Şimdi Ara

Heifer traş makinası - BİM (15 Mayıs) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
5
Favori
27.979
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sakali icin hangisini onerirsiniz jiletle tahriş oluyor cildim ayrica uzun sakali kisaltacak baslikli urun ariyorum kullandiginiz moddeller

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun kıllarını alıyor kullandım.Diğer mesela tasarım başlığı ne işe yarıyor?Birde o delikli olan başlık etek traşına falan gidermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 16 Mayıs 2015; 21:06:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

    sakali icin hangisini onerirsiniz jiletle tahriş oluyor cildim ayrica uzun sakali kisaltacak baslikli urun ariyorum kullandiginiz moddeller

    Bunda türlü türlü başlıklar var istediğin gibi kullanırsın.Sağlık açısından altın uclu cilde zarar vermez diyorlar ama nekadar doğru bilemeyecem.Ben çok makine eskittim içlerinde en kalitelisi bu gibi geldi.
  • http://www.j-ante.com/ arkadaşlar üretici firma budur garanti belgesi içinde buldum isteyen bakıp arastirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaxAurilius

    quote:

    Orijinalden alıntı: espanyol55

    Sadece burun ve kulak kılı için önerebileceğiniz bir alet var mı? Iki üçkere ssinbi aldım şu 5 liralık olanlardan randuman alamadım.

    http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/philips-nt9130-16-kulak-burun-tuy-kesme-makinasi-158749249?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

    Bunun 29 TL ye olanı var sadece burun kılı bıçağıyla, yerinden çıkmıyor 1 adet AA kalem pille çalışıyor. Ben yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Diğer bıçaksız olup dönenlerden kullandım kılı koparıp çektiği oldu ve haliyle ağlatıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PunchFly


    quote:

    Orijinalden alıntı: peters

    Bu ürünü işten gelirken aldım.Şimdi diyorki klavuzda kullanmadan önce 8 saat şarj edin.sonrada diyorki uzun süre şarjda tutmayın.Biz bu cihazı 8 saat şarjda tutsak aşırı ısınıp deşarj olmazmı?

    Hocam klavuz biraz cahilce hazirlanmis, urundeki pil li-ion yani dolduktan sonra zaten elektrik alimini kesiyor. Yani isik yesil olunca cikariyorsunuz, 8 saat olayi hikaye tamamen eskide kaldi onlar.

    lion yoktur bunda ya philipslerde bile hala nicd var bi tane philips ölü yatıyor çok güzel makinaydı su geçirmez felan ve bıçağının inceliği çok iyiydi. bu makinanın benzeri bende var heifer marka yine bıçağı çok kalın olduğu için fazla kalın bırakıyor sakalı. ben bimden indirimle 10 tl ye almışdım daha sonra simbonun bir modelini 14 tl ye aldım indirimle bakdım onunda bıçağı kalın öyle duruyor oda :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 17 Mayıs 2015; 10:04:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu Dingling RF-609 olan makinadan alacağım da tam sinek kaydı olmasada sinek kaydı ya yakın bir etki bırakır mı cilt biraz sivilceli bu fiyat segmentide (25-50 TL) hangi marka tavsiye edersiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Endimiyon

    arkadaşlar bu Dingling RF-609 olan makinadan alacağım da tam sinek kaydı olmasada sinek kaydı ya yakın bir etki bırakır mı cilt biraz sivilceli bu fiyat segmentide (25-50 TL) hangi marka tavsiye edersiniz ?

    bu tür makineler zaten sinek kaydı traş yapamıyor bu makineler kirli sakal için daha çok..
    onu geçtim 400 tl lik panasonic bile sinek kaydı yapamıyor..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün ürünü aldım yeşile dönünceye kadar şarj ettim ve kullandım.
    Malesef ki tatmin edici sonuçlar alamadım. Öyle kalın telli sakala sahip birisi değilim.Bu halde bile performans vermedi.Kesmek için bastırmak gerekiyor bastırınca da tıraş sonrasi cilt hali işler acısı.
    Favori düzeltme aparatı neredeyse hiç iş yapmıyor. Sakal kesme aparatı için de çok bastırmak gerekiyor ve sonuç can yakıyor. Koydum kutuya attım bir kenara. Boşuna para vermeyin derim.
  • Ankara'dayım :) Hepsiburada da indirimle 55 TL ye almıştım sanırım 2-3 sene önce. İstanbul başka zaten :)
  • Saç ve sakal traşı olmaya gidiyordum. Bim den ürünü aldım ve berbere gösterdim. Sakalı sıfıra yakın kesti. Tabi 2 aşamada yaptı. Çünkü Sakalım 2 haftalıktı. Cihazdan çok memnun kaldıkları için berber sahibi ve arkadaşları toplam 3 tane gidip satın aldılar. Bende memnun kaldım. Memnun kalmazsanız iade edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç kesen oldu mu hiç
  • Arkadaslar bende bu makineden aldım... başlık takma işini çözemedim ... makinede olan başlığı çıkardim ... şimdi hiçbirini takamiyorum. .. yardimci olursaniz sevinirim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoidac -- 23 Mayıs 2015; 5:00:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctnkyx kullanıcısına yanıt
    Sakal traşı olurmu bununla

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • black_67 kullanıcısına yanıt
    Hangisinden bahsediyorsun hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/moser-profesyonel-sac-kesme-makinasi-dei-1400-0050/productDetails.aspx?productId=sgks3248&categoryId=26012161

    Almışken bunu alın doğubank vb. yerlerde ve başka online sitelerde orjinali minimum 60 liradır.

    Nadiren daha ucuza orijinal satanlar vardır.

    Çakmasını almayın çünkü makine güçlüdür başınıza kaza bela açabilir.

    Asıl özelliği saç kesme, sıfır sakal kesemez jilet gibi.

    Tehlikesi asla suya sokulmamalıdır, temizliği yağ ve fırçası ile yapılır. (kutusunda mevcuttur)

    Yumuşak ete ters açıyla vurursanız biçer geçer.

    3.5 yıldır kullanıyorum, herhalde bundan 1-2 tane daha alıp makinelerini söküp başka bir alet hırdavata monte etsek ağaç kesme makinesi olarak bile çalışabilir.

    Sakal için ileri-geri hareketli değil, philips vb. yuvarlak 1-5 başlıklı aletleri kullanın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_alper_

    quote:

    Orijinalden alıntı: By_MaviSh

    https://www.tekzen.com.tr/philips_qg334016_erkek_bakim_kiti_/2176347?gclid=CNuV_JiYxMUCFdMatAodAEYAKw

    uzun zamandır kullanıyorum.. çok iyi makine tavsiye ederim.

    sinek kaydına yakın traş performansı gösteriyor mu üstat? Boyundaki kılları alırken falan -ki performansı nasıl? Bende braun cruzer 6 var. ilk zamanlar iyiydi.1 kere düşürdüm artık şarjı 1 kere bile traş ettirmiyor. Ayrıca sinek kaydına yakın performans göstermediği gibi çok uzun sürüyor traş.

    bir süredir yoktum kusura bakma. sinek kaydı traş yapmıyor malesef. sıfır alması için ufak bir kafa bulunuyor onuda yanaklarda falan kullanıyorum iyi oluyor.




  • Selamün aleyküm arkadaşlar,

    Bir bim klasiği, ellerinde kalan ürünleri raflara indirmişler. Şu anda 30TL den satılıyor. Almak İsteyenler en yakın bim é baksın derim.

    Şu ana kadar kullananların yorumlarını alabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebul-Liva -- 28 Haziran 2015; 18:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sakallar kalın telli ama seyrek 4 aylık ve her hafta kısaltıp şekil vermem gerekiyor. Bu makineyi 1,5 ay önce aldım ben de hala ilk günki şarj ile kullanıyorum.. sakal kısalık tarakları çok ideal ve kullanışlı geliyor onun dışında ben geniş agızlı aparatı kullanıyorum diğerleri pek kılı almıyor. çok dik tutup bastırmadığınız sürece tahriş de yapmadı bende.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diabolical

    Selamün aleyküm arkadaşlar,

    Bir bim klasiği, ellerinde kalan ürünleri raflara indirmişler. Şu anda 30TL den satılıyor. Almak İsteyenler en yakın bim é baksın derim.

    Şu ana kadar kullananların yorumlarını alabilir miyim?

    bölgesel mi her bimde var mı acaba ? bayadır arıyorum , f/p olarak iyi ürüne benziyor almadığıma pişman oldum media makrt bimeks gbi yerlerde daha ufak başlıklıarın 70 80 liraya satıldığını görünce.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.