Şimdi Ara

HEPSIBURADA 'ÇAKMA' ÜRÜN SATAN FİRMALARI KORUYOR! (FİRMA RESMİ DİSTRİBÜTÖR ÇIKTI) (FLO'YU ARADIM) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
3
Favori
37.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
630 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kod felan buluyorsunuz kombo yapıyorsunuz sonra hepsiburada sitesinden lades oluyorsunuz..

    Almayın buradan bir şey. Ben yıllar oldu, ucuza bulsam bile almıyorum, hele alt firmalardan asla!!
  • Kullanılmış ürün şeklinde girildi diye sinirlenmişsiniz lakin böyle sitelerde şikayet kategorilere ayrılıyor. Adam nasıl bi başlık girseydi sizce?



    İkincisi kolay iade seçeneği sunup üstünü kapatmaya çalışmış falan. Oradaki görevli neyin üstünü kapatmaya çalışsın. Umrunda mı adamın sanıyorsun. O orada bir çalışan. Yarın çıkar başka firmaya girer. Sahibi değil ki. Ayaklarına kapanıp özür dilesin mi istiyorsun? Durumdan şikayetçiysen ilgili firmayı dava edersin olur biter.



    Söz işlemlere gelince sesiniz çıkmıyor. Böyle forum ortamlarında yazarsınız ancak. Kişisel algılamayın art arda birsürü konu açıldı son zamanlarda hepsi aşağı yukarı aynı. Doğru hizmet görmek istiyorsanız satıcısı Hepsiburada olan ürünleri alırsınız. Şu ana kadar 15.000 liralık ürün aldım yaklaşık hiçbir problem yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada bana kayıtsız cep telefonu satıp bu telefon iadesi için yok şu servise gönder hasarsız raporu al yok şunu yap bunu yap demeye yeltendiği anda bitmiştir zaten. IMEI kayıtsız telefon nedir ya? Sonuç olarak hiçbirini yapmadım ve SeveSeve aldılar iadeyi. İki senedir bütün veritabanlarındaki üyelik ve bilgilerimi sildirdiğim için içim rahat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JacobHughes

    Hepsiburada

    Orjinal yazıyor ise orjinaldir bence sen bilmiyorsun bu işi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acun sizce romanlarla hangisini yarıstırı tabiki all starı reyting için bosuna izlicez bu bölümü
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Arkadaş hepsi buradada ss aldim hatta profilime bak istersen konu açtım. Adamlar resmen sahtekarlık yapıyor.

    İşi bilmesem ben buraya yazı yazmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bildiğim kadarıyla yorum yapayım: Xperia telefonu almıştım 1000 liraya. Satıcı hepsiburada nın kendisi idi. Kargoyla iade işlemi sıkıntılı oldu benden kaynaklı onun dışında sıkıntı olmadı.

    Bir de iade için gecikmiş olarak iade almıştım 2 haftada ancak parayı almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travegostar kullanıcısına yanıt
    Ve bu yorumu yaparak hepsiburadadan 200 tl'lik alışveriş çeki kazandınız tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da çakma sd kart yollamışlardı, 8gb diye aldım 150mb falan çıktıydı. İade ettim tabii, ama bir sürü zaman kaybı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KEndi sattığı ürünlerde sorunlu.
  • ben ebay kullaniyorum yurt disindayim bi kere parfum aliyim dedim sahte parfum ebay de ne arasin dedim neyse bi satici buldum adam 500 bin tane geri donusu vardi o kadar urun satmis yani parfum bi gelsi sahte 1 saat sonra koku kalmiyordu 500 bin ne demek yav
  • Öncelikle geçmiş olsun hocam.
    Hepsiburada 2 sene önce de beni dolandırmıştı, forumda konu da açmıştım.
    Hepsiburada diğerlerine göre aha güvenilir gibi duruyor ama tam tersi n11 veya gittigidiyor'a göre çok daha güvensiz bence.
    Bir sorun olduğunda kesinlikle iplemiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tony Stark

    Bana da çakma sd kart yollamışlardı, 8gb diye aldım 150mb falan çıktıydı. İade ettim tabii, ama bir sürü zaman kaybı.

    Hee hee kesin öyledir

    Hatta bende 2 gün önce havuç aldım hb dan koliden patlıcan çıktı hp hep böyle ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce bilgisayar parçası olarak hepsi burada dan çok defa alışveriş yaptım hiç bir sorun da görmedim. belki ben şanslıydım . konuda biraz okuyunca çopu kişi n11 daha iyi diyorlar ama n11 direk firma aracılığı yapıyor. o firma ne kadar güvenilir ise o kadar güvenilir bir site BENCE. hb den iyi diye gömmeye gerek yok.
    Hb den alışveriş yapanlar için de bir ürünün belli bir fiyatı vardır. 1200 lira ise en fazla 1100 olur 1000 olmaz.
    bu kadar ucuza alıyorsanız bi iş olduğunu anlamak lazım.
    eğer hiç kazıklanmamak istiyorsanız ürünü gidip distribütör aracılığı ile almak. bayi gibi bir durumda bile söz konusu firma sahte ürün satamaz ve şikayet anında ağır yaptırımları var. sadece bayilik kaybetmiyorlar.
    satıcı firma ürünü vermek istemezse hb nin yapabileceği tek şey size paranızı iade etmesi. internet üzerinden yapılan alışverilerde gelen ürün istediğin ürün değilse yada hiç bir gerekçe göstermeden 1 hafta içinde paranı iade alabilirsiniz. sahte ürün sattığını düşünüyorsanız zaten hukuki yollara başvurabilirsiniz.hb nin her gelen şikayette savcıyı yanına alıp depo mu basmalarını adamlara milyon dolarlık tazminat davalarını mı açmalarını bekliyorlar. adamlar ürünü satıcıdan alıp kontrol edip size kargo etmiyorlar ki. siparişi göndermeleri gereken adresi veriyorlar. basit bir tedarik zinciri işletiyorlar. onlar da mümkün oldukça çok satıcı bulmaya çalışıyorlar. zaten bir firmadan çok şikayet gelirse onlar da ilerideki zamanlarda anlaşmalarını devam ettirmeyebilirler.

    benim şahsi düşüncem tekstil gibi tüketim ürünleri gibi malzemeleri görmeden kontrol etmeden almamak.
    konuyu açan arkadaşa da tavsiyem bu durumu hb ye değil de slazengerin türkiye distribitörüne anlatın durumu inanın analarından emdiği sütü burunlarından getirirler. öyle telefonu açmamakla da kurtulamazlar.
    öyle




  • Hepsiburda dan bu güne kadar almadığım şey kalmadı herhalde, pc parçaları, elektrik süpürgesi, telefon, modem, akıllı saat, parfüm, sprey, ayakkabı,...... Hiç birinin orjinalliği konusunda şüphe duymadım. Alışveriş yapmaya da devam ederim ama bu sitenin sorunsuz olduğu anlamına gelmez. Bana rastlamadı. Şu da bir gerçek ki telefon yoluyla ulaşıp görüşmek imkansız gibi bişey. Sorun yaşadınız mı cevap alamıyorsunuz. N11 de bu konuda deneymlerime göre daha kötü. Ben de hep oradan alışveriş konusunda çekinirim. Kullanım, ürün çeşitliliği, yorum, açıklama ve fiyat konusunda hep beraber bence rakipsiz. Hiç bir yerde bulamadığım şeyleri orda buluyorum. Mesela n11 den ayna aldım. Duvar için süs aynası, geri bildiriminden tut da, mesajlar şu bu derken hiç bir sonuca ulaşamadım. Çok da uğraşmadım açıkçası. Attım aynayı ve bu alışveriş bana ders oldu. Çok zorda kalmazsam hayatta kullanmam. Gitti gidiyor ise bence en sağlamı. Ama her şey yok malesef. İkinci el alışverişte yıllar öncesinde çok güzel alışverişler yapmıştım. Sonuç olarak ben hb den memnunum ve hiç sorun yaşamadım. Umarım böylede devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yıllardır hb'den bişey almayın derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: travegostar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tony Stark

    Bana da çakma sd kart yollamışlardı, 8gb diye aldım 150mb falan çıktıydı. İade ettim tabii, ama bir sürü zaman kaybı.

    Hee hee kesin öyledir

    Hatta bende 2 gün önce havuç aldım hb dan koliden patlıcan çıktı hp hep böyle ...

    söylemeyeyim diyorum ama iki gündür hepsiburadayı aile şirketin gibi savunuyorsun. bundan sonra mesajlarını konumda istemiyorum

    böyle yaparak hepsiburada'dan ne kadar hediye çeki kazanmayı amaçlıyorsan o meblağı pm'den bana söyle gereğini yapalım. yeter ki mesaj yazma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 25 Şubat 2018; 1:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu isi bizat kurumsal firnalarda yapiyo alenen

    gecen sene samsung bu yil philips tv lerini 6000 serilerini turkiye mallarina etiketlerinin ustune 7000 serisi etiketini basip yolladilar yurt disinda 6000 diye satilan tv turkiyede 7000 serisi diye 7000 seri fiyatindan satildi bu yilda aynisini philips yapti yani bi kere bunlari denetleyen bi kurum yok koskoca kurumsal firmalar istedigi gibi at kosturuyo niye cunku devlet bunlardan iyi gelir elde ediyo bize giren vergilerle dikilen kim oluyo biz.

    ama bunu avrupa ulkelerinde yapabilirmisin ? amerika koskoca appele nasil ceza kesti hadi sende yiyiyosa kessene samsunga yaa iste

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburada artık güven kaybetmiştir. resimdeki ürünler ile gelen ürünler birbirini tutmuyor. yıllardır alışveriş yapan birisi olarak artık bırakmış bulunuyorum.
  • bana da mdr 450 kulakligi cakmasini satmislardi. iade ile ugrastim. daha sonra intikam icin birkac urun alip teslim almadim kargo ucreti girdi firmaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.