Şimdi Ara

Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
11
Favori
21.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samet0647 kullanıcısına yanıt
    Boksorlüğün üzerine Üstüne iyi seviyede Wıng Chun Öğrenin o zaman 2-3 kişiye kadar döversiniz zaten çok aşırı hızlı ve kuvvetli vurduğunuzdan hassas noktalarada vurursanız çok zamanda almaz.Ama burada önemli olan ilk önce sizin davranıp vurmanız.
  • 30 yaşlarında bir arkadaş virajlı yolda sollayıp önüme kırıp sıkıştırdı beni. kornaya basınca ne var lan demişti. Yan yana durduk tabi. Niye önüme kırıyosun diye sordum tabi o sinirle lan demişim reflex olarak çoğunuz bunu yaşamıştır :) lanlı lunlu konuşma abin baban yaşındayım dedi (20 yaşındayım) İnanılmaz ifrit olurum böyle laflara. Akıl yaşta değil baştadır. Abuk subuk hareket yapana kaç yaşında olursa olsun cevap veririm net. Yoluna git bela bulmayalım dedim. Bulursak ne olur lan bilader dedi indi bu arabadan. Vücüt geliştirmedim hiç bir saldırı savunma sanatıda bilmem. Ama adamın saldırmaya geldiğini kestirdim. Balığa gitmenin verdiği dinginlik ve sakinlikle telefonu yan koltuğa fırlattım (!) kontağı kapadım ve arabadan çıktım. Tabi bunlar 2 3 saniyede oluyor. Bildiğim tek birşey var ilk sen vurursan her zaman avantajlısın. Ufak bir ege şehrinde yaşadığım için yolda inanılmaz tenha ve dar. Adam üstüme geldiği gibi vurdum. Ondan sonrası malum dişleri sıkıp el kol kordinasyonunu kaybedip bileklerin ağrıyana kadar vurmak. 2 3 dakika vuruştuk. Ben denize gittiğimden üstümde inanılmaz salaş bir t shirt vardı adam zaten yırttı attı onu ama eleman gömlekli. İnanılmaz avantaj çek savur vs. Bizim orda yerler sıcak asfalt değil. Çakıl üstüne zift kenarlar çok araba geçmediğinden çakıl olarak kalıyor. Bu eleman kundura giymiş. Ben yalın ayak tabi oda inanılmaz avantaj. Bu kaydı düştü çakılda dedim öldürücü vuruşu yapmalıyım çünkü eklemlerim bileklerim iflas ediyordu vurdum tekmeyi aynen arabaya yöneldim. Lan anahtar yok vw polo aracım kapılar kumandadan kitlenmesede bir süre sonra kitleniyor. Allah anahtar nerde adamdanda uzak durmaya çalışıyorum bir yandan eleman kan leş ama ona rağmen kalkmaya çalışıyor içimdende diyorum bu sefer kalkarsa beni öpecek yumruk sıkamayacak durumdayım. Kalktı bu düello yapacak gibi birbirimize baktık. Silah olsaydı (şanslıyım yoktu) patlardı kesin. 1 dakika bakındık. Sokak lambasından anahtalığımın parladığını gördüm. Anahtarı aldım ve gittim. Gelmedi peşimden. Arkadaşların olduğu koya ve tekneye yaklaşınca derin bi oh çekip kendimi soğuk sulara bırakmıştım.


    Merak edenler ve bilenler için yol Fethiye yarım ada fethiye tarafından küçük boncuklu istikameti. Gece pek araba geçmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Trafikte çok laf dalaşına girerdim ancak en son sevgilimin yanında önüme kıran kangoo'cuya sinirlenip kavga etmeye hazırlanırken ağlamasıyla "Napıyorum lan hakkaten?" diyip aydınlanma yaşadım. O zamandan sonra sakin olmaya çalışıyorum. 3 tane aksiyonlu anım var.



    1-Ehliyet yeni daha 2-3 aylık, arabam yok o zamanlar. Babamın arabasını çok kısa mesafelerde (3-4 km geçmeyecek mesafeler) kullanıyorum, çünkü engelli plaka ve cezası var. Annemlere gittim yemeğimi yedim, dönerken siyah bir octavia 3yol kıvamında bir kavşakta tersten gelip sıkıştırdı. Bir taraf 20 metre civarında uçurumvari bir yer, sıkışınca kaçabileceğim tek taraf. Yavaşladım arada 5 cm kalmıştır belki, öyle geçtim. Korna çaldım, adam bir anda durdu. Ben de durdum ancak arabadan inmedim bakıyorum, adam da inmedi. Bakıyorum aynadan o da bakıyor . Neyse indi ben de indim, hakikaten sinirliydim, adama doğru hızlı bir şekilde yürüyorum ancak koşmadım. Olay mahallemde geçiyor ve 30 metre ötede tanıdık bakkal ve berber var. Adama yaklaşık 5 metre kala adamın elinde silah olduğunu fark ettim, içimden "O arkadaş ne ara geldi abicim ehehehe" kıvamında bir tepki verdim ve durdum. aramızda 3 metre civarı mesafe vardı. "Hatalısın ne öyle silah milah?" dedim. Adam "Bu emniyet arabası" diye cevap verdi. Saniyelik olarak octaviadan emniyet arabası olmaz dedim içimden, çevreye baktığımda bakkal orhanın kapıya çıkıp bize yaklaştığını gördüm, bir tane de jeep durdu. "Bu da gazi arabası" dedim, babamın arabası engelli plaka ve kendisi gazi. Adam plakaya baktı, hiç bir şey söylemeden bindi gitti. Bakkal geldi, jeepci de plakayı alıp almadığımı sordu. O anın heyecanıyla unutmuştum. Mahallede aradım plakasını almak için ancak bulamadım.



    2-Ehliyet 6-7 aylık o zamanlar, kendi aracımı almışım, 7-8 eski arkadaşla buluşmaya gidiyorum. Kavşakta sağa dönmem lazım bir astracı yol vermiyor. Düşürdüm vitesi ve bastım gaza, baya yakın geçtiğimi tahmin ediyorum ki eleman korkup frene bastı. İlerdeki ışıklarda geldi yanıma napıyorsun birader dedi. "Sinyal verdim ve dönmem gerekiyordu kusura bakma." dedim. İki kişilerdi ve yaşça 30 olduğunu tahmin ediyorum ikisinin de. Lanlı lunlu konuştu ben alttan aldıkça. Küfretmeye başlayınca sinirlendim. "Gel şimdi dayağın kralını gör, takip et o kadar yürekliysen" dedim ve kalktım. Önünden devam ediyorum sağa sinyal veriyorum, arkadaşlara da o arada mesaj attım hazırlanın getiriyorum diye. Yaklaşık 100 metre mesafedeyiz buluşma yerine. Adam bastı kaçtı. Arkadaşların yanına gidip hemen binin arabaya kırmızı astra arayacağız dedim, 3 araba çıktık yola. Bulamayıp geri döndük. Bir alışveriş merkezinde cafede oturduk. Çıkınca ne göreyim, bizim astracının araç. Beklemeye başladık, 8 kişiyiz hepimiz arabanın 5 metre ötesinde sigarayı yaktık bekliyoruz. Bir süre geçti elemanlar gelmedi, ben de aman be neyse gerek yok diyip evime gittim.



    3-Kendi aracımı almıştım. Ehliyet yıllandı şarap gibi oldu. Bir gün önce aracıma arkadan çarpmışlardı, telefon bırakmıştı eleman, tutanak mutanak halledildi şaşmaz yolu göründü. Bir kavşakta arabayı kaldırdım ancak hızlanmadım, tek arabalık bir yoldayız sakince gidiyorum, hoparlorden annemle konuşuyordum. Arkamdaki eleman o yolda sollamaya çıktı, şokla sağa kırdım. Kaldırıma sürtmeye ramak kalmıştı, geçince asıldım gaza. 34 plaka beyaz linea, arabada 3 kişiyiz biri eski boksör, biri 1.85 boylarında çelimsiz bir arkadaşım, ben de 1.81 98 kilo ancak dövüş sanatı vs bilmeyen birisiyim. Lineayı yakalamak zor olmadı . Açtım camı ne yapıyorsun lan dedim, küfretmiyorum ancak çok sinirliyim. Lineacı yavaş gitme diyip küfredince kan beynime sıçradı, bir yandan küfrediyorum bir yandan önüne kırıyorum. Kendimden geçmişim. Yanımdaki çelimsiz eleman "HASS...." diyip telefonu gösterdi. Annem ne söylediysem duymuş. Ulan dedim kurtuldun lineacı, sağa yanaştım yavaşladım. Anneme 15 dakka dert anlattım . Sana araba verende suç vs saydırdı, sonuçta anne bişey de diyemiyorsun, alttan aldım. Ama aklımda hala lienacı var. O gün yaşadığım siniri bir daha yaşadığımı hatırlamıyorum .

    Sonuç olarak artık kavga etmemeye çalışan ve sakinliğini korumaya uğraşan bir insanım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yambiri





    Karsidaki arabadan bes kisi inince, kacmak icin ikibin tidiayı olmalı insanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yolu kontrol etmek için sağa sola bakarken bir maganda "sen benim manitaya baktın" diye arabamın yanına gelmişti. orada kavga etmiştim çünkü gerçekten de manitasına bayağı bir bakmıştım
  • çok sık

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kaç kere indim 1 kere kavga ettim başkada yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara da kuyuyazı caddesinde karşı şeritden gelen kişi sola sinyal verdi hafif burnunu çıkardı bende yakın olduğum için selektör attım geçmemesi için heralde yanlış anladı çıktı yola bende zor fren yapıp kendimi yan sokağa attım refleks olarak , sonra indim Bi anlık sinirle baya bağırdım çağırdım ama adam hiç tepki vermedi korkmuştu zaten belliydi bende yoluma devam ettim gittim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2011.20 yaşındayım 3 şeritli bir yoldayım en sağ şertte park etmiş araçlar var bende orta şeritte gidiyorum.biraz önümde minibüs yolcu indiriyor.biraz arkamdan soldan da bir araç geliyor.bende durmayayim diye gazlayıp sola geçtim ama arkamdaki araçla aramızda mesafe vardı.neyse minübüsü geçtikten sonra tekrar sağ şeride geçtim.100 m felan ilerledikten sonra evin önüne yaklaştığım için park etmek için sağa doğru yavaşladım.bu arada arkamdan gelen araç(apaçi şahin) önüme kırdı.araçtan 2 kişi indi ben araçta oturuyorum yanımda da amcaoğlu var.kapımı açtı ne yapıyorsun felan diyor bende görmedim felan dedim bu uzatmaya başladı.tabi daha önce hayatımda kavga etmemişim bu konularada uzağım.bide daha toyuz felan.neyse münakaşa sürerken bizim evin önünde olduğumuz için dükkandan babam ve çevredeki esnaflar hemen geldi.apaçi durumu bilmiyor tabi.neyse tanıdıklar araya girdi apaçiye bağırıp çağırdılar oda tabi artisliğe devam.adamın heryeri dövmeli façalı pislik olduğu suratından belli.neyse iş daha fazla büyümedi apaçi baktı olacak gibi değil bindi arabasına lastik yakarak gitti.o hareketten sonra keşke şunu oracıkta indirseydik yere diye içimden geçirmedim değil.gurur yaptık yani anlayacağınız.aslında bunlara prim vermemek lazımda adamın kaybedecek bişeyi olmadıgı her halinden belli.ya onun anası ya bizimki ağlardı iş büyüse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben bana kafa tutanin ağzını yüzünü acimadan dağıtırım bu işin sevdiğimiz var bekleyenimiz var bilmemne olayı yok o bahaneler kavgaya girmeyi yememektir mesela bugün bir kamyoncu bana lan diye bağırıp ters istikamete doğru kaçtı (gidiş dönüş şeritli yol)) eğer ki o it yüzüme bagirsaydi yada kaçmasaydi suratını canlı bir kum torbasına cevirirdim zaten sırf sokakta adam dövmek için 1 sene boks çalıştım ve 90 kg yim o burnu kesin kirardim cunku piskopatim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ekim 2017; 22:50:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta sopayla yada birden fazla kişi filan da saldirabilirler atesli silah olmadıktan sonra problem yok burun yada daha kötüsü çeneyi bir yumrukta kırarım size de boks ogrenmenizi tavsiye ediyorum sparring de kendi burnunuzu korumak için kask kullanabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Ekim 2017; 22:43:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 sene önce anayoldan başka anayola çıktım sağımda kamyon var kör nokta ,çıktıgım yoldanda deli gibi saxo mu 106 mı tam anlamadıgım bir apaçinin önüne çıktım arkamda sert frenle durdu elimle özür diledim görmedim dedim,neyse evime dogru giderken bu beni takip ediyormuş meğerse evimin sokagına döndüğüm caddede trafik durdu aynaya bir baktım bu apaçi tipli hiçbirşey kaybedecek birşeyi olmayan varoş apaçi koşturuyor laağğğğyyn diye arabasınıda anacaddede bırakmış ara sokaklara girerek bastım gittim.aynadaki görüntüsü komikti.
  • etmediniz mi desen daha yerinde olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etmedim etmeyi de düşünmüyorum.Ha bu demek değil kimseyle zıtlaşmıyorum,haklıysam basarım kornaya ama arabadan inipte kimseye şekil şukul yapmam gerek yok.Karşı taraf arabasından inip kapıma gelirsem araçta mikrofonlu kamera var önce uyarır sonra ambulansı ararım yaralı var diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mis Kokulu Yalanlar

    Trafikte kavga eden birisi cahildir sadece bir durum dışında oda karşı taraf bariz hatalıysa diğer bütün durumlar cahillikten başka birşey değildir.

    Vay be 2014'de demek böyle düşünüyor muşum Şimdi trafikte elime taramalı alıp tarayasim var

    Ekleme: Hala kimseyle kavga etmiş değilim. Arada ufak tartışma yaşadım birkaç kişiyle o da arabadan arabaya konuşma şeklinde oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 17 Ekim 2017; 11:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben genelde sakin olurum Yolda o kadar önüme kırarlar,Arkadan taciz ederler,arabadan hareket yaparlar... Hepsine eyvallah çekerim Çunki kavga etmek kolaydır. Çok ciddi bisey olmadiği sürece kavga etmem..



    Silah biçak çekilmediği surece bende silah bicak cekmem..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ihtimal var
    1. Hic bisey olmaz
    2. Doversiniz
    3. Dayak yersiniz
    4. Ölürsünüz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen araba durduk yere arızalandı. Ayağımı gazdan çekince istop ediyordu. Neyse yolda biri önüme kırdı frene basınca araba istop etti. İlerde bunu görünce el kol yapıp sövdüm. Adam önüme çekti arabayı indi geldi. Ne diyon lan sen falan filan beylik laflar. Neyse bende baya geri vites yaptım zor kurtuldum elinden memlekette deli çok nasıl olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte hiç kavga yapmadım. Ama başkaları arasında kavga çıksa da "abi yapmayın, değer mi canınızı sıkmaya, koca koca adamlarsınız, yakışıyor mu hiç sizin gibi adamlara." diye ayırmayı çok istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    çok sık

    Benzer başlıklarda yorumunu görüyorum zaten



    Ben de "kavga etmem saymam sövmem ayıptır yakışmaz " vs vs desem de son 10 yılda 5-6 yarı amatör boks maçı çevirdiğimi düşününce :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.