Şimdi Ara

Hepsiburada'dan aldığım ürünü iade etmeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada'dan bir tablet aldım hiç satıcıya dikkat etmedim direkt ürünü aradığımda hepsiburadanın ilk gösterdiği satıcıdan satın aldım. Daha sonra satıcıya baktığımda satıcının hiç doğru düzgün ürün satmadığını ve fazla yorumu olmadığını fark ettim hatta şu an bu mağazada bu ürün satılmıyor.


    Aldığım mağazanın adı "MK Ses Teknoloji" diye kahramanmaraş'dan bilinmedik bir mağaza. Şu an kargoda ve geldiğinde direkt almadan iade edip vatan gibi bir yerden mi alsam konusunda kararsız kaldım. Gönderecekleri ürün açılıp sonra tekrar jelatinlenmiş bir ürün mü, ikinci el mi, sorunlu mu vs. şu an kara kara düşünüyorum aldığım tablette ucuz değil 7500 tl. (Ürünün piyasa fiyatı bu kadar bu arada yani burayı burası daha ucuz diye tercih etmedim.)


    İşin kötü yanı bunun tam olarak bayrama denk gelmesi. Şimdi iptal etsem (ki ürün daha elime ulaşmadı ta pazartesi ulaşacak) geri göndermesi iadesi vs. Bulacak da bulacak bu sırada ürünün fiyatı genel anlamda zamlanır diye korkuyorum. Şu an buna çok canım sıkıldı, hepsiburada dan da iyice soğudum bana hiç bilinmedik bir mağazayı ilk olarak gösterdiği için.


    Ne yapmalıyım sizce? Ürünü kargocunun yanında videoyla açıp incelemeli miyim yoksa direkt iadeye mi göndermeliyim. Çok kararsız kaldım ve canım çok sıkıldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.