Şimdi Ara

HONDA HYBRID

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HONDA HYBRID ile ilgili düşüncelerini paylaşmak isteyen, kullanan yada almak isteyen arkadaşlar lütfen buraya yazsın.



  • Kesinlikle 10 numara bir teknoloji. Param yeterli olsaydı düşünmez alırdım. Şehir içi 5.2 lt gibi süper bir değerde benzin yakıyor. Çevreyi daha az kirletiyor. Gürültüsü çok daha az(mış). İleride param olursa kesin alırım.
    Kullanan varsa tecrübelerini merak ediyorum.
  • hybrid geleceğin teknolojisi diye düşünüyorum, bunun bir benzeri vw tsi motorlar sayılabilir. ama o 50.000 ytllik aractaki cantlar nedir oyle yahu? acab cantlardamı dogaya zarar vermemek için yapıldı
  • hayalimdeki araç
  • quote:

    Orjinalden alıntı: the patriot

    hybrid geleceğin teknolojisi diye düşünüyorum, bunun bir benzeri vw tsi motorlar sayılabilir. ama o 50.000 ytllik aractaki cantlar nedir oyle yahu? acab cantlardamı dogaya zarar vermemek için yapıldı

    Frenleme sırasında elektrik motoru şarj olduğu için sanırım öyle kapalı bir jant seçimi yapmışlar bir bağlantısı vardır diye düşünüyorum.
  • 50 milyara çok pahalı be yaa. Kaç yılda o yakıt farkını çıkarırsın ki? Hem sonra bir yerine bişi olsa bilmemne transistörü için 800 YTL servis ücreti alma ihtimalleri de var. Ama kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa iyi olur tabii.
  • vallahi pekte deneyim paylaşacak birilerini bulamayız çünkü bildiğim kadarıyla satılanlar çift haneli rakamlarda hala ve bunlardan birkaçıda şirketler geçenlerdeydi sanırım buyuk bir şirket 4tane almıştı heralde numune olsun istedilerservislerde olacakları dusunmek bile istemiyorum; bizim araçlarımız hybrid in yanında yarı dijital hatta mekanik kalan araçlarımıza bile servisler çözüm üretmekte zorlanırken hybrid için allah düşürmesin demek istiyorum.Servise hybridiyle düşenede allah kurtarsın denir heralde




  • honda doğru düzgün bir satış sonrası hizmet vereceğine dair güven sağlayabilse, bana göre satabilecek bir araç, çünkü yakıt tüketimi çok düşük, piyasada bu düzeyde tüketen diesel araç dahi yok ve fiyatı donanımına oranla hiç de yüksek değil.

    civic hiybrid ( cvt şanzıman- metalik boya- esp) 115 hp- 100 km de 5.2 litre benzin- yani 155 kuruş= 49.900

    focus ghia ( cvt şanzıman- metalik boya- esp) 109 hp- 100 km de 6.2 litre mazot- yani 147 kuruş= 53.000

    hesap ortada, ayrıca civic 6 yıl, focus 4 yıl garantili.
  • yakıt ekonomisi, otomatik vites ve çevre dostu oluşu cezbediyor. 6 yıllık garanti süresi de çok iyi.bu sürede fiyat farkını rahatça amorti eder.yalnız minik bir sorun var.araç yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.