Şimdi Ara

Hepsiburada'nın Efsane Teslimat Kandırmacasına İnanmayı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alacağım bir ürünü diğer sitelerden 200TL daha pahalı olmasına rağmen Hepsiburada'dan aldım. Çünkü konumum seçiliyken ürün sayfasında Efsane Teslimat ibaresi vardı yani 24 saat içerisinde geleceğini garanti ediyorlardı. Tabii ki gelmedi. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda ise Efsane Teslimat ile almadığımı belirtti. Yani Efsane Teslimat var gibi gösteriyorlar, ama aslında böyle bir sistemleri yok. Yazıklar olsun ki böyle basit kandırmacalara kalmışlar. Sakın Efsane Teslimat ibaresine inanıp sipariş vermeyin buradan. Ekran görüntülerini de paylaşıyorum aynı ürünü aynı adrese seçtiğimde yine gözüküyor ama ne hikmetse satın aldığınızda Efsane Teslimat yoktu diyorlar.



    Hepsiburada'nın Efsane Teslimat Kandırmacasına İnanmayı
    Hepsiburada'nın Efsane Teslimat Kandırmacasına İnanmayı







  • Hepsijet gerçekten efsane hakkını yemeyelim, 3 mayısta Ankara'dan verilen kargom hala daha Ankara Transfer merkezinde, Çin'den alsam bugün yarın gümrüğe girerdi.

  • başka bir ürün alırken aynı hatayı bende yaptım baktım efsane teslimat yazıyor şu saate kadar sipariş verirseniz bugün kargoda falan yazmışlar ama nerdee 2 gündür daha kargoya verilecek diye bekliyoruz müşteri hizmetleri de pişkin pişkin isterseniz iptal edelim diyor neymiş kayıt oluşturmuş falan kopyala yapıştır cevap yazıyor bana bir daha asla güzelim amazon dururken eşşeklik ettik tabi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.