Şimdi Ara

Honda Civic Hybrid Araçlar Çevreyi Kirletiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Honda Civic Hybrid araçlar tanıtımındaki gibi az yakıt tüketmiyor. Katalog verilerinde şehir içi 5.8 lt yakıt tüketimi olarak belirtilen araçlar kısa süre içerisinde Hybrid pillerinde arıza vermektedir. Honda Türkiye ilk olarak sorunu çözmek için yazılım güncellemesi yapmakta, yapılan yazılım güncellemesi hybrid batarya kullanımını azaltarak bir süreliğine bataryanın ömrünü uzatmakta; ANCAK ileriki süreçte pil arıza sorunları tekrar ortaya çıkmaktadır. Bu süreçte garanti dışına çıkan araçlar için Honda firması pil değişimi için 11000 TL gibi bir ücret talep etmektedir. Söz konusu yazılım güncellemesi aracın pil kullanımını azaltmakta olup, konuyla ilgili firmadan teknik verileri istediğimizde firma ısrarla cevap vermemektedir. Hybrid araçlar düşük yakıt tüketimi sayesinde çevreye az karbondioksit emisyonu vermesi gerekirken, Honda'nın Hybrid araçları KRONİK pil arızası sebebiyle hybrid olmayan araçlar kadar çevreye karbondioksit emisyonu veriyor. Bu konuda Honda firması bu araçları geri çağırarak hybrid pilleri ve yazılımla ilgili gerekli iyileştirmeleri müşterilerden ücret talep etmeksizin yapmalı. Konuyla ilgili firma ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır. Ayrıca arızalı hybrid bataryası bulunan bu araçlara, taşıt muayenesinde karbondioksit emisyonu muayenesi yapılmamaktadır.

    Konuyla ilgili desteklerinizi bekliyorum.

    Teşekkür ederim.

    https://www.change.org/p/honda-honda-civic-hybrid-ara%C3%A7lar-%C3%A7evreyi-kirletiyor?utm_source=guides&utm_medium=email&utm_campaign=petition_lonely







  • hybrit tutmadı zaten...yokoldu gitti
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Tutturamadılar, arkasında durmadılar. Firma teknolojisinin arkasında durmadı. Türkiye yeni şeylere açık olmamakla birlikte, yenilik destek görmüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.