Şimdi Ara

Hi-Level Marka SSD Hakkında Uyarı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgilendirme için yazıyorum. Herhangi bir karalama kötüleme amacıyla yazmıyorum. Öncelikle bunu belirteyim.

    2 ay önce hepsiburada.com sitesinden Hi-Level Ultra 512GB Sata3 SSD HLV-SSD30ULT/512G ürününü satın aldım. Geldi; sevinçle taktım bilgisayara çok güzel. Çeşit çeşit işletim sistemi kuruyorum, hız denemeleri her şey çok güzel. Dalgınlık işte cihazın kapasitesi hiç dikkatimi çekmedi :)) Nasıl bir dalgınlıklsa?.. Velhasıl kelam, ürün 512GB paketiyle gönderilmiş ama içi 480GB (En azından 480GB ona da şükür daha kötüsü de olabilirdi). HDD yi bilgisayardan çıkarttığımda üzerinde 512GB olduğunu gösteren etiketler var. Yani ürün orijinal oynama yok fabrikada böyle bir oyun yapılmış. Sistem bilgisi ekranında Model: ESA3SMD2 HTGB480GB SCSI Disk Device olarak görünüyor.

    Özet olarak arkadaşlar siz siz olun Hi-Level alırken 2 kere düşünün size de doğan görünümlü şahin hediye edebilirler. Ben mail de attım firmaya, dikkate almadılar. Cevap yazma konusunda tenezzül bile etmediler :) Herkese ailesiyle birlikte mutluluklar.

    Saygılar.







  • formattan sonra düşmüştür, bir kayıp oluyor elbet. direkt 480 ise evet denyoluk..

    Bu arada hi level bedava verseler almam.
  • Uretici literaturunde 1024 byte 1000 byte olarak hesaplanir, dolayisiyla degerler normal herhangi absurt bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 480gb normal deger , siradisi birsey yok . Hicbir ssd uzerinde yazan GB yi kullandirmiyor zaten . 128gb lik ssd lerim 111GB kullanim alani saglamakta . 120 lik ssd lerim yanlis hatirlamoyorsam 107 GB . Tamamen 1024/1000 hesaplamasindan kaynaklanmakta .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.