Şimdi Ara

Hızım nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • süperonline 25 mbps.hız testi yaptığımda hızınıtestet.com 25 den fazla çıkıyor modemin yanındaysam.ama ttnetin hız testini yapınca 22 felan çıkıyor.benim sorum şu.benim hızımın 25 mbps geçebilir mi?hangi hız testine itibar etmeliyim?

    birde internet ismime sağ tıklayıp durum dediğim zaman hız 65 olarak görünüyor.oradaki bilginin doğruluk payı nedir?



  • Superonline fiber mi kullanıyorsunuz? Fiber ise tarifenizden biraz daha yüksek hızlara çıkabiliyorsunuz. 25-30 mbit arasında oynaması normal. Hız testleri %100 doğru sonucu verecek diye bir şey yok zira internet sonuçta bir bilgisayar ağı. Sizin ve karşı tarafın hat kapasitesi, fiziksel ve yazılımsal farklılıklar gibi yüzlerce değişkenden ötürü her bir bilgisayara farklı hızlarda bağlanırsınız. Yani bant genişliğiniz 25mbit olmasına rağmen hız testinde 10 mbit görebilir ama dosya indirirken 25 mbit'e çıkabilirsiniz. Tam tersi de mümkün. Ama genel olarak speedtest.net sitesine itibar edebilirsiniz.

    İnternet bağlantısına sağ tıkladığınızda gördüğünüz hız, bilgisayarınız ile modem arasındaki bağlantıyı ifade eder. İnternet bağlantı hızınızla alakası yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.