Şimdi Ara

Hikvision (Haikon) DVR Görüntü kayıt cihazı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Hikvision DS-7104 HGHI-F1 4 kanal DVR kayıt cihazını Ankara'daki oturduğum apartmanımıza güvenlik kameraları ile kullanmak üzere aldım 2 ay önce.

    Cihaz elimize ulaştıktan sonra kurulumunu UPS takılı olarak Western Digital 1TB Purple (görüntü kaydedici cihazlara en uyumlu olan) hard disk ile sorunsuz olarak gerçekleştirdik.

    Bununla birlikte 2 hafta sonra cihazdan uyarı sesi geldiğinde kontrol ettiğimizde HDD (Hard disk) hatası verdiğini kayıt edecek hard disk olmadığını söyledi ve eski kayıtları silerek 

    yeni kayıt yapmadığını gördük. Sonrasında sorunsuz şekilde yeniden kurulum yaparak kayıt yapmaya başlarken 20 dk sonra yine aynı hatayı vermeye başladı.


    Bunun üzerine farklı bir hard disk (250GB) ile kurulum yaptık ve cihaz kayıt yapmaya başladı ama yaklaşık 20 dk sonra yine aynı HDD hatasını uyarı olarak vermeye ve kayıt yapmamaya  başladı. Son olarak cihazı fabrika ayarlarına döndürerek Western Digital (1TB) hard diski takarak kurulumu gerçekleştirdik ve sorunsuz çalışmaya başladı. Ama bu seferde yaklaşık 1 saat sonra yine hard disk hatası vererek kayıt yapmayı durdurdu.


    2 adet hard disk ile denediğim için hard diskte bir hata yoktur diye düşünüyorum, cihaz için firmayı aradığımda ise izmire yollayın biz istanbula servise yollayalım 20 güne geri göndeririz dediler, uzun iş açıkcası.


    Konu hakkında bilgisi ve tahmini olup yardım edebilecek kimse var mı acaba?


    Teşekkürler.








  • Uzun zaman olmuş hocam ama sorunu çözdünüz mü acaba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.