Şimdi Ara

'Key not Detected' Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2011 Auris Elegant Otomatik anahtarsız çalıştırma sistemli aracımda "key not detected" problemi yaşıyorum. Aracı durdurup (Anahtar el çantamda) araçtan çıkıyorum. Bip bip sesiyle uyarıyor ve kapılar kilitlenmiyor. Mutlaka içeriye uzanıp start-stop düğmesine basıp elektrik girişini açıp yeniden kapatmam gerekiyor. Yoksa ses kesilmiyor ve kumada yada kapı üzerindeki düğmeden kilit almıyor.

    Problem aynı zamanda ne zaman bu durumun olacağının belli olmaması. Bazen yapıyor bazen yapmıyor ama neye göre değişiyor bilmiyorum. Yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum.



  • Kimse bu problemi yaşamadı mı?
  • Hocam ben şuan yaşadım onu. İlk defa oluyor. Pil değişimi yapacağım ama pilden olduğunu düşünmüyorum soğuk ve yağışlı havalarda oluyor demişler. Uzun süre geçmiş ama siz çaresini buldunuz mu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili değiştirin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PROBLEM DEĞİL....İKAZ KARDEŞİM......... Aynısı bende oldu...Anahtar algılanmadı.....Yazıyor....Elindeki kumandaya yeni pil takacaksın... pil zayıfladımı sinyallerini arabadaki beyin alamıyor.....Hepsi bu....Pil iki sene dayanıyor....Seyrek kullanıyorsan 3 sene... hepsi bu..... 

  • Aynı sorun bende de var. Verso 2011 premium. Yamurluyken yapıyor, soğuk havada yapıyor, sıcak havada yapıyor, yavaş giderken yapıyor, hızlı giderken yapıyor, dururken bile yapıyor. Pil değiştim 10 günde yine yaptı. Gittim başka yerden pil aldım değiştim yine yaptı. Diğer anahtarla denedim yine yaptı. 2 anahtar arabanın içinde yine yaptı.


    Bende önce bagaj kapağı açık uyarısı veriyor. Sonra araç içi lambalar yanıyor. Bi kaç saniye sonra uyarılar kayboluyor. Gıcık bi biippppp sesi ile beraber "KEY NOT DEDECTED" yazıyor. Yaklaşık 1 dk sonra "KEY DEDECTED İN VEHİCLE" yazıyor.


    İlk yaptığında otobanda 150 ile gidiyordum. Ne olduğunu anlamadım. Gece arabadaki bütün lambalar yandı. Bagaj açık dedi. O heyecanla az daha kaza yapıyordum.

    Şimdi alıştım. Yapmayınca yadırgıyorum. 😂😂😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.