Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN ÜRÜN ALMAYIN, ALDIRMAYIN! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
8.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ürünü direkt siz almış olsaydınız yine aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz vardı. Hepsiburada eksisi gibi değil. Aldığım laptop ile ilgili konu da açmıştım, burada

    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-laptop-iade-almiyor--138056167#138086558

    2 ay uğraştım iade almadılar. Teknik servise gönderdim öyle alabildim paramı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü aldığın kişiyle halledersin sorunu başka türlü hepsiburada yardımcı olmuyor. Klavye almıştım sıfır, asıl satıcı istanbul da bi teknoloji marketi. Klavye 1 hafta sonra 3 tane ışıgı söndü. Hepsiburada adamların telefonunu bile bana vermiyor. Garantiye yollayın falan diyor. Yahu diyorum ürünü aldığım kişilerin iletişim bilgilerini bana verin, yok. En son faturadaki isimleriyle arattım googlede öyle buldum adamları aradım saolsunlar çok yardımcı oldular. Hemen klavyeyi yolladım aynısından yepyenisini yolladılar. Ama işte aldığım insanlar bize ne deseydi ortada kalmıştım. Sonuç olarak evet, bi risk var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbilker1907

    Konu sahibi bence yalandan yere kendine macera arıyor gibi..

    XMP olarak 2933 stabil çalışan ramler bozuk değildir. Anakart üreticisi detaylı ram listesi yayınlar kullanılan bios sürümüne göre bu liste yenilenir. Anakartın tam modelini yazın bakalım bu ramlere bire bir uyum sağlıyor mu sağlamıyor ise XMP yerine değerler manuel ayarlanarak 3000mhz+ üzerinde bile değerler yakalanabilir örneğin doğru voltaj ve doğru değerler ile şuan elimde olan 2133 mhz ramleri 2666mhz olarak kullanabiliyorum ? İade garanti vs süreçleri ile uğraşacağına bu forumun geçmişinde sayısızca ram hız aşırtma konuları var bunlara kafa yormanı tavsiye ederim sorunun çözüldüğünü göreceksin..
    Ya hocam şu konuya kim geldiyse beni bilgisayardan anlamayan OC yapmasını bilmeyen biri sanıyor. Ben bu sorunu 6 aydır çekiyorum. Denemediğim yöntem kaldı mı sanıyorsunuz? Elle ayarlamaktan tutun voltajına kadar ince ince forumlardan destek alarak her gün saatlerce uğraştım. Bu ramler bozuk arkadaş niye inanmakta bu kadar güçlük çekiyorsunuz?

    MSI B450-A PRO Anakartım var girin destek listesine konuda verdiğim linkte ramlerin kodu da mevcut aratın bakalım uyumluluk sorunu var mıymış kendiniz görün. Hem genel itibariyle Ryzenler, hem de bu anakart bu ramlerle tamamen uyumlu ve sorunsuz çalışıyor. Ramler bozuk olduğu için sürekli sorun çıkarıyor sadece.




  • Odemenin fatura sahibine yapilmasi 2.el urun alan arkadaslarin hepsinin bilgisinde die dusunuyorum ?2.el urun alirkem bu riskleride kabul etmis olursun dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburdadan defalarca alışveriş yaptım hepsindede memnun kaldım bence gayet yararlı bir oluşum
  • “Tarık Bey beni "o zaman siz bilirsiniz kendiniz nasıl hallediyorsanız edin" şeklinde korkutmaya çalışarak tehdit etti.”

    Üzerinize de yürüdü mü? Abartın az daha abartın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Milfka

    “Tarık Bey beni "o zaman siz bilirsiniz kendiniz nasıl hallediyorsanız edin" şeklinde korkutmaya çalışarak tehdit etti.”

    Üzerinize de yürüdü mü? Abartın az daha abartın.
    Tehdit illa üzerine yürümekle mi oluyor? İşimi halletmeyip beni sorunlu ramlerle başbara bırakmakla tehdit etmiş olamaz mı? Her gün milyonlarca lirayı cebe indiren firmaların tarafını tutan asgari ücretli ya da yoksulluk sınırının altında maaş alan güruha çok güzel bir özetsiniz tebrikler.
  • Sizinki biraz uyanıklık oluyor.2. el ürün almışsınız atıyorum piyasa değeri 700 tl iken siz 200 e almışsınız e servise verdim para iadesi oldu oh ne güzel 200 tl ver 700 tl al nerede öyle güzel iş :).Bura da hesap soracağınız ürünü aldığınız kişi hepsiburada gayet normal bir cevap vermiş nerden bilsin belki çalmış da olabilirsin.Neden kendini riske atıp sana ödeme yada değişim yapsın ki? Bence ürünü kimden aldıysanız onunla iletişime geçin.
  • anakartın ne ve aldıgında test etmedin mi?
  • Bazen görüyorum hepsiburada,n11 den ürün aldım. Ürünüm sorunlu çıktı. n11 den şikayetciyim. Yaw kardeşim sen ürünü hepsiburadadan almıyorsun ki sen Elmacık diye ne yediği belirsiz birinden satın alıyorsun.Hepsiburada sadece aracılık yapan bir firma sen direkt satıcıyla görüşmen gerekirken hb ye laf atıyorsun. Bu insanlar neden böyle ben anlamıyorum. Senin sadece satıcıyla görüşmen gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Hepsiburada üzerinden almamışsınız ürünü
    Hepsiburada garanti konusunda ise hakli, 2. El ürün garantisi diye birşey firmalarda yoktur. Sizin hiç onları aramadan durumu satın aldığınız kişiye anlatarak onun iletişime geçmesini sağlamanız gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip müşteriler bizi de buluyor bazen. Birisi bizden bir ürün alıyor, sonra başkası bu ürünü satın alıyor sonra bizi arıyor rengi beğenmedim değişim istiyorum diyor. Sipariş numarası istiyorsun yok, isim soy isim alıyorsun sistemde arıyorsun yok. Sonra başlıyor bu kansız bizi kötülemeye. Tıpkı buradaki arkadaş gibi, tabi bu arkadaşa hakaret etmiyorum bize bu durumları yaşatanlara söylüyorum. Bazen de ürünü sizden aldım gelmedi diyor, sipariş numaranızı yazar mısınız diyorum kafadan bi numara sallıyor, yok deyince tehtit etmeye başlıyor. Geçen bi tanesini iş yerine davet ettim geldi itin g.tüne soktum çıkardım zor kaçtı şerefsiz. Yani dostlar her türlü dolandırıcısı vs. var. Ne kadar güzel hizmet edersen o kadar seni ezmeye dolandırmaya çalışıyor bizim millet. O yüzden ben asla artık taviz vermiyorum, yok şöyle yok böyle geç o işleri kanuni yol yordamın dışında asla bir taviz yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sen anakartın firmasıyla iletişime geç remlerde sorun olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok alakasız gelmişsin yalnız. 6 senedir hepsiburadadan 250+ ürün aldım hiç sorun yaşamadım. Sen 2.el ürün almışın hepsiburadayı suçluyorsun. Adamlar tabi ki fatura sahibine ürünü verecek,yoksa bu durum istismar edilir. 2.el satın aldığın kişi ile iletişime geçmen lazım ya da kolay yolu XMP yapmayacaksın. Burada hepsiburada da hiçbir kusur göremedim kusura bakma
  • Şu internetten zibilyon tane ürün aldım. Bir kere bile dolandırılmadım. Birkaç kere kargo yüzünden sıkıntı oldu o kadar. Arkadaş siz mi almayı bilmiyonuz ben mi eşek gibi şanslıyım anlamadım. Alırken satın aldığınız dükkana, yorumlarına, fiyatına düzgün bakın.. Olumlu yorum olan yerlerden alın. Problem olmuyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun anakartında olmadığı kanısına nereden vardın? Başka bilgisayarda test ettin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden global garantili ürünleri alin. Kingston rma Türkiye için yok. 2yil garanti dışında garanti den yararlanamiyorsunuz yani ömür boyu garanti felan hikaye. Corsair logitech wd evga şaşmayin bu marka lardan. Digerleri hikaye benim gözümde. iyiki konumuzu gördüm benimde degisim için hdd var ama sahibi lazim degistiremiyorum hdd yi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim firmaların neredeyse alayı dolandırıcı.
    zamanında işlemci yanmıştı sadece kutusunu yolladım ne fatura ne garanti belgesi vs birşey yok.
    yenisi geldi.adam baktı kutu üstündeki seri numarasından garantisi var ve sıfırını yolladı.bukadar basit.
    arkadaş firmalar dolandırıcı diyorum normalde kutu ile bile yollanıp yeterli olması lazım.
    orda kabak gibi belli oluyor seri numarasından herşeyin.

    memlekette ne doğru düzgün işliyor zaten bu işlesin.

    son olarak para yollanacaksa fatura sahibine yollanır.bunda tartışmıcam bile.
  • Kimse de dememiş anakartin 3000mhz destekliyor mu diye. Bende de aynı sıkıntı var ramlari 2333mhz de kullanıyorum. Yani sıkıntı ramde olmaya bilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.