Şimdi Ara

Home Studio Kurmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben home stüdyo kurmak istiyorum. Mikrofon olarak Behringer C-1 Ses kartı olarakta M Audio M Track 2 alıcam büyük ihtimal bu bana ne kadara patlar. Laptop kullanıyorum bu arada. Program olarakta pro tools kullanıcam kayıt , mix felan. Bu programlarla mix yapabiliyorken mikser ne işe yarıyor. şimdiden teşekkürler



  • Merhaba, o ses kartı işene yarayacaktır. Ama tabiki de çok da profesyonel değildir. Şimdilik işini fazla fazla görürür. Bende Focusrite 2i2 var seninkine benzer ve çok memnunum. Evet o programla kayıt mix ve mastering yapılır, fakat dışarıdan bir enstrüman kaydedecek isen o zaman bir mikser gerekli olabilir. Sen ev stüdyonu ne maksatla ve hangi tür müzik yapacağını yazarsan daha fazla yardımcı oluruz ve yol gösteririz sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 20 Aralık 2015; 12:04:57 >
  • Rap müzik yapicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levyeli kullanıcısına yanıt
    konuya birden maydanol olduğum için bağışlayın. konuyu açan arkadaş düşüncelerime tercüman olmuş. bu konu hakkında bilgisi olan ( prof. mikseri olan, iyi org u olan ve onu iyi çalabilen ve her türlü parçanın altyapısını hazırlayabilecek düzeyde) birisi bana bi kaç bişey tavsiye ettii. ben durumumu ona da anlattım.

    1- mikrofondan başka enstrüman bağlamiycam
    2- hazır altyapıları veya karokeleri veya bu bahsettiğim arkadaşın yaptıüı altyapıları pc den çalıp mikser aracılığı ile mikrofonla birleştiricem. bunu ben normal a4 tech kamera ilede yaptım ama ses prüzleri oluyo. temiz olsun istiyorum hatıra olarak.

    uzatmiym. bana bu şartlar altında bir mikser ve bir mikrofon tavsiye edermisiniz ?. arkadaşımızın tavsiyelerinden aklımda kalan bikaç bişey var. mesela eko özelliği olsun mutlaka demişti. usb girişi filanda olursa süper olur demişti. marka olarakta behringer al demişti.

    işimi görecek mikser ve mikrofon tavsiyeniz ne olur ( bütçe 300-350 max. ) fazlasını hanıma kabul ettiremem :).




  • Ben tavsiye etmek isterdim ama bende kendim deneyim yapmadim. Internetten biraz arastirmak lazim. Birde belki buraya daha deneyimli arkadaslar birseyler yazar. Presonus markasinin iyi oldugunu biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.