Şimdi Ara

Hız Aşımı Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Tutanak evde, e-devlette görünmüyor sadece.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt

    O yolu en son sanırım 2004 senesinde kullandım. Çok değişmiş olabilir. 90 km hız sınırı olan bir güzergahta önce 70 sonra da 50 km olarak tabelalar yerleştirilir. Ki bu tabelalar arasında da mesafe bulunur ki araçlar güvenli şekilde yavaşlasın. Keza radar da bu mesafeye uygun noktaya kurulması gerekir.


    Güzergahı kontrol edin. 90 ile giderken bir anda 50 km hıza düştüğünü fotoğraf-video kaydı ile kanıtlıyorsanız yasal yoldan itiraz edilebilir. Fakat tabela olmasa dahi 101 maddenin a bendine istinaden itirazınız reddedilebilir maalesef.


    Radar noktası çok kötü niyetle seçilmiş görünüyor.

  • Kuş Kafası kullanıcısına yanıt
    Tutanak geldiyse geçmiş olsun. Tutanak bilgilerini girerek gib de ödeme ekranı geliyosa geçmiş olsun demektir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yardımcı olan/olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Cuma günü inşallah orayı bir kontrol edeceğim. Duruma göre de itiraz ederim veya cezayı kabul ederim.

    Her halükarda, öyle bir yolda radar kullanılması etik dışı bir durum ve bu para devletin kasasına asla hayır getirmeyecektir. Bu ve buna benzer nice paralar giriyor devletin kasasına. Büyük çoğunluğu müslüman olan, müslüman yöneticiler tarafından yönetilen bir memlekette böyle yollara tevessül edilip millet bu şekilde soyuluyorsa, ekonominin bozukluğuna bahane aramaya gerek yok sanırım. Kimsenin ahı kimseye yar olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konularda devlet vatandaşına tuzak kuruyor maalesef. bulunduğum ilde ortalama hız tespiti olan yere radar kuruyor adamlar. o zaman ortalama hız tespitinin ne anlamı kaldı?

  • Merhabalar, konuya bir güncelleme getirme ihtiyacı duydum.

    Konuyla alakalı geçmişte geçen mevzuyu yukarıdan okuyup, buradan sonrasını öyle okumanızı tavsiye ederim.

    Değerli dostlar, bugün yine aynı güzergah üzerinden gittim. Aynı mevkiye yaklaşırken ta geriden jandarma trafik aracını fark ettim ve hemen hızımı düşürdüm. 50km/h levhasının olduğu yerde 50'ye düştüm ama adamlar tam 30km/h levhasının arkasına koymuşlar aracı, gelene geçene saplıyorlar. Beni geçip giden 2-3 araç son saniyede fark etse bile çok geç kaldırlar muhtemelen. Geçen ceza yediğim tarih 16.03.2022 Çarşamba günü. Bugün ise günlerden salı. Özellikle salı ve çarşamba günleri yoğunluğun olduğu bir yola, en güzel radar atılacak zamanı da biliyorlar.

    Konuyla alakalı CİMER'e yazmayı düşünüyorum. Umarım bu saçmalığa bir son verilir. Bunun dışında daha neler yapabiliriz, tavsiyeleriniz nelerdir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.