Şimdi Ara

HONDA'NIN MÜŞTERİSİNİ SİNİR KÜPÜ YAPAN UYGULAMASI!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabam 2006 Civic LS otomatik. Geçen gün nasıl olduysa sağ ön çamurluk üzerindeki sinyal lambası kırılmış. Doğal olarak böyle bir durumda ne yaparsınız. Hemen servise gidip lambayı değiştirirsiniz. Ben de öyle yapacaktım ama gitmeden telefon açıp da gideyim dedim. Honda Bora’ya telefon açtım ve ellerinde sinyal lambası olmadığını öğrendim. Kendi kendime biraz sinirlendim. Koskoca Honda servisi, bir sinyal lambası bile yok ellerinde diye. Sonra Efe Hondayı aradım ve orada da olmadığını öğrendim. Bora iş yerime daha yakın olduğu için tekrar aradım ve sinyal lambası getirtmelerini istedim. Ne deseler beğenirsiniz. Sinyal lambası getirmeleri için öncelikle servise gidip kapora vermem lazımmış. Yahu dedim ne diyorsunuz, işten zaten izin alamıyorum önce izin al git kaporayı ver, iki gün sonra lamba gelsin tekrar izin al git servise taktırmaya, buna benim zamanım yok ayrıca arabamın kaydı zaten orada var en azından tanıdığınız bir müşteriyim dedim. Hayır kapora vermeden getirtmeyiz dediler.

    Honda Türkiye’yi arayıp durumu anlattım. Biz size döneriz dediler ve ertesi gün aradılar. Neymiş efendim bu servislerin kendi kararıymış, sonuçta ticari bir işletmeymiş ve karışamazlarmış. Ayrıca da kendilerinin de onay verdiği bir uygulamaymış. Dedim iki yetkili servisiniz var. Ben Ankaranın bir ilçesinde oturuyor olsam, 30 km gidip kapora vereceğim, 30 da dön 60. Sinyal Lambası gelince de bi 60 daha yapacağım toplam 120. Araba 300 kuruş yaksa 36 YTL benzin yakacağım zaten talep ettiğim sinyal lambasının fiyatı 28 YTL. Onu da geçin, şehirlerarası yolculuğa çıkıyor olsam ve yoldaki polis kontrolünde araçtaki sağ sinyal lambasının çalışmadığı fark edilse ve ceza yesem ne olacak. Siz mi vereceksiniz parasını. Sonuç itibariyle zaten bu lambayı siz bana temin etmek zorundasınız. Bu nasıl bir mantıktır dedim ve telefonu kapattım.

    Hadi yüksek fiyatlı bir parça olsa kendi açılarından onlar da haklı diyeceğim. Hondanın 28 YTL fiyatı olan sinyal lambası için müşterisine yaptığı işkenceye bakın.









  • yaw yetkili serviste de parça bulamadıktan sonra napıyım ben öyle yetkili servisi valla çok gairp...saçma...sanki bana motor yapılacakta gelip kapora verin diyorlar
  • Haklısınız, sanki 30 liralık lambayı getirtse, siz de almasanız honda servisinin elinde patlayacak bi lamba... Ayıp...

    Ama çok da kızmayın, Toyota da bana yedek anahtar için aynısını yapmıştı. Ben hesap numaralarını istedim, kaporayı internetten havale ettim. Sorun öyle çözülmüştü.
  • Bak canım sıkıldı şimdi walla ne desen haklısınBende sağ sis farım kırık serviste değiştirmicem ne yalan söliyim gidicem çıkmacıdan alıcam lanet olsun içimizdeki honda sevgisine
  • ufak tefek parça değişimleri için yetkili servise değil de özel servislere gidiyorum, en azından eski aracımda öyle yapıyodum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drmoz

    ufak tefek parça değişimleri için yetkili servise değil de özel servislere gidiyorum, en azından eski aracımda öyle yapıyodum.



    Walla bende öle yapacağım yetkililer haşırt yapıyo ufak parçalarda
  • +2 ÖZEL SERVİS
  • çok geçmiş olsun ne saçma birşey ya 28 ytl nin kaporası olurmu hiç ne mantıksız birşey sen zaten bakımını orada yaptırıyorsun düzenli olarak burdan honda servisine .

    hocam bulabilirsen özel servise git bundan sonra
  • bence bu gibi müşteri şikayetlerini honda nın kendi sitesini ziyaret ederek şekerpınardaki birkaç mail e şikayette bulunun .

    48 saat geçmeden arayacaklardır sizi.
    aracı nereden aldığınızı ve plaka numaranızı da bastıra bastıra belirtin.
  • Arkaşalar bu honda SERVİSLERİ cokmu kötü honda almak icin araştırma yapıyordum satış konusunda rezalet bir tutumları var daha önce yazmıştım 2004 satıcının ilgisizliğinden renault almıştım kısacası servis bakım olayında kötülermi.
  • www.sikayetvar.com en güzel yer burası bence. Opel aracımla ilgili bir sorunum vardı oraya yazdım ertesi günü aradılar, gerçi sorun çözülmedi yaparız falan dediler ama isimlerinin çıkmasını kimse istemez.
  • Arasıra trip de yapar bu yetkili servisler. Geçen sene Haziranda bakımdan birkaç gün sonra servisten aradılar geribildirim almak için. Ben de bayaa bi geri bildirdim kendilerine. Memnun kalmadığım bir hizmet veya ücret olup olmadığını sormuşlardı. Ben de işçilik ücretinin çok yüksek olduğunu söylemiştim (45YTL/Saat). Bu ay, daha bugüne kadar arayıp yıllık bakım için davet eden olmadı. Geçen yıl "cimri müşteri" kategorisine alıp kara listeye eklediler herhalde. Ama hiç problem değil, özel bir servis buldum oraya götüreceğim arabayı.
  • Sayfayı gereksiz yere uzatmamak için yazılardan tek tek alıntı yapmadım arkadaşlar.

    ercan_wrc
    Ben de bir sinyal lambasını bile yetkili serviste bulamıyoruz diye kızmayı düşünürken, talep etmeme rağmen kapora vermeden getirmemelerinin üzüntüsünü yaşadım ve elinizden bir şey gelmiyor bu daha kötü. Ne dediysem olmadı, cevap hep hayır. Normal şartlarda ekstrem parçalar hariç bu parçayı zaten bana temin etmek zorundalar.

    emrehanci
    Honda Türkiye'ye şikayet ettim zaten. Mail veya telefonla şikayet edebiliyorsun. Ertesi gün beni arayıp, bu uygulamayı zaten kendilerinin koyduğunu ve kendi koydukları uygulama için de Honda Boraya hiç bir şey söyleyemeyeceklerini belirttiler.

    muratp87
    Şikayetvar sitesine de yazdım ama kontrol edilip yayınlanması için sırada bekliyor.

    Özel servis tavsiye eden arkadaşlara da katılıyorum. Garantisi 5 ay sonra bitecek ve biliyorsunuz Ankara'da çok iyi özel honda servisleri var.

    Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
    Yetkili servislerde herhangi bir parçayı bulamazsanız sakın kızmayın. Adamların eyvallahı yok.




  • Honda Türkiye'den hiç bir şey çıkmaması normal. Dünya umurunda değil adamların.

    Bir de direkt olarak Japonya'ya mail atın. O zaman mutlaka sonuç çıkar bana göre.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemsultan

    Honda Türkiye'den hiç bir şey çıkmaması normal. Dünya umurunda değil adamların.

    Bir de direkt olarak Japonya'ya mail atın. O zaman mutlaka sonuç çıkar bana göre.



    Japonya'ya mail atmayı da düşündüm ama nasıl atacağımı bilemiyorum.
    www.honda.co.jp japonya resmi sitesini de buldum fakat hiç bir şey anlayamıyorum. Nasıl mail atılacağını bilen arkadaş olursa lütfen anlatsın.
  • bence git internetten satın al parçayı.
    Zaten kargoyla ayağına kadar yolluyorlar. Eğer yapabiliyorsanda sen değiştir. Benimkinin sağ sis farı kırılmıştı ben aldım internetten kendim değiştirdim. Garanti fln da gitmedi. Honda nerden bilecek benim kırıp sonradan ellerimle değiştirdiğimi
    Ve bu işleride yetkili servisten daha ii yaptığıma inanıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murtilaf

    bence git internetten satın al parçayı.
    Zaten kargoyla ayağına kadar yolluyorlar. Eğer yapabiliyorsanda sen değiştir. Benimkinin sağ sis farı kırılmıştı ben aldım internetten kendim değiştirdim. Garanti fln da gitmedi. Honda nerden bilecek benim kırıp sonradan ellerimle değiştirdiğimi
    Ve bu işleride yetkili servisten daha ii yaptığıma inanıyorum.

    en iyisini yapmışsın, periyodik bakımlara servise , onun dışındaki her şey dışardan, servisin bi halt anladığı yok zaten




  • Arkadaşlar bu japonyaya mail atma konusu nasıl oluyor; ilki nerden atıcaz, ikincisi mail tükce olacak doğal olarak yada cat pat ing. bu bir sorun değilmi?
  • ingilizce yazarsan sorun olmaz, zaten ürettikleri arabaların her yeri ing. yazı dolu, japonca tek kelime bile yok
  • Acaba yetkili serviserin bize muhtaçlar düşüncesimi var?

    Evet malesef öyle Fiat servisleri bu şekil arasın parça yok.Serviste buji olmaz mı?

    Szi ufak birşey diye düşünüp koy vermeyin peşini bırakmayın.Bukadar saçmalık olamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.