Şimdi Ara

Hedef Turkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bu kitabı her turk gencinin sindire sindire anlaya anlaya okuması lazımm bence.hiç vakit kaybetmeden okumayanlar alıp bir okusun



  • yazari kim?

    nedir? neyin nesidir?

    kitap hakkindaki izlenimlerini ayrintili bir sekilde yazar misin?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fake_elec

    yazari kim?

    nedir? neyin nesidir?

    kitap hakkindaki izlenimlerini ayrintili bir sekilde yazar misin?



    yazar-oktay sinanoglu


    ülkelerin hedefleri
    her ulkenin hedefleri var.devletler bu hedeflere dogru yürünmesinde öncülük ediyor.peki amerikadan bize ihraç edilen bütün 'devleti küçültme' 'kuresellestirme' 'ozellestirme' 'serbest piyasa' edebiyatına bakarak ABD nin hedefinin olmadıgına devletin işlerine karısmadıgınamı hukmetmeliyiz?

    Ya Turkiye neden hedefsizlik?
    her ulkenin bir hedefi vardır.büyük bir tane güç basta bir tanemiz sonra ne olcak?bunlar bizimki gibi gariban ulkelere musallat olmuslar.aslında hiçbişeyimiz gariban degil.ne tarihimiz ne kültürümüz ne insanımız ne iktisadımız.ancak kafalar garibanlastırlmıshatta perisan olmuş.cunku kafalar sömürgeleştiriliyor.kolelestirliyor.

    dil bir milletin kimligidir.eger bir milleti yıkma istiyorsanız dilini yok ediniiz.uyanın artk bu kültür sömürgesine akarsı baskaldırın.bu ingiliz hayranlıgını bırakın.turkcemize sahip çıkalım


    1. Yabancı dille eğitime karşıdır, yabancı dil öğrenilmesi gerektiğini ancak bunun yönteminin yabancı dille eğitim olmadığını savunur.



    2. Yabancı dille eğitim ve yabancı dil özentiliği ile bir milletin kültürel soykırıma uğratılabileceğinin bilincinde olup, Türk ulusunun bu oyuna gelmesini engelleyici önlemler alır.



    3. Yabancı dille eğitim başta olmak üzere, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu kültürel soykırım tehlikelerinin farkındadır ve Türkiye üzerindeki her türlü kültürel soykırım tehlikesine karşı gerekli tedbirleri alır.



    4. Ülkenin ve milletin çıkarlarını temel almıştır. Yapmış ve yapacak olduğu tüm çalışmalar siyaset üstü ve siyaset dışıdır.



    5. Vatanını, bayrağını kaybeden milletlerin tekrar bir araya gelebileceğini ancak dilini, dinini, tarihini, kültürünü kaybeden milletlerin yok olmaya mahkûm olduğunu bilir ve değerlerin korunması için gerekli bilinçlendirmeyi yapar.



    6. Din konusunun siyasi istismar konusu yapılmaması, dinimizin yabancıların güdümüyle hareket eden tarikatların esaretinden kurtarılarak, güzelliklerinin ortaya çıkarılması ve din eğitiminin en doğru yoldan verilmesi için gerekli çabayı gösterir.



    7. Toprakları vatan, halkları millet yapan değerlerin dil, din, tarih ve kültür olduğunu savunur ve bu değerleri korumak adına gerekeni yapmak için görev verilmesini beklemez.



    8. Yabancı isimli ürün ve tabelaların, onurlu millet anlayışı ile bağdaşmadığını ve bağımsızlığımız gereği ülkenin resmi dilinin etkin dil olması gerektiğini savunur.



    9. Milli çıkarlar içerisinde, ülkede bilimin gelişmesi adına gerekenin yapılması için hiçbir zorluktan çekinmez. Bilimin ve bilim insanlarının dostu ve destekçisidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemsovalyesi -- 12 Temmuz 2005, 13:45:22 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.