Şimdi Ara

Herkesin düşündüğü gibi seçimler 2. tura kalmayacak ankette RTE önde (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ekmek karnesini gosterdikten sonra reizin oyu 99,99 olmus diyolla

    Bay kemalde 00,01

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren1s kullanıcısına yanıt
    sen rahat ol. muhalefet kazanacak, her şey mantık ve akıl ile yapılmaya başlanacak. bunca yıldır bizden her şeyi alan, zor duruma düşüldüğünde bize yardım edeceğine, iban verenler gidecek. bu ülkede vatandaş olmanın güzel bir şey olduğunu yaşayarak göreceğiz. muhalefeti karalama kampanyalarına yüz verme. her şey çok güzel olacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutmayın, bu konu özelinde seçimi kaybedeceği ayan beyan ortaya çıkan iktidarcılar, size bunun aksi olacakmış gibi algı yapmaya çalışacak. yemeyin bu algıları. bu ülke, bu iktidarcılardan daha büyüktür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel algı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telaşa kapıldılar kaybedeceklerini anlayınca. Geceleri bile uyuyabildiklerinden emin değilim. Yaptıklarının hesabını verecekleri günün yaklaşmasıyla azap çekmeleri çok normal tabiiki... Biz de filmin tadını çıkartacağız doya doya... Hatta filmi başa sarıp sarıp tekrar izleyeceğiz....

  • Boş boş algılar, sıkıştınız milattan önce kalma şeylerin arkasına saklanmaya başladınız korkudan karneydi yoldu bilmem neydi 😂 Bunlarla kandırdığınız kesim zaten sizden başkasına oy vermez ama artık yemiyor insanlar bu boş algıları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3BEBC6EB3 -- 3 Şubat 2023; 17:57:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 ay once yazmıştım bu konuyu buyrun görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 15 Mayıs 2023; 1:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu çok rahat kazanıyor diyen arkadaşlara selamlar. Anadolu'dan oy alamaz dediğimizde bizi aktroll ilan edenleri de unutmadım. Bu ülkenin başına gelen en kötü şey vasıfsız muhaliflerdir. Sizin kötü dediğiniz AKP'den bile kötüdür.  


    Noldu sevgili muhalif kardeşlerim? Pembe gözlüklerle dolaşıyordunuz her yerde! Geldiniz mi yine kürkçü dükkanına? Geçmişte yazdıklarımı bir okuyun bakalım! Siz kordon boylarında, kafelerde gezerken ya da evinizde gamerlık yaparken biz ekranlarda seçim sonucu takip edip analizler yapıyorduk. Ben bu halkın damarını bilirim damarını. Ama size kızmıyorum sevgili gençler. Hadi siz gençsiniz de bu muhalif siyasiler nasıl böyle hatalar yapabiliyor?  





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.