Şimdi Ara

Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması



    Birçok yeniliğin öncüsü olan ve ülkemizin en büyük elektronik ticaret platformu Hepsiburada.com, müşterilerinin 2. el telefonlarını alıp, satış fiyatı değerindeki hediye çekini Hepsiburada.com’dan yapacağı cep telefonu alışverişlerinde kullanabilme imkanı sunuyor.



    Kampanya şimdilik Apple, Samsung, LG, Sony, HTC ve General Mobile markalarının bazı modellerinde geçerli ancak ilerleyen dönemlerde marka ve model çeşitliliğinin artacağını söyleyelim. Hepsiburada'nın uyguluma dahilindeki amiral gemisi telefonlara biçtiği fiyatlar ise şu şekilde: iPhone 7 (32GB) 2000 TL, iPhone 7 Plus (32GB) 2600 TL, Samsung Galaxy S7 1250 TL, Samsung Galaxy S7 Edge 1750 TL, LG G5 750 TL, Sony Xperia Z5 550 TL, HTC One M9 440 TL  ve General Mobile Discovery Elite ise 290 TL.



    Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması 



    Uygulamaya katılmak için öncelikle sizden telefonunuzun markasını ve modelini seçmeniz isteniyor. Ardından sizlere telefonla ilgili birkaç soru soruluyor. 



    Hepsiburada'dan eskiyi getir yeniyi götür uygulaması 



    Yukarıdaki soruları cevaplandırdığınız takdirde, size cihazın IMEI numarası soruluyor. Tüm bunları cevaplandırdıktan sonra kişisel bilgilerinizin istendiği bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Yasal zorunluluktan kaynaklanan kişisel bilgilerinizi girdikten sonra işleminize onay vererek sizden ilgili kargo firmasıyla cihazınızı teslim etmeniz isteniyor. Kargo işlemlerinin ücretsiz olduğunu da söyleyelim. Her şey yolunda giderse satışınızın onaylanmasının ardından hediye çekiniz maximum 3 iş günü içerisinde hepsiburada.com'da bulunan kullanıcı hesabınıza tanımlanacaktır.



    Hepsiburada.com'un uygulama sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 




    Kaynak:http://www.hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur?utm_source=display&utm_medium=donanimhaber&utm_campaign=12-10&utm_content=firsat-haberi&utm_term=telefon-eskiyi-getir&wt_ds=donanimhaber.firsat-haberi.telefon-eskiyi-getir.12-10







  • Birinin yorumunu gördüm, telefonunu 390 tl diyormuş sitede yollarken, yolladıktan sonra arayıp 300 tl verelip falan demişler. Yani gönderdiğiniz telefona sitede yazan rakamı kesin verecekler diye bir şey yok. Kozmetiğine göre fiyat biçiyorlardır diye tahmin ediyorum. Hiçbir sorunu olmayan 6s plus a 1800 tl gösteriyor site üzerinde. 1800 e alıp 2500'den satarlar artık

    Birde telefonu yolluyorsun inceliyorlar, fiyat biçiyorlar kabul edersen hediye çeki alıyorsun. Ben sapasağlam çalışan telefonumu kargoyla bilmediğim adrese yollayacam verdikleri teklifi beğenmezsem telefonu geri yollayacaklar. Peki telefonda hasar oluşursa ne olacak? Hepsiburada nın daha tüketici yanlı bir sistem uygulaması gerekirdi. Ben çeki alıp kullanmadan telefonumu kimseye vermem :)
    Ben bu tarz yorumları anlamıyorum farklar var işte.Sanane kimin ne yaptığından canı istemiş almıştır kullanıyordur.Aynı mantıkla Fiat Linea varken ne gerek var 500bin-1milyonluk arabalara dimi bunu da soruyor musun? Bu düşünce ile hiç birşeyin asgarî seviyenin üstüne yer olmamalı dünya da ?
  • çöp

    4500 tllik telefona 3050 verdi
  • çok iyi kampanya lg g2'ye en fazla 200tl veriyor.
    belki diğerlerine daha iyi veriyordur.

  • iphone 6s e 1450 tl veriyor. piyasaya göre az sanki. diğer telefonlarda böyle düşükmü acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: roses

    çok iyi kampanya lg g2'ye en fazla 200tl veriyor.
    belki diğerlerine daha iyi veriyordur.

    pixel sorunu varsa 50 tl
  • iphone 6 16gb 1080tl. şarjsız 1052tl. fena değil gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 6 128 gb vardı 1430 verdim garantiside bitmişti :) iki güne de işim çözüldü çekim tanımlandı bende üstüne ekleyip 7 plus aldım gitti :)

  • Bence elinizdeki telefonu 1 sene daha kullanin.. goreceksinizki takasda vereceginiz 1500 lira ile alacaginiz telefon sizinki ile ayni telefon..

  • o daha iyiymiş
  • hiç gerek yok.anlamıyorum milleti...çalışıyor işte telefonun ne değiştiriyosun.

  • IMEI numarası istemeseydi bir denerdim ne kadar veriyor diye. :) Hepsiburada'ya güven olmaz şimdi imei'yi alır falan.
  • note 5 1150
  • iPhone 6 64gb 1310 tl, gayet iyi, ptesi yollayıp satıyorum :)

  • Önce kendi sattığı kusurlu ürünleri geri alsın ondan sonra eskilere geçeriz.
  • yavv arkadaşım hepsiburada senin imei numaranı naapsın

  • Galaxy s7'ime (her yeri sağlam ve kırık ezik yok) 1250 veriyor :) Bu paraya ne alacaksam artık :(

  • Samsung Note 4 = 700 TL diyor. Şarj aleti yoksa 675 TL diyor.
  • Imei yazmadım ama yurtdışından 2800? e mal ettiğim 7plusa 2900? teklif ediliyor 2 aylık cihaz. Napsak ki :D

  • General mobile 4g kullanıyorum. gayet memlunum. şimdi bu telefonla yapılamayıp 5000tl lik note 8 ile yapılabilen şeyi söyleyin.
    700tl lik telefonla da internete giriyorsun,müzik dinliyorsun,konuşma yapabiliyorsun,fotoğraf çekebiliyorsun 5000tl lik telefonda aynı şeyi yapabiliyorsun.
    ha diyeceksiniz ki 700tl lik telefonla 5000tl telefonun kamerası bir değil. derdim kamera ve fotoğraf makinesiyse 1500tl gidip DSLR fotoğraf makinesi alın cep telefonunun çektiği fotoğraf kalitesinden 10 kat daha güzel fotoğraflar çekersiniz. ki ben öyle yapıyorum sony a6000 makine aldım o benim fotoğraf ve video ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.