Şimdi Ara

!!!HEPSİBURADA.COM REZALETİ !!! BIOS'U ŞİFRELİ BİLGİSAYAR GÖNDERDİ ! REZALETLER SİLSİLESİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 8400 tl 'ye 29.12.2020 tarihinde sipariş verdiğim lenovo ıdeapad gaming 3 başta tarafıma gönderilmedi. 31.12.2020 tarihinde kargoya verilmesi 5.01.2021 tarihinde bana ulaşması gereken ürün bir türlü gelmedi. Olay tam da burada başlıyor. Ürünümün kargoya verilmemesinden dolayı müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim zaman şikayetim alındı ve konuyla ilgili bana dönüş yaptılar. Yaptılar diyorum çünkü resmen hepsiburada dan konuşmadığım kimse kalmadı. Ürünün satışı 4.01.2021 tarihine kadar indirimli devam etti. Daha sonra fiyat arttı ve ürün hepsiburada satıcısı tarafından yayından kaldırıldı.

    !!!HEPSİBURADA.COM REZALETİ !!! BIOS'U ŞİFRELİ BİLGİSAYAR GÖNDERDİ ! REZALETLER SİLSİLESİ !
    !!!HEPSİBURADA.COM REZALETİ !!! BIOS'U ŞİFRELİ BİLGİSAYAR GÖNDERDİ ! REZALETLER SİLSİLESİ !


    Siparişi iptal edip tekrar girdikleri için (yani kendi deyişleriyle aktardıkları için) ikinci resimde bedava görünüyor.




    Uzun bekleyişler sonrasında hb yetkilisi P. Hanım siparişlerde bir karışıklık olduğunu ve ürünün bana temin edilemeyeceğini siparişi iptal etseniz iyi olur dedi. Buna karşılık olarak ben de para iadesini kabul etmediğimi ürünün en kısa sürede temin edilip tarafıma gönderilmesini aksi halde hukuksal süreci başlatacağımı belirttim. P. Hanım bunun üzerine ürünü temin edebileceklerini fakat ürünün güvenilirliği hakkında emin olamayacağını söyledi. Uzun uğraşlar sonucunda ürün 15.01.2021 tarihinde kargoya verilip 18.01.2021 tarihinde (bugün) elime ulaştı.


    Ürünün kutusunu ilk aldığımda bandrolün farklı olduğu( diğer lenovo bilgisayarlardaki gibi siyah bandın üzerine beyaz lenovo yazısı olmadığı dikkatimi çekti.) Ne kutuda ne de bandrolünde bir sıkıntı olmadığı için (yırtık,ezik vs.) ürünün kutusunu kurulum yapmak için açtım.


    Video eşliğinde kutuyu açıp laptopu çıkardığımda ki göreceksiniz laptop un kapağını açar açmaz bilgisayar açıldı. Video şaşkınlıkla bu kısımda bitiyor. Kurulum için BIOS'a girmeye çalıştığımızda BIOS'un şifreli olduğunu gördük.


    Direk teknik servis ile iletişime geçtik. Teknik servis tarafından bize hiçbir laptop un BIOS kilitli şekilde gelmeyeceğini önceden muhakkak bir işlem yapıldığını, satıcı ile iletişime geçmem gerektiğini belirtiler.


    Satıcı olan hepsiburada ise ürünü servise göndermem gerektiğini ve değişim raporu almam gerektiğini söylediler. Servisi tekrar aradığımda sadece donanımsal arızalara değişim raporu verebileceklerini, yazılımsal hiçbir şeye değişim raporu vermediklerini söyledi. Hepsiburada ise hala servise göndermem gerektiğini belirtiyor.



    [DHTUBE=

    ]


    1.50 'de açıkça görülüyor


    !!!HEPSİBURADA.COM REZALETİ !!! BIOS'U ŞİFRELİ BİLGİSAYAR GÖNDERDİ ! REZALETLER SİLSİLESİ !


    bu da bios








  • Harbiden rezalet, mahkemeye versen bile 1 sene sürüneceksin hemde kazanacağın kesin değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet gibi rezalet

  • Allah sabir versin hocam ben Hepsiburada dan bir monitör aldim allah belami verdi siz siz olun birdaha hepsiburadadan elektronik zimbirti almayin aldırmayın
  • rezaletin kralı up



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmeafavour -- 18 Ocak 2021; 22:21:1 >
  • Hepsiburada kendini ele vermiş ürünün güvenilir olamiyacagini belirtmiş hepsiburada elindekiden fazla stok girip temin edemediginde geri dönüyor aslında işlerine geliyor içerde para dönüyor sonuçta
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhackermstf

    Hepsiburada kendini ele vermiş ürünün güvenilir olamiyacagini belirtmiş hepsiburada elindekiden fazla stok girip temin edemediginde geri dönüyor aslında işlerine geliyor içerde para dönüyor sonuçta

    Bence bu dendiği anda para iadesi istenecekti. Ben olsam direk iade isterdim.

  • Aga sen haklisinda adamlar sana kibarca stok bitti olan pc de sıkıntılı yollamayalim demis zaten al iadeni hic ugrasma.
    Ki cok uygunada mal etmemissin ayni konfigurasyon asus 7500 lere inmisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HALO kullanıcısına yanıt
    Bence de Hepsiburada bunu kullanabilir biz size belirttik siz zorla ürünü istediniz diyebilir arkadaşın tht ye verme hakkı var ama anca para iadesi alır para iadesi alana kadar laptop fiyatları ne olur Allah bilir
  • Hepsiburada ile sıkıntı yaşadığım an iade gerçekleştirdiler bana. Param da iade oldu kargoyu iade ederken de para almadılar. Ekstra olarak Hepsiburada ürünü değil Hepsiburada çatısı altında çalışan bir firmadan alıyorsun ürünü.

  • Hocam öncelikle geçmiş olsun. En iyisi hakem heyetine başvurmak ancak mahkeme süreci çok uzun süreceği için biraz diş sıkmanız gerekecek. Lehinize sonuç çıkması da garanti değil.
  • paranla rezil olmak welcome to turkey geçmiş olsun

  • meola147of kullanıcısına yanıt
    Yalnız satıcı Hepsiburada olarak görünüyor resimlerde.
  • adamın birinin garantiye giden ya da iade ürününü sana kitlemişler.

    güveniliriğinden emin olamayız vs diyor ya dertsiz başına dert almışsın.

    o bandrol denen siyah yuvarlak her yerde satılıyor düz yapışkan o bandrol filan değil.hb kendi yapıştırmştır onu.

  • kendin kaşınmışsın bundan pek sonuç çıkmaz çıksa bile paranı 7-8 aya zor alırsın o bile kesin değil her zaman müşteri kazanmıyor

  • Guvenirliginden emin degiliz ne demek ya? 8 bin tl para veriyorsun size kor topal ne gelirse gondeririz vay arkadas. Sahtekarlar.

    O degilde kutuyu picakla acan arkadas kurban keser gibi acti kutuyu ya alllaaaağ bismilaaa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Begenmedim deyip ... Sorgusuz sualsiz iade hakkinizi kullanin paranizi alin
    Zorlamissiniz boka sarmis iyice sarmadan kutulun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ponchik P kullanıcısına yanıt

    Normalde öyle yapılıyor. Ama ne yazık ki hepsiburada.com artık tüketici kanunlarını takmıyor. İade almıyoruz deyip işi uzattıkça uzatıyor. Forumda benimde dahil olmak üzere bu konuda sorun yaşayan çok sayıda müşteri var.

  • Öncelikle çok geçmiş olsun efendim bende sizin gibi HB mağdurları kervanına katıldım https://forum.donanimhaber.com/kilit--147586999 şu konumda göreceğiniz üzere aynı gün gelen ürünü iade etmek istediğimde ret ettiler sebebi kutuyu açıp bakmammış inşallah bu forumları devlet büyükleri okuyordur devletin bana verdiği 14 gün süre içinde koşulsuz iade hakkımı GASP ETTİLER.. Pazartesi tüketici mahkemesine gideceğim sanada tavsiye ederim.

  • Satıcı hepsiburada üzerinden bile almış olsa aynı sıkıntıyı yaşar hepsiburada satıcı değil aracı firmadır bunu kendiai söylüyor zaten ürün alacaksnz gidin biraz daha fazla verip mağazadan alın bende sıkıntı yaşamıştım artık internet üzerinden elektronik ürün almıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.