesini gerçekleştirmek için kabul edilir. Ayrıca, hibrid modeli hızlandırıcı reaktif kuvvet uygulayarak yakıt tasarruflu sürüş asist Reaktif Güç Pedal ile donatılmıştır. VEZEL HYBRID Reaktif Güç Pedal ile donatılmış olması tüm Honda hibrid modelleri arasında ilk olacak.

    <VEZEL Kavramı İsimlendirme>
    VEZEL için "V" ile birlikte bir kesim mücevher eğik yüzlerini anlamına gelen bir İngilizce kelimenin "çerçeve" den icat bir isimdir "araç." adı yönlü sunan bir araç yaratmak için Honda'nın tutkuyu temsil sadece açısına bağlı olarak onun görünümünü değiştiren bir kesim taş gibi cazibesi ve değeri.

    * 1
    i-DCD Akıllı Dual Clutch Drive için duruyor.
    * 2
    Honda'nın 2.0 L aracın maksimum çıkışı ile Karşılaştırma
    * 3
    Arazi, Altyapı, Ulaşım ve Turizm Bakanlığı tarafından test HİBRİT (FWD)
    * 4
    SUV sınıfı EV hariç ve plug-in hibrid modelleri (Aralık 2013 itibariyle, Honda iç araştırma)
    [VEZEL temel özellikleri]

    • Dış tasarım bir SUV dinamik nitelikleri yüksek kalitede birleşme ve bir coupe şıklık peşinde

    ". Solid Dinamik Haç" - SUV gibi istikrarlı alt vücut ve coupe-benzeri üst vücut dış tasarım konsepti altında geliştirilen belirgin ve keskin bir karakter çizgileri birlikte aracın gövdesinin iki unsurlarını kaynaştırmak. Şık dış tasarımı araca insanlara bir parlaklık katıyor.
    Bir zarif ve keskin ifadesi, her iki tarafında iki LED ışıkları özelliği farlar kabulü ile gerçekleşti * 5 . Üstelik, bir LED ışık kılavuz şerit tüm arka kombinasyon için kabul edilen aracın geniş göz artırılması ve yenilikçilik ve yüksek kalitede ifade, hibrid modeller için lambalar.
    Arka dış kapı kolları, 2-kapılı coupe-benzeri bir fikir oluşturma, pencere grafik entegre edilmiştir.
    * 5
    Seçilen türleri için kullanılabilir
    •İç tasarım yüksek düzeyde bir kupa ve bir minivan konfor kişisel hissediyorum birlikte sigortalar

    Kavramı kapsamında geliştirilen "Genleşebilir Kokpit," iç tasarım ferahlık ve kişisel bir fikir hem de peşinde.
    Yüksek kaliteli ve konforlu bir kabin alanı gerçekleştirmek için çabalamak, yumuşak malzemeler yolcu dokunmatik noktaları çoğu için kullanılır. Yumuşak yastıkları için, bir dikiş hattı işçilik duygusunu vurgulamak için özellikli. LED aydınlatma, ön-map-lambalar ve kaliteli bir his elde etmek için kapsamlı çabaların bir parçası olarak her türlü oda lambalar için kabul edildi.
    <Ön koltuklar>

    Geniş duygu ve gelişmiş ve yüksek kaliteli, yüksek katlı orta konsolu vurgular pürüzsüz gösterge paneli, hem ön koltuk yolcuları için kişisel bir alan yaratmak.
    Yüksek güverte orta konsol içecek kaplarının yüksekliğinin göre derinliğini değiştirmek için ayarlanabilir bir alt kısma sahip esnek bir içecek tutucusu vardır.
    Tam otomatik klima ünitesi her türlü kabul edildi. Yatay düz bir çizgi tasarıma sahip geniş akış klima üniteleri basit bir tasarıma ve konforlu bir hava akışı fark, ön yolcu tarafına monte edilir.
    <Arka koltuklar>

    Diz oda minivans gibi geniştir.
    Koltuk alt uzunluğu high-end sedan modelleri ile eşdeğerdir noktaya çıkarılmıştır ve koltuk arkalığı açısı yüksek güvenlik duygusu sağlar ve hatta uzun bir sürücü sırasında daha az yorucu oturma duruş gerçekleştirmek için optimize edildi .
    •Paketi, kolay kolu vücut büyüklüğü içinde ferahlık ve kullanıcı dostu içeriyor

    5.3 m minimum dönüş yarıçapı kolay bu araç vb kentsel alanlarda, otoparklar, kavşaklarda, dar yollarda ele verme, gerçekleşmiştir
    Harika bir bakış açısı ve güvenlik duygusu hem de sunuyor mükemmel bir yükseklikte göz noktası kurarken aerodinamik ve sürüş performansı açısından bakıldığında, toplam araç yüksekliği, düşük tutuldu. Geniş bir görüş açısı ön ayaklarından genişliği ve açısı optimizasyonu ile güvenlik altına alınmıştır.
    Düşük, geniş ve kare zemin kargo odanın seçkin kullanıcı dostu oluşturur. 404 L yük kapasiteli * 6 üç normal golf çantaları * 7 arka koltukları kullanırken yüklenebilir.
    Bagaj açma gibi bir golf çantası gibi büyük ölçekli bagaj yükleme ve boşaltma için kolay hale kadar geniş 1.180 mm gibidir * 7 . Bagaj kapağı açıklığının zemin yüksekliği 650 mm, sınıf içindeki en düşük biri gibi düşük ayarlanır * 8 ağır öğeleri yüklemek ve boşaltmak için kolaylaştırır.
    Arka koltuklar için, 6:4 ucu-up ve dalış aşağı mekanizması ile kat aşağı koltuklar bölünmüş çok yönlü oturma düzeni için kabul edilmiştir.
    * 6
    Kargo oda katın kargo kutusu ırakta kapasitesini dahil. Honda tarafından dahili ölçülen
    * 7
    9.5-inç golf çantası. Bir golf çantası şekline bağlı olarak, üç çanta yüklü edilemez bir durum olabilir.
    * 8
    1,5 L - 2,0 L SUV sınıfı (Aralık 2013 itibariyle, Honda iç araştırma)
    •Gelişmiş fonksiyonları akıllı sürüş destek sağlamak

    Gaz pedalına sürücü adımlar, her türlü standart donanım olarak özellikli zaman anahtarın kolay bir çekme ile koymak ve serbest olabilir Elektrikli Park Freni,.
    Otomatik Fren Hold fonksiyonu her türlü standart ekipman olarak yer almaktadır. Sürücü bir trafik ışığı veya trafik sıkışıklığı için durdurma sırasında bir düğmeye basarak sistemi devreye girdiğinde, sistem otomatik olarak sürücünün frene basmadan pozisyonda araç tutar ve sistem otomatik olarak fren bıraktığında hızlandırıcı sürücü adımlar pedal.
    Reaktif Güç Pedal hızlandırıcı reaksiyon kuvveti kontrolü yoluyla yakıt tasarruflu sürüş asist, ve tüm hibrid modellerinde standart ekipman. Sürücü aşırı üzerine adımlar zaman sistem gaz pedalına tepki kuvveti uygular. Böyle buzlu yollarda gibi kaygan zeminlerde sürüş sırasında göreceli kuvveti de uygulanır.
    •Sürüş ve yüksek kaliteli hissediyorum eğlence güvenlik duygusu üzerine inşa sürüş performansı için birleştirildi

    Melez modelleri, direkt enjeksiyon teknolojisi SPORT HYBRID i-DCD, EV yalnız sürüş yoluyla araç güç olabilir hafif ve kompakt tek motorlu hibrid sistemi 1,5 L motor için kabul edilmiştir. Bu 112 KW maksimum sistem çıkışı (152 PS) gerçekleşmiştir * 9 2.0 L motor eşdeğerdir. 27.0 km / L (JC08mode) ve yakıt ekonomisi, Japonya'da satılan tüm SUV modelleri arasında en yüksek yakıt ekonomisi sürüş durumuna bağlı olarak üç farklı sürüş modu akıllı kullanımı ile gerçekleşmiştir. Ayrıca, direkt enjeksiyonlu motorun yüksek çıktı ve DCT direkt hissediyorum zevk sürücü sağlar kürek değiştiren, bütün hibrid modellerde standart donanım olarak yer almaktadır.
    Benzinli modeller 1.5 L direkt enjeksiyon motoru ile donatılmış ve 20.6 km / L güçlü sürüş ve mükemmel yakıt ekonomisi elde edilir * 10 (JC08 modu).
    Genellikle high-end sedan modelleri için kullanılan soğurucu malzemelerin ve yalıtım yüksek performanslı ses, benimsenmesi seçkin sessizliğini gerçekleştirmektedir.
    Sürüş sahneleri uygun optimal sönümleme özelliklerini göstermek Genlik Reaktif Dampers, benimsenmesi, yüksek düzeyde yolcu konforu ve sürüş stabilitesini artırır.
    Bir iç-çerçeve yapısı ve süper yüksek gerilme malzeme (yüksek mukavemetli çelik sac) doğrusal sürüş oluşturur hafif ve son derece sağlam bir vücut fark, genel vücut çerçevenin yaklaşık% 20 kabul edilmiştir.
    * 9
    Hibrid sistemin maksimum çıkış motor ve motor oluşur. Honda tarafından dahili ölçülen
    * 10
    G (FWD) ve X Kara, Altyapı, Ulaştırma ve Turizm Bakanlığı tarafından test
    •Çeşitli zemin kapsayacak şekilde yeteneği ve mükemmel yakıt ekonomisi hem de anlar Real Time AWD, aynı zamanda bir hibrid modeli için (Honda hibrid modelleri için ilk defa) kabul edilir

    Elektronik, hassas ve hızlı bir şekilde arka tekerleklerin tahrik gücünü kontrol Real Time AWD, hibrid ve benzinli modellerinin her ikisi de seçilen türleri için kullanılabilir.
    Birden sensörler aracılığıyla toplanan bilgilere dayanarak, ECU doğru sürüş durumu algılar ve ön ve arka tekerlekler için gerekli tork miktarını belirler. Sistem anında arka tekerlekler için tork uygun miktarda dağıtır ve sorunsuz 4WD geçer.
    Virajlarda arka tekerleklere daha fazla tork dağıtır VEZEL özel ayarı, heyecan verici bir duygu geliştirir.
    •Gelişmiş güvenlik performansı birleştirilerek

    Üstün pasif güvenlik nesil Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi ™ (ACE ™) gövde ve Yaya Sakatlık Azaltma Vücut kabulü ile gerçekleştirilir. ACE vücut kendini koruma geliştirmek ve bir çarpışma durumunda diğer araçlara daha az saldırgan hale getirmek için Honda'nın orijinal G-Force Kontrol Teknolojisi (G-CON) uygulanır. Yaya Yaralanma Azaltılması Vücut yapısı da bir çarpışma durumunda bir yaya yaralanmasına neden riski en yüksek olan gövde, ön kısmında bir çarpışma etkisini emer.
    Gelişmiş güvenlik özellikleri sunan, City-Fren Active System seçili modellerde kullanılabilir. Şehir-Fren Active System güvenli sürüşü destekler ve bir çarpışma veya araç ilerlemeye başlar yanlışlıkla zarar azaltır. Sistem bir yan perde hava yastığı sistemi ve ön koltuk i-yan hava yastığı sistemi (değişken kapasite tip) eşlik ediyor.




  • hayirli cumalar
  • Youtube'da hiç inceleme videosu yok.. Avrupa'da satışa sunulmaması nedeniyle piyasada hiç dikkat çekmedi. Japonya fiyatı hakkında bir bilgisi olan var mı ?
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    fiyat 40 47 53 bin lira japonyada siteden baktım türkiyede 60 dan aşagı olmaz bugun yarın inceleme videoları düşer internete honda türkiye yi aradım 2015 için düşünüyormış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acura-p aws

    fiyat 40 47 53 bin lira japonyada siteden baktım türkiyede 60 dan aşagı olmaz bugun yarın inceleme videoları düşer internete honda türkiye yi aradım 2015 için düşünüyormış

    Fiyat türk lirası karşılığında 40.000 liradan mı başlıyor ? Öyleyse eğer 47.000 TL olan orta donanım Türkiye'de 50.000 liradan fazla olmayabilir.. Japonya'nın fiyatları Türkiye'ye benzer diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim..
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    55 liradan başlarsa şükredelim çok iyi fiyat olur derim ve alırım da ama 60 dan aşağı beklemiyorum görcez zamanla , motor çok iyi 1.5 honda accord 2.0 motor beygiri kadar güç var yakıtta 3.7 hybrit 4.9 normali için sınıfının en iyisini yaptık diyorlar turbo iyi oldu honda için , ayrıca fiyat konusunda yeni gelecek olan jazz bile 50 binlira çevresinde satılırken bu araç jazzla aynı fiyata vermezler
  • Söz konusu Honda olunca fiyat konusunda öngörü de bulunmak çok kolay olmuyor tabi.. Ama hep dediğim bir şey var; eğer bu araç Jazz platformu üzerine inşa ediliyorsa, o zaman sınıfını da doğru belirlemeleri gerekiyor. Bu arabanın Captur'dan, 2008'den çok daha pahalı olmaması gerekiyor..
  • captur ve 2008 den pahalı olacagı kesin de çok olmasa bari en kötü 5 bin olsa 60 bandına geliyor yine gönül ister ki ucuz olsaada alsak
  • şimdlik bu videolar var











  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.