Şimdi Ara

Hemoroid Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Hemoroid gerçekten hayatı zindan eden illet hastalıklardan biri.ALLAH beterinden saklasın tabi ama hemoroidi çeken bilir.Aşağıdaki sitede ayrıntılı bilgi verilmiş.Ayrıca bitkisel bir tedavi yöntemi de tavsiye edilmiş.Araştırmama göre 3. aşama hemoroidler dahi bu yöntemle (3 adım diyorlar ) ameliyatsız ve kesin olarak iyileşiyormuş.
    http://basurasonver.blogspot.com/



  • Hayır, kimse kusura bakmasın. Hemoroid oldum, şunu yiyeyim şunu içeyim şu otla şunu karıştırayım demeyeceksiniz. Paşa paşa doktora gideceksiniz
  • merhaba ben 03 mayısda ameliyat oldum bugün itibariyle hala sancılar devam ediyor hala tuvaletimi sıcak suyun içinde yapıyorum ve hala sulu gıdalar la besleniyorum çok kötü zor düşünsene makat dikişli sen tualete çıktıkça ordan gaita çıkıyor ve kanayarak çıkıyor buyüzden yemek yemek istemiyorsun biliyorsunki yersen ordan çıkacak canın yanacak sadece çorba içiyim zorlamasın az çıksın deyip zayıfmaka cabası her gün ped bez koymak zorundasın günde 5 kez oturma banyosu idrar yaparken yanma ve idrar yaparken arada makat bile kasılırken agrı hala geçmedi bu gün kontrole gittim dr. dedigi daha 10 gün çekersin dedi off of ameliyat kolay agrısız ama ameliyattan 8 saat sonra agrılar başlıyor ve hala devam ediyor çok zor iyiki raporu 30 gün verdi..
  • Arkadaşım yanlış anlama ama gösterdiğin sitede 3 adımda basura son yazıyor. Ben basur oldum ve hemen hemen tüm tavsiyeleri denediysemde hiçbir işe yaramadı. En sonunda Hayrunnisa hastanesinde genel cerrah Mustafa Şener e ameliyat oldum. 20 gün tuvalete girdiğimde hayatımın işkencesini yaşadıysaydam ALLAH a şükürler olsun ki kurtuldum. Yani demek istediğim ben sadece ameliyat olarak kurtuldum. Başka bir çaresinin olduğunu (deneyeimlerimi gözönünde bulundurarak) sanmıyorum.
  • Tabiki öncelikle doktora gitmek şart. Sitedeki ürünü satan kişiye sordum 1.,2. ve 3. derece hemoroidlerde işe yaradığını söyledi.Belki de son aşama olan 4. aşamada mutlaka ameliyat olmak gerekiyor.Ancak ameliyat olunsa da tekrarlama riski varmış.3 adım yöntemini birçok yerde övmüşler paylaşayım dedim.Herkese sağlıklı günler dilerim.
  • selam arkadaşlar;

    3 günde hemoroide son verin

    Doğal yöntemlerle hemoroidi tedavi etmek,ameliyatsız, ağrısız ve acısız yöntemlerle kurtulun!

    Ümitsizliğe kapılmanıza gerek yok.
    Hemoroidinizi tedavi etmenin ve ondan sonsuza dek kurtulmanın bir yolu var.
    Doğal yöntemleri evde uygulayacak, pahalı ilaçlara gerek duymayacaksınız.
    Bugünden itibaren hemoroidinize son vereceksiniz.
    AYRINTILAR LİNKTE LÜTFEN TIKLAYIN

    http://tinyurl.com/cog5w7m

    ALLAH ŞİFA VERSİN...SAYGILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiny41 -- 21 Temmuz 2012; 12:31:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.