Şimdi Ara

Herkes Nasıl Zayıfladığını Yazsın - Fazla Kilolara Ölüm ! - (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
19
Favori
118.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CatSK


    quote:

    Orjinalden alıntı: smd

    Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var..

    Spor salonuna yazılmayı planlıyorum ramazan sonunda ideal kiloma ulaştıktan sonra (uzun sürebilir) bırakmayı düşünüyorum. Kuzenim de bıraktığım zaman eski kiloma döneceğimi söylüyor. O zaman ben hayatımın sonuna kadar spor salonlarına para mı yedireceğim ?

    Yoo niye eski kilona geri dönesin ki?İdeal kilona ulaştıktan sonra düzenli olarak yürüyüş yaparsın kararında yersin olur biter.

    Zaten öyle ahım şahım da yemek yemem. Mesela okulda millet nerdeyse her tenefüs bişeyler yeme dersinde ben param olsa da sadece kahvaltı yapamamışsam yiyorum açıkçası..

    Akşam da bildiğin yemekler en kalorilisi pilavdır herhalde

    Aslında okula otobüsle gidip gelsem manyak spor olur da dün okula gitmem gerekti sıcakta otobüs beklemekten ve trafikten sonra vazgeçtim servis iyidir :)

    Ama servisten inince 15 dk. falan yürüyorum olmaz mı o




  • Ben de servisle gidip geliyorum O tip yürümeler çok da kalori yaktırmaz sanırım.Tempolu yürüyüş lazım.Ya şu kilo vermem durdu delircem valla ya
  • beyler kilo verdiğimi söylemiştim ama benimde vücüdumda çaylat ve deri bollukları oluştu sıkılaştırıcı krem mi kullansam ne yapsam yardımcı olurmusunuz.
  • selamlar...

    rafine şeker ve rafine şeker içeren herşey,ekleme tuz,ekleme yağ,rafine un ve rafine undan yapılmış hertürlü ürün,ambalajlı her türlü ürün,dana ve sığır eti,yapma gıda ile beslenmiş her türlü kuş,av ürünleri,yetiştirme balık,sakakatatlar,hormonlu sebze ve gıdalar......dışında alınacak besinlerle, aşırı spor yapmadan ,mantiklı ve hareketli bir yaşam,sigara ve alkolden uzak durarak...neşeli ve yaşama olumlu bakan bir felsefe ile ,sevgi dolu yaşam...hem ömrü uzatacak hem de mutlu ve sağlıklı bir ömür sürmemize ön ayak olacaktır...

    yardımsever,çalışkan,dürüst ve az para ile basit yaşam süren insanların çok başarılı olduklarını da unutmamak gerekir...

    hırs,öfke,kin ve intikamdan ..... gürültü ve kavgadan uzak bir yaşam ... insanlığın geleceği için de yeni nesillerin bu dünyadaki görevlerini daha hızlı ve başarılı bir biçimde sürdürmelerine de olanak tanıyacaktır...

    nereden gelip nereye gittiğimizi algılayabilmek ve ölümlü dünyada ölümsüzlüğü keşfetmenin verdiği haz'zı yaşayabilmek.... mide tokluğundan çok gönül tokluğunu hissedebilmek...sanırım bizleri sonuca götürecek en önemli ipuçlarıdır......

    sağlıklı ve neşeli günler dilerim....




  • benımde kılo wermem lazım boyum 1,88 104 kıloyum aslında cok fazla gostermıo dıyor dısardan gorenler ama baya bi yanlardan var artık kurtulmam lazım 10 kılo versem yeter ama öss derdi var masa başında nasıl kilo vereceksem
  • Benim almam lazım nasıl alcam
  • Kimimiz kilo almak isteriz kimimizse vermek.Hepimizin istek ve sorunları farklı.Mesela lisedeyken çok zayıftım hep kilo alıp vücudumun giydiğim elbiseleri doldurmasını isterdim.Arnoldun ya da rambonun filmlerini izleyince komplekse girerdim.Hep öyle bir vücudun hayalini kurdum.Denemediğim vitamin hapı ve yöntem kalmadı ama bir türlü kilo alamadım.Yıllar geçti 2003 yılı oldu.İşe başlar başlamaz hızla kilo aldım.Kendime çok şaşırdım bu nasıl olmuştu bilmiyordum.Artık vücudum şekillenmiş giydiğim pantolonlar bol gelmiyordu.Bu şekilde 5 yıl daha geçti.2008 haziran ayına geldik.Akrabalar arkadaşlar filan hep birlikte arabayla ava gidiyoruz.Hepimizde tişört var.Arkadaşlar dedi ki "sen çok kilo almısın,gerçekten böyle kötü olmuş.Biraz kilo versen iyi olur" dediler.Bu sözleri duyunca çok bozuldum.O gün kendi kendime karar verdim.Spor yapıp fazla kilolarımı verecektim.Beslenmemde kırmızı et,kola,cips gibi şeyleri yemezdim.Ama bir hatam vardı ki beni aslında şişmanlatan da odur.Akşamları yemeğin yanında çok ekmek yerdim.Ve akşam çayında da mutlaka burçaklı,yulaflı bisküvileri götürürdüm.Tüm bu kalori yüklenmelerine karşın yaptığım spor ayda 2-3 kez gittiğimiz avlardan başka bir şey değildi.Yani yediklerimi yakamıyor ve doğrudan göbeğe depoluyordum.

    Haziran ayında boy : 1.80 kilo :90

    Bugün itibari ile boy : 1.80 kilo : 81

    En güzeli ise göbeğimden % 80 oranında kurtulmuş olmam.Çok az bir yağlı bölge var.Yanlarda hiç kalmadı diyebilirim ama alt orta karın bölgesinde 2-3 kilo yağım var sanırım.Biraz daha tempolu koşarsam bunun da üstesinden gelebilirim inşallah.Forumda gezinirken arkadaşların şunu dediğini iyi hatırlıyorum.Göbeği sadede mekik eritmez.Mekik karın kaslarını geliştirir.Halbuki bizim sorunumuz karındaki yağlar.Bunun çözümü ise kardiovasküler çalışma.Yani günlük koşu,yürüme,bisiklet,yüzme gibi faaliyetler.Eve koşu bandı aldım.Haftanın hemen hemen hergünü 3-5 km mesafe arasında değişen koşular yaptım.Sonuç olarak 2.5 ayda 9 kilo verdim.En iyi tarafı ise bunun çoğunun karın yağları olması.Görenler şaşırıyor bu beni mutlu ediyor.Asıl önemli olansa sporu bir yaşam biçimi olarak yapmak.Kendi sağlığımız için yapmak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 10 Eylül 2008; 11:45:05 >




  • Spor salonuna yazıldım :)

    eğer ayda 5 kilo verebilirsem (ki spor yapınca acayip kilo verebiliyorum) 6 ay sonra hem az da olsa kaslı (ufaktan kas var zaten) hem de ip ince biri olacağım :)
  • 1.82 boyum var ve 82-83 kiloyum fakat hala baya bi göbeğim var zayifliyorum fakat gene göbeğim gitmiyo şimdi evde mekik şınav çekmeye başladım göbeğimin erimesi için benle aynı boyda ve kiloda olanlarda hiç rastlamıyorum göbeğe fakat bende var. nası eritebilirim bunu?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alyozcan

    1.82 boyum var ve 82-83 kiloyum fakat hala baya bi göbeğim var zayifliyorum fakat gene göbeğim gitmiyo şimdi evde mekik şınav çekmeye başladım göbeğimin erimesi için benle aynı boyda ve kiloda olanlarda hiç rastlamıyorum göbeğe fakat bende var. nası eritebilirim bunu?



    Tempolu koşu ve yürüme göbeğini eritecektir.Göbeğinin yıprandığını hisset.Önemli bir detay daha var.Günlük hayatta elinden geldiği kadar dimdik otur,karnını kas.Göbeğini içeri çek fakat bu nefes alıp verme düzenini bozmasın.Bu alışkanlık karın bölgesinin gerilmesine böylelikle yağların daha kolay erimesine sebep olacaktır.Hem de piskolojik olarak seni de rahatlatacaktır.Göbeğin erimeme nedenlerinin birincisi beslenmede yağı fazla ürünleri almaktır.Bunu azaltacaksın.Beslenme çok önemli.Düzenli koşu ve yürümeni yap.Spor yaparken ölçütün iyi terlemek olsun.Ter hem vücuttaki toksinleri atar hem de vücudun yağ yakma formuna eriştiğinin göstergesidir.Günlük 50-60 tane mekik çek.50 tane de şınav çek.Başka karın hareketleri de var onları yaparsan eminim ki göbeğinin erimeye başladığını farkedeceksin.İlk zamanlar net sonuç göremeyebilirsin zamanla eriyecektir.1 ay geçtikten sonra etkili sonuçlar ortaya çıkar.




  • TÜM ARKADAŞLARA VE ÖZELLİKLE MORİ ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 4 AYDA 16KİLO VERDİM.
  • arkadaşlar kilom 82 boyum da 82.

    1 hafta önce diyete başladım. ekmeği, şekeri, yağlı şeyleri, abur cuburu bıraktım. ilk başlarda sabahları mısır gevreği yiyordum fakat bunların karbonhifrat dolu olduğunu duydum ve bıraktım kahvaltılarda sebze salatası yiyorum. öğlen yemeği sebze-meyve ve akşam yemeklerinde de sulu yemekler. akşam 7 den sonra kesinlikle hiçbirşey yemiyorum ve arada bol bol su içiyorum. 5-6 kilo falan vermek istiyorum sizce bu tempoda devam etsem ne zamana kadar verebilirim gözle görülür şekilde ?

    şunu da belirtiyim diyete başlamadan önce her gün cips-kola, geceleri kalkıp çikolata reçel süt yiyip içen biriydim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jamez

    arkadaşlar kilom 82 boyum da 82.

    1 hafta önce diyete başladım. ekmeği, şekeri, yağlı şeyleri, abur cuburu bıraktım. ilk başlarda sabahları mısır gevreği yiyordum fakat bunların karbonhifrat dolu olduğunu duydum ve bıraktım kahvaltılarda sebze salatası yiyorum. öğlen yemeği sebze-meyve ve akşam yemeklerinde de sulu yemekler. akşam 7 den sonra kesinlikle hiçbirşey yemiyorum ve arada bol bol su içiyorum. 5-6 kilo falan vermek istiyorum sizce bu tempoda devam etsem ne zamana kadar verebilirim gözle görülür şekilde ?

    şunu da belirtiyim diyete başlamadan önce her gün cips-kola, geceleri kalkıp çikolata reçel süt yiyip içen biriydim.



    Beslenmeni iyi hale getirmişsin.Meyveleri yemeğin üstüne yememeye dikkat et.Yemekten 2 saat kadar sonra ye.Yani öğün aralarına serpiştir.Bütün bunların yanında günlük 4-5 şişe maden suyu içmeni şiddetle öneririm.Günlük su alımın 3 lt olsun.Bunun 1 lt si maden suları ile 2 ltresi su ve başka sıvılarla olabilir.Günlük sporunu da yap.Koşu ve yürüme olabilir.Elinden geldiği kadar yürümeyi adet edin.Gideceğin yere araba ile gitmek yerine gidebiliyorsan ya bisikletle git ya da yürü.Bütün bunları düzenli hale getirirsen her ay ortalama 4-5 kilo verirsin.Hızlı kilo vermek iyi değildir.Bu iş sabır meselesi.Acele etme.Zamanla vücudun yağları atacak düzelecektir.Karın bölgesi için bazı karın hareketleri var.Koşunun yanında onları da yaparsan oldukça verimli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksemseddin -- 26 Eylül 2008; 14:15:27 >




  • ramazanda beslenemiyorsun doğru düzgün

    son 1 haftadır hergün yediğim porsiyonu yiyorum ama doymuyorum

    kilo almaya başladım... ramazandan sonra dikkat etmeye başlıcam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mascherano36

    TÜM ARKADAŞLARA VE ÖZELLİKLE MORİ ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 4 AYDA 16KİLO VERDİM.



    Yardımcı olabildiysem ne mutlu...
    4 ayda 16 kilo. çook güzel.




  • Sporu ramazandan ötürü bayram sonrasına aktardım

    Ramazanda iftardan sonra doymuyorum 1-2 kilo aldım sanırım 6 ay falan spora gidecem mecbur
  • Spor yapmaktan başka çare yok
  • Arkadaşlar ben de kilo konusunda dertliyim!? Belki kızacaksınız ama benim boyum 175 kilom 65. Daha önce 70 kilo civarındaydım 5 kilo verdim yaklaşık 3 yıl önce.Ancak bundan sonra her gün mutlaka tartılıyorum hatta bazen günde iki defa. Bir kilo fazla çıksa hiçbirşey yemiyorum. Bu kilomu sabit tutma konusunda ileri derecede saplantı oldu bende. Sizlerde de kilo verdikten sonra böyle bir psikoloji oluştu mu?

    Not: her sabah mutlaka mısır gevreği+ yulaf ezmesi+ 1 tatlı kaşığı keten tohumu+ yedi sekiz dilim petit beurre bisküvi bunları yarım yağlı süt ile karıştırıp mama gibi yiyorum. (şeker kesinlike katmıyorum) Sabah kahvaltısın için; hem doyurucu, hem gün içinde acıktırmıyor hem de vitamin mineral dengeli olduğunu düşündüğüm bir öğün oluyor.
  • =) erkeklerinde bu gibi sorunları kendi aralarında konuştuğunu görmek beni şaşırttı. Genelde biz kızlarla konuşuruz göbeğim çıktı şuram büyüdü gibilerinden =)

    Neyse konuya gireyim ben direkt olaraktan. Şimdi geçirdiğim rahatsızlık sebebiyle kortizon içerikli ilaçlar kullandım biliyorsunuz hormonlara etki yaptığı için kilo alımını kaçınılmaz kılıyor... İlaç tedavisi bittiğinde aldığım kiloların pek umrunda olmadığını söylüyordum ama genç bir kız olunca ve bu sene üniversiteye başlayacağımı düşününce kilo vermem gerektiğine karar verdim... Ne yapsam ne etsem diye düşünüyordum ki; fx15 adında bir hap önerildi bana doktorum tarafından. Tamamen bitkisel, eczacıar birliği onaylı tek zayıflama hapı... uyku düzenimi bile kontrol altına aldı. İnanılmaz birşey. Çevremdeki herkese şiddetle tavsiye ettim bana dua ediyorlar :D (Bana niye ediyorlarsa artık :D) Ben memnun kaldım denemek isteyen olursa eczane harici başka hiçbiryerden almasın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: candy90

    =) erkeklerinde bu gibi sorunları kendi aralarında konuştuğunu görmek beni şaşırttı. Genelde biz kızlarla konuşuruz göbeğim çıktı şuram büyüdü gibilerinden =)

    Neyse konuya gireyim ben direkt olaraktan. Şimdi geçirdiğim rahatsızlık sebebiyle kortizon içerikli ilaçlar kullandım biliyorsunuz hormonlara etki yaptığı için kilo alımını kaçınılmaz kılıyor... İlaç tedavisi bittiğinde aldığım kiloların pek umrunda olmadığını söylüyordum ama genç bir kız olunca ve bu sene üniversiteye başlayacağımı düşününce kilo vermem gerektiğine karar verdim... Ne yapsam ne etsem diye düşünüyordum ki; fx15 adında bir hap önerildi bana doktorum tarafından. Tamamen bitkisel, eczacıar birliği onaylı tek zayıflama hapı... uyku düzenimi bile kontrol altına aldı. İnanılmaz birşey. Çevremdeki herkese şiddetle tavsiye ettim bana dua ediyorlar :D (Bana niye ediyorlarsa artık :D) Ben memnun kaldım denemek isteyen olursa eczane harici başka hiçbiryerden almasın


    Fx15 çok tavsiye ediliyor kullanlar tarafından.Yalnız biraz fiyatı yüksekmiş sanırım 60-70 ytl civari gibiymiş.
    Birde beşibiyerde çayını öneriyorlar tokluk hissi veren bitkisel bi çaymış.Fiyatı da 10 ytl felan.




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.