Şimdi Ara

HONDA'NIN MÜŞTERİSİNİ SİNİR KÜPÜ YAPAN UYGULAMASI!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yetkili servislerde garanti kapsamındaki araçların kendilerine muhtaç olduğu gibi bir düşünce zaten var. Servise gidince bakıyorum gelen araçların neradeyse tamamına yakını garanti kapsamındaki araçlar. Çantada keklik yani. Garantisi biten 3 yıl boyunca servisten ağzı yandığı için zaten uğramıyor.
    Honda'da garanti 6 yıla çıktı şimdi. Keklikler o kadar çoğaldı ki, seni beni ne yapsınlar.
  • Peki bu kadar kötü davaranıyorlar bizi yada honda sahiplerini zorduruma sokuyorlar bu durumda bizim yapabilecek bişemiz yokmu mesela ing. iyi olan birisi bir şikayet ve elştiri metni yazsa bizde bunu japaonya hondaya göndersek,böyle bir fikir geldi aklıma sizce bir sonuca varırmı? Yada başka ne yapabilriz.?
  • Bence türkçe de yazsanız farketmez, Türkiye'de koskoca fabrikası olan honda onu okutacak birini illa ki bulur sanırım.
    Ha ingilizce olursa tabi ki daha iyi olur ama siz biraz çoğunluk yaratıp 15-20 adet türkçe mail yollarsanız dikkatlerini çeker, ne iş bu türkçe mailler diye düşünüp okuyacak birini bulurlar diye düşünüyorum. Hatta cevap alana kadar yollamaya periyodik olarak devam edin.
    Japonlar titiz adamlardır, mutlaka ilgilencektirler.

    Kaldı ki Japonlar bizi sever, illa türkçe bilen biri vardır koca honda'da.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mail nasıl atıcaz nerden atılacağını bulamdaımhttp://www.honda.co.jp/ http://www.honda.com/ hangisine atıcaz nasıl atıcaz bu kouyu cözen olurmu
  • arkadaşlar ben ing. öğretmeniyim, 15 yıl önce japonyaya bir maktup yazmıştım, Almanyadan gelen bir vatandaş oradan aldığı pahalı bir fotoğraf makinesinin hatalı olduğunu buraya gelince anlıyor, geri verecek bir yer bulamıyor, Trabzonun bir köyünde yaşayan garibim, servis falanda bulamıyor, makinaın objektifinde küçücük bir hava kabarcığı kalmış, çektiği bütün resimlerde leke bırakıyor, Bu durumu anlatan bir mektup yazdım, adrside bilmiyoruz sadece "Canon Tokyo-Japan" yazıp yolladık, bir süre sonra cevap geldi, adanmlar sayfalar dolusu açıklma ve özür belirterek, bu tür bir arızanın milyonda bir olabileceğini ama kendilerinin hatası olduğunu söyleyerek objektifi kendilerine göndermemizi istemişlerdi, tabii söküp gönderdik, ve beklemeye başladık, sonunda göndermişler, hemde gümrüğünü bile ödeyerek yollamışlar, trabzon gümrüğünden paketi almaya beraber gittik, birde baktımki kocaman bir paket, merak ve heyacanla açtık, gönderdiğimiz 1 adet objektifin yerine canonun üretmiş olduğu bütün fotoğraf makinalarından 1 er tane tam takım, yani bütün aksesuarları flaşları objektifleri vs vs göndermişler ve içinden yine sayfalar dolusu özür yazısı çıktı. ARKADAŞLAR, O ZAMAN O ALMANCI GELEN MAKİNALARI BİR FOTOĞRFÇI DÜKKANINA YARI FİYATINA HATTA BELKİ DAHA DÜŞÜĞÜNA SATARAK OPARASIYLA SIFIR BİR FORD arAbA aldı..işte japonlar böyle bir anlayışa sahipler ve onun için dünya devlerini deviriyorlar, toyota tr de ürettiği arabaların metalini japonyadan getirmek zor olduğu için ingiltereden getirtiyor , bizim renolarda kullanılan vasıfsız metalleri kullanmıyor..işte bu yüzden arkadaşlar , honda çok sıkı denetleniyordur, burada üretilen civicler avrupaya ve prk çok yere gönderiliyor, aksaklıkları falan jaonyaya ulaştırabilirsek , bunlaruıın varya, hepsinin ağzına sıcak çay dökerler




  • Kardeş şu hondanında bir mail atacağımız yeri bulsanda bizde mail yağmuruna tutsak tüm honda severlerle berber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat79 -- 2 Temmuz 2008; 23:35:58 >
  • OOooo, Şeyh Kemal İsyanı ufaktan ufaktan kıvılcımlanıp alev almaya başlıyor. Fabrikayı kapattırırsınız siz bu gidişle. Yürüyün aslanlar, kim tutar sizi bea!!!
  • info@honda.co.jp

    Bu adresi bir deneyin.Genel adres buymuş.
    Cuma günü bir arkadaşla görüşeceğim. Daha net bir adres bulursam eklerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi yapılacaklar (ben olsaydım ne yapardım):

    Bir kere ben olsam çok uyuz olurdum, tüm yolları denerdim:

    Deneyeceklerim şu:

    1.www.honda.com.tr ye mail atardım. --- Bu yapılmış, sonuç alınamamış.

    tabi Honda servisine bir güzel kalayı çekerdim yazıklar olsun 30 liralık mal için derdim.

    2.www.honda.com a global sitesidir bu, mail atardım...

    Ama japonyanın da adresi var ikisine de atın.

    Honda Avrupanın merkezi İNGİLTERE sanırım...


    farketmez aynı maili heposine forwardlardım.


    3. TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET EDERDİM...

    Dİlekçe var çok basit...

    Kanuna göre yedek parça bulundurmak durumundalar..

    4. Şikayetvar.cm a yazardım.

    5. foruma yazarıdm, zaten yazmışsın...


    Kolay gelsin...




  • info@honda.co.jp
    adresine çok güzel bir mail döşedim ama maalesef ulaşmadı. Hotmail postmaster'den şöyle bir mesaj geldi.
    This is an automatically generated Delivery Status Notification. Delivery to the following recipients failed.

    Başka bir site bulacağız demek ki.

    Bu arada Bora'ya gidip sinyal lambasını taktırdım. Tabi önce 20 YTL kapora verdim. Oradaki yedek parça müdürüne o kadar çok söylendim ki (gitme sebeplerimden biriside budur) ne dediysem haklısınız dedi. Lambayı zorunlu olarak taktırdığımı ama, bu olayın peşini asla bırakmayacağımı ve ulaşabileceğim her yere ileteceğimi belirttim.

    Yaklaşık bir haftalık incelenme süresinden sonra 2 Temmuz itibariyle de şikayetvar sitesinde mailim yayınlandı. Sıra Japonya'da. Oraya göndermeyi de başarabilirsem eğer, hele bir de ses getirebilirsek ne mutlu bize.
  • o kadar honda bayini aramışsınız.. telefon ücreti ile sinyal lambası alırdınız...
    bende böyle olaylara gıcık oluyorum hakı bokunu ödemiyor...

    şunuda söyleyeyim renault maiste böyle bir sorun yok istediğnizi kapora vermeden geitirtiriyorlar....sadece tlf ile....
  • izmir çamkıran serviste hiç ama hiç böyle sorunlar olmuyor, bizmi şanşlıyız, yoksa ist. servislerimi manyamış
  • Arkadaşalr şu hondanın mail atabileceğimiz bir aresini bulsanız.
  • http://www.honda.co.uk/contact/contactForm.jsp


    bu adresteki formu doldurabilirsiniz....
  • kardes sende at japonyaya belkı sıfır honda gönderirler sanada saka bi yana bende 94 honda var genelde seviste yaptırırdım bir kere lastık degişimi yaptırdım lastık gelmesi için tam 8 saat hondada bekledim ve gelen lastıkte michelinin en dandık lastıgı cıkmiştı ıyı bı kavga ettim sonrada hep özel servise gittim
  • Arkadaşlar bir haftalığına Antalyaya tatile gidiyorum. Dönünce konuyla ilgilenmeye devam edeceğim. Kardeşim şu an Amerikada. Birleşmiş Milletler'de staj yapacak. Onunla tel. de görüştüm ve durumu anlattım. Oradaki japon arkadaşlarıyla görüşüp bana bilgi verecek. Şikayetimi Japoncaya çevirtebilirsem hem İngilizce, hem de Japonca olarak göndereceğim. Görüşmek üzere.
  • Uluslar arası servisler Genel Müdürü Tashakoki Zonda burda, Antalya'da bir golf resortta tatilde. 15 Temmuzda dönecek ama. At'la gel hemen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ysyselimy

    kardes sende at japonyaya belkı sıfır honda gönderirler sanada saka bi yana bende 94 honda var genelde seviste yaptırırdım bir kere lastık degişimi yaptırdım lastık gelmesi için tam 8 saat hondada bekledim ve gelen lastıkte michelinin en dandık lastıgı cıkmiştı ıyı bı kavga ettim sonrada hep özel servise gittim



    :D Ben eylül ayında olaya dalacam sanırım. Bilmiyorum ikide bir vazgeçmekten bıktım. Ne olacak bu ekonominin haliii.....




  • Arkadaşlar şaka bir yana herkes bir mail atsın belki servis ve yeni modeler hakında bir iyleştirme yaparlar ben şimdi birtane yoluycam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.