Şimdi Ara

Hırsızlıkla suçlanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: made off hit her

    Hocam o 60 gramda bile ne kadar kalori var kim bilir, degmez yemeye bile. He yiyeceksen de kendine bir gun belirle ve o gun hic yemek yeme, aksam oldugunda da cips+bira hazirlayip bir de guzel bir film koyup izle karanlikta filmini.

    Alıntıları Göster
    haftada 1 cips günü yapıyom hocam o zaman yiom filmnen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakim bey

    Güzel kardeşim burada sulh ceza hakimliğinde sorgu yapmıyoruz. Kimseye ceza falan verdiğimiz de yok. Şüpheden sanığın yararlanacağını da sen üç kere beşi öğrenirken bildiğimden emin olabilirsin.
    Biz burada karşı taraf şüphelenmekte haklı diyoruz. Bir takım şüpheli hareketler ve davranışları var arkadaşın. O nedenle kendisinden şüphelenmekte haklı olan bir kişiyi gidip de nereye şikayet edecek ? İftira suçunun şartları farklıdır halk arasında anlaşıldığı gibi değildir.
    Sulh ceza hakimliğinde sorgu yapmıyorsunuz ama açıkça suçluyorsunuz. "Madem çalmadın sakladın nereye gitti o zaman sakladığın yerde değilse?" demek ne demek? Ben senin malının bekçisi miyim?

    Market çalışanı kameranın kör noktasına geldiğini söylediği halde neden açıkça bu arkadaşı hırsızlıkla suçluyor? Tamam, kamerada böyle bir şey gördün. Yanına çağırdın bir şeyler söyleceksin. Görüntüleri görünce sen şüpheli duruma düşüyorsun falan dersin. Hem tehditvari konuşuyor hem de hırsızlıkla suçluyor.

    Ayrıca ben size bilmiyorsunuz demedim. Kesin delil olmadan insanların şerefiyle, haysiyetiyle oynamayın diyorum. Niye hemen şahsi polemiğe dönüştürüyorsunuz?

    Kamerada yüzleri çok net şekilde görünen ve binlerce liralık malı açıkça çaldığı görülen kişiler yakalanıyor. İlk mahkemede serbest bırakılıyor. Onların peşine düşenize! Deveyi havutuyla götürürler. Onlar mahkemeye bile çıkmazlar. Ensesi kalın olduğu için diş geçmez. Onlara bir şey yapabilen var mı? Ama gariban oldu mu ensesine çökerler. Ahhh ulan ahhh, batsın bu dünya!




  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Ne tribe girdin be arkadaş, batsın bu dünya yansın bu dünya bilmem ne. Kimse kimsenin şerefiyle bilmem nesiyle oynamıyor bir kaç artı almak için duyar kasma.
    Belki on bin tane hırsız görmüşümdür ben çaldım diyen bir elin parmaklarını geçmez onu belirtmekle beraber bu arkadaş trol sanırım hikaye gerçek değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Gerçek veya değil. Haksızlık olunca yürek dayanmıyor işte.
  • Kardeşim madem çalıyorsun değecek bir şey olsun 20tl nedir (!)
  • Mertcanoa kullanıcısına yanıt
    Kendini bilmez bir çalışan yüzünden bütün bir kurumu karalayamam. Benim yaşadığım ilçedeki İş Bankası'nın bütün personelleri işini layıkıyla yapıyorlar. Sana böyle bir olayın ve kişinin denk gelmesi üzücü. Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peçeteden üreyen adam
  • hiç kimse suçsuzluğunu kanıtlamak zorunda değildir.
    gerçekler er geç gün yüzüne çıkar sen boşver bence
  • Aynı naneyi bim elemanları da yapıyor. Çağır dersin ıspat edemez sende iftira davası açarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam cidden çalmadıysan aç iftira davasını sürünsünler. ayrıca kör nokta falan bahane bunu savcıya da söylesin bakalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi létsche -- 17 Aralık 2019; 15:32:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tır mı lan bu kör nokta falan. Ayrıca Şok markette satılan bi mouse zaten maksimum 6 ay falan çalışır.

    İşbu halde, olur da olay mahkemeye intikal ederse hakim ne ceza verirse dörtte birini alman lazım, çünkü mouse dörtte birlik bir mouse..
  • Suçlayıp polise şikayet etmeyen suç ortağıdır. Karakola gidin, polis gelir (veya karakola çağırır) dinleyip ifade tutanağı tutar. Kayda geçsin yani.

    Burada soru neden polise şikayet etmemiş... Kör nokta, kaydı yok, ispatlayamıyorum... bunlar şikayet etmemek rapor geçmemek için bahane değil. Ayrıca adli gözetim yani polis gözetimi olmadan geçmiş kayıtlara bakmaları, incelemeleri kanunen yasak.
  • Eskiden ülkede suçlayan kişi ispatlamak zorudaydı. Suçu kesinleşene kadar herkes masum diye bir kavram vardı.
    Artık kendini temize çıkartmak için sen ugrasıyorsun. Çamurat izi kalsın devrine geçtik.
    Ülkede aha bu fetöcü diyip senelerce masum birini hücrede tutturabiliyorsun. Suçladığın içinde masumiyeti kanıtlansa bile ceza almıyorsun:)
    Geçmiş olsun umarım anlattığınız gibidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Market çalışanın haksız olduğu durumdur. Çalışan için üzücüdür, birinin maaşından keserler. Ancak muhtemelen çalışanlardan biri yürütmüştür (kör nokta olduğunu bilen biri). Kapıda ötmemesi için barkodu çıkarıp içeride çöpe atmıştır.

    Son çare, bir ihtimal itiraf ettirmeye çalışmış. Yapabileceği başka birşey yok. Geçmiş olsun.

    - Bu arada 20 liralık mouselardan almayın. şoktan almıştım, acil gerekti. imleç harelet etmiyor, mousu kaldır indir bir hal oluyordum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

    Bu mesaj silindi.
    Bende blokluydu ne yazıyor diye kaldıracaktım neyse ki gerek kalmadı teşekkürler
  • şimdi iki taraflı bakalım

    müşteki iddiasını ispatlamakla yükümlüdür her iftira atanın iddiası doğru kabul edilseydi yoldan geçeni gıcık oldum diye suçlar içeri attırırdın

    merak etme, sen çalmadım diyorsan şikayet bile etseler savcı dava dosyası açmaya gerek duysa bile mahkemeye bile çıksan hakim senin yalan söyleyip söylemediğini anlar zaten eğer masumsan bişey çıkmaz o iddiadan, market seni korkutup mouse nin parasını senden almaya çalışıyor da olabilir, adliyeye herhangi bir müracatları varmı diye e devletten bir bak bakalım eğer yoksa salla gitsin ve seni bi dakka gel birader filan diye çağırılarsa artık gitme eğer özür dilemezseniz sizi dava edeceğim nerden bileyim sizin araklamadığınızı beni mi kekliyceksiniz de noktayı koy, orada kamera olmaması onların zaafiyeti

    ama gerçekten mousu sen aldıysan da bu senin salt vicdan sorunundur ahlak anlayışındır zaafındır, bir daha sakın böyle bir şey yapma, aç kalırsın ekmek istersin vermezlerse o vermeyenin ayıbıdır ekmek çalarsın açtım çaldım dersin o tolore edilir bir şekilde çünki kamu vicdanıdır o başka, ama cebinde bir ürünü alacak paran ve alabilme lüksün olduğu halde araklıyorsan bu senin ayıbındır ve suçtur, ispat edilirse ceza alırsın ispat edilmedi diye yanıma kar kaldı dersen yarın kendini daha ciddi bir suçun içinde bulursun, ha mousu çalmışsın ha kuyumcuyu soymuşsun etiketi aynıdır hırsızlıktır bitti

    umarım masumsundur ne diyelim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tom Ellis

    Ses kaydına alıyorum diye başta belirt. Aksi taktirde olmaz.
    hocam bunu özellikle belirt bak delil olarak kullanman için önemli.
  • Yıllardır tanınan arkadaş fareyi kedi kapmış dedi konu tatlıya bağlandı.

    CSB...
  • şoktan neden alıyorsun ki çalışanları çok ilgisiz adama şu geldi mi diyorum gevşek gevşek cevap veriyor bimin kızları bile bir şey sorsak kasayı bırakıp geliyor. şok önce kendi adamlarına ayar çeksin.
  • konu gerçekse , zaten çalışan kişinin uydurduğu ortada , konuyu açan kişinin yazdığı metne bakarsak ;

    konuşalım diye dışarı çıktıktan sonra "sen çalmışsın , kamera da kaydı var diyor" , sonra "videoyu göster diyorum , orası kör nokta diyor"

    hani dışarıda önce sen çalmışsın , kasada ki kız görmüş dese bir ihtimal , suçlayan kişi çelişkiye düşüyor , yalan söylediği ortada. kör noktadaysa , kamera kaydı nasıl oluyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.