Şimdi Ara

Honda F1'e Dönecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben eskiden Fanatik Honda'cıydım. Jenson Button'ı da çok seviyordum. Fakat Honda F1'den çekilince bende F1'den soğudum. Köklü takımlar gitti, Yerine köklü firmaların motorlarını kullanan iş adamlarının takımları geldi. Ben sizden Honda hakkında bilgi isteyecektim. Acaba F1'e dönme düşünceleri varmı? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.



  • köklü takımların bi yere gittiği yok. Ferrari,Mclaren,Williams,Renault hala F1'de. şimdi Mercedes'te aralarına katıldı.
    Honda F1'den çekilmekle çok büyük hata yaptı. yakın bi zamanda döneceklerinide sanmıyorum,kaldı ki hiçbir yerde F1'e döneceklerine dair bi haber görmedim...
  • Ben de Honda'nın F1 den ayrılmasına üzüldüm ama yine de şirket için kötü oldu diyemem. Honda gibi bir firmanın motorunun F1 deki en iyi motorlar arasında olmaması Honda için büyük olumsuzlukdu. Takım başarısız olsa bile motorları her zaman güçlü olmalıydı. Tabi Honda'nın motorunun seri üretim bandından çıktığını düşünürsek aslında bu çok da şaşırtıcı bir sonuç değildi. Ama bunu kaç kişi bilir. Bence bu işe eğer tekrar dönecek olurlarsa önce bir spor amaçlı motor üretim fabrikası kurmaları gerekir.
  • o seri üretim bandından çıkan motorlar diğer klasmanlarda neler yapıyor onuda gözardı etmmemek lazım.ayrton SENNA da omotorla kaç kez dünya şampiyonu olmuştu.....
    bence sorun birazda fia nın getirdiği yada götürdüğü abuk sabuk kurallar,BMW,TOYOTAsizce neden ayrıldı onlarda dünya devleri diilmi?
  • 2005-2006 seoznlarınma sampıyon olan renault motorları da serı banttan cıkıyordu yanılmıyorsam

    ayrıca mclaren-honda ortaklıgında neden mclaren ın hafıf karbonfıber şasi sini goz ardı edılır?
  • ezelden beri f1 de olan takımlar mercedes renault ferrari hatta ford-cosword gerisi fasa fiso honda ilk önce dizel motor üretsinde sonra formula 1 e girsin bosversene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sissil

    ezelden beri f1 de olan takımlar mercedes renault ferrari hatta ford-cosword gerisi fasa fiso honda ilk önce dizel motor üretsinde sonra formula 1 e girsin bosversene.

    At gözlüklerini çıkaralım , Honda zaten senelerdir dizel motora sahip ayrıca ekteki haberde en azından aklınıza giden kan yollarını açar..

    http://www.honda.com.tr/haberler_detay.aspx?id=a4cfba72-113d-4e90-9315-ad0991f48347




  • senden ala beygirmi var lafını bilde konuş.

    daha 2012 de piyasaya cıkacak motorun linkini koymus bide.
  • Birisi beygir diye mi hitap etti?

    Neyse en azından dünyadan bi haber olan insanların beygir kavramını bilmesi de güzel.
  • Honda sadece Bar Honda veya Honda F1 Racing Team olarak değil, 1980 lerde Mclaren Honda olarakta formula 1 de yer aldı...Hatta Senna 3 şampiyonluğunuda Mclaren Honda ile yaşadı...

    Ama binek araçlarda son açıklamaya kadar dizel motor hiç kullanmadılar...2012 yılında önce avrupada sonrada tüm dünyada dizel motorlu binek araçları piyasaya çıkacak...Geç kalınmış bir hamle ama hiç olmamasından iyidir...PAzar payına ciddi etkisi olacaktır...
  • Çekilip iyi yaptılar. F1 çok farklı zeminlere kaydığını gördüler. Japonlar akıllı adamlar yaş tahtaya basmazlar. F1 politikaları yarışı gölgede bırakması asıl ama teknoloji geliştirmek olanlar bir bir gittiler. Honda bir efsane 80 lerde 90 larda. Bir daha gelmeyecek belki senna gibi gelmiş geçmiş en iyi pilot+ honda gibi motor tedarikçisi+mc laren gibi takım.
  • Bilip bilmeden atıp tutmayın Allah aşkına. Konu hakkında bilgi sahibi olmadan konuşulmamalı. Mclaren F1 için bile honda nsx in motorunun benzerini istemeye gelenler porche ferrari vb. motolar aklımızdan silindi derken kimse bilmediği şey hakkında ahkam kesmesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.