Şimdi Ara

HDTV--HDTV ready (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
14.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben bu konuda uzman değilim..Kendimde dlp olduğu için yazdım durdum..Ama şu anda en iyi görüntünün dlplerde olduğunu biliyorum..
    Sana önerim bu tip tvler yurtdışında daha yaygın..kullanan bilen vardır..
    www.avforums.com adresine girersen ing varsa yardım iste hemen yardım geliyor..ing yoksa bana pm zamanım olursa ilgileneyim..

    ama bildiğim kadarı ile dlpler texas enstruments patentli ve görüntü çip üzerinden yansıdığı için su anda en iyi görüntü dlplerde..ama tam bilgim yok..dediğim gibi yabancı forumlarda yazışırsan daha iyi yardım alırsın..
    syg,
  • Arkadaşlar merhaba ben adanada panasonic mağazısnda satış müdürüyüm benim sizlere tavsiyem plazma aldığınızda ilk dikkat edeceğiniz şey hdtv değildir sizler için önemli olan şu an plazmanın toplam performansıdır.Şimdi neden diceksiniz hdtv yayın şu an türkiyede yok biliyorsunuz ve bunun türkiyeye gelmesi yaklaşık 5 sene sürecektir çünkü bu yayının şu an için gelmesi mümkün değildir türkiyeini konumu buna el vermediği için.Bizher zaman tüketiciyi uyarıyoruz toplam performans önemlidir diye..yani ''KONTRAST,ÇÖZÜNÜRLÜK VE RENK ORANI^^bu üçlü plamadaki en önemli kavramdır.Hı şu an bir hdtv söylentisi var evet ama sadece söylentide kalacakbu tabi şu an için hdtv yayını çok merak ediyorsanız gelin mağazmıza ben size gösterim Aalmanyadan getittirdiğimiz özel bir receaver ile bu yayın şu an bizde var ve bunu pıoneer plzmada gösterime sunduk merak edenler gelip görebilirler daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 03224573235 numaralı telefonu veya cemalpaşa mah.valiyolu cad.zait akdağ apt.zemin kat.panasonic mağasazı bekleriz.
    !!!!!!!HI BU ARADA DÜNYANIN EN BÜYÜK PLAZMASI 165 EKRAN PANASONİC PLAZMADA
    quote:

    Orjinalden alıntı: drahmet

    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bir konu hakkında sorum olacak(aslında konu ile ilgili detaylı açıklama forumda az çok var ama)bu HDTV yayını anlaşıldığı üzere yüksek çözünürlükte ve yüksek tanımlamalı olarak sunulan bir yayın çeşidi ve buna uygun bir panel almak gerekiyor.ancak bu panelleri satan firmalarda iki türlü ürün görüyoruz genelde..birincisi HDTV panel diğeri ise HDTV ready panel,ve ikisinin de bu türden yayınları aldığı söyleniyor.ama sanki HDTV ready paneller bu yayınlar için uygunmuş da araya bir HDTV dekoder koymak gerekiyormuş gibi geliyor..sorum şu..yani ready paneller direkt yayını görmemize izin vermiyor mu?(gerçi firmaların ready paneller için DVI/HDMI girişleri için HDCP uyumundan bahsediyorlar)..bahsedilen protokol gereği bu yayına hazırız ama sadece hazırız anlamı mı taşıyor...

    MAĞAZAMIZDA GÖSTERİMDE.....




  • kızmayın ama kemal bey boşuna masraf yapmışsınız..
    birsürü hdclip var nette..bunları pcden tvlere aktarsaydınız daha basitti..yada bir ss2 alarak yine pcden
    tvye aktarmakta olabilirdi..


    valla bende istanbulda evde parayla hd yayın mı izletsem :) yaklaşık 20 gb hdclip arşivim var arkadaşlar..saati 10ytl..ayrıca 117 ekran dlpde pes5 farcry gta ve binimum son sistem oyunlar oynatılır..
    kendime bu saçma espirilerimden dolayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bal974

    Sony Bravia serisi 3LCD TV Projeksiyon TV'ler hakkında düşünceleriniz nelerdir?

    Yeni gelen bir model ve almayı düşünüyoruz.
    Perşembe günü showroom'a gelecekmiş
    50" modeli, 3.500 YTL gibi bir fiyatla satılacakmış. (sehpa hariç)

     HDTV--HDTV ready

    KDF-E50A11E

    Gehen Sie bei der Bildschirmgröße keine Kompromisse ein! Genießen Sie ein völlig neues Home Entertainment-Erlebnis mit dem KDF-E50A12U BRAVIA 3LCD Rückprojektionsfernseher. Der KDF-E50A12U bietet dank der 3LCD* Technologie eine natürliche Farbwiedergabe und ein außergewöhnlich helles Display. Die Bildschirmauflösung beträgt 1280 x 720 Pixel und das Sony BRAVIA System sorgt für noch natürlichere Farben, noch schärfere Details sowie ein erstaunlich klares Bild. Nutzen Sie die Vorteile der neuen digitalen HDTV-Übertragung und die interaktiven Möglichkeiten von idTV.
    * 3LCD Technologie ist ein Video-Projektionssystem, das zur Bilderstellung drei LC-Displays verwendet. 3LCD Fernseher verfügen über drei entscheidende Vorteile: ein helleres Bild selbst in gut beleuchteten Räumen, natürliche Farben mit hoher Intensität, detailgetreue Wiedergabe mit spektakulärer HD-Leistung
    BRAVIA 50"-LCD-Rückprojektionsfernseher
    127 cm sichtbare Bilddiagonale
    Abmessungen: (B x H x T) ca. 1184 x 827 x 408 mm
    Gewicht: ca. 32.5 kg
    Neues Design, kompakt und elegant
    Hohe Auflösung, natürliche Farben und hoher Kontrast durch 3LCD Technologie
    High Definition mit 1280 x 720 Pixeln
    Cinema Black Pro für hervorragenden Kontrast
    Auflösung des LC-Displays: 1280 x 720
    Integrierter Digitaltuner
    Erster unsichtbarer Lautsprechermechanismus der Branche
    PC-Eingang
    HDMI(TM) Eingang zur Vernetzung mit einer digitalen Schnittstelle
    HD-fähig
    Virtual Dolby® + BBE® Sound
    3D-Kammfilter
    Auto 16:9
    SmartLink für einfache Aufnahme
    2 SCART-Anschlüsse




    ben bu lcd projeksiyon tv nin 42" olan modelini inceledim yine sony idi. tv görüntü kalitesi çok iyi ama karanlık görüntülerde oldukça kötü yanyana plasma ve bundaki görüntüyü inceledim bariz bir şekilde karanlık... bu yüzden vazgeçtim. yurdışındaki forumlarda ve sitelerde kullanıcı yorumlarını okudum herkes bu karanlık görüntüden rahatsız... belki 50" olan modelinde düzeltilimiştir görmek lazım.




  • Sevgili arkadaşım dediğin fikiri bizde düşündük,ama araştırmalarımıza göre o sistemin pekte sağlıklı olmadığını anladık o yüzden bizim yaptığımız sistem daha iyi olduğunu düşünüyoruz..
  • Ankara ' da ikamet eden ve HDTV yayının ne olduğunu, aynı yayını hem HDTV ready bir plazmada ve aynı anda HDTV uyumu olmayan bir plazma TV de aynı anda yanyana görmek isteyen arkadaşları KIZILAY Tuna Cad. No:8 mağazamıza bekleriz.

    zaten görüntü herşeyi anlatıyor
  • arkadaslar sp50l3hx dlp televizyonum yarın geliyor
    yanına bir xbox360 yakışır
    tv gelince izlenimlerimi yazarım...
    saygılar...
  • bekliyoruz
  • fiyat da lütfen
  • Samsung 50" dlp için İzmir'de sehpa dahil 4.000 YTl fiyat verdiler,

    Sony Bravia 50" bayilere show amaçlı geldi, teslimi yılbaşını bulacakmış, fiyat olarak sehpa hariş 3.500 YTL fiyat verdiler.
  • High Definition görüntüyü İzmir Carrefour Sony'de gördüm
    Yanyana iki LCD TV koymuşlar, birine HD Video Kamera, diğerine digital video kamera koymuşlar
    fark inanılmazdı...
    HD çooook güzel
  • sp50l3hx almışsınız ama onun kontrastı düşük...keşke sp50l4hx alsaymışsınız..bence süreniz varken değiştirin...
    bende sp46l6hx var..l3hx in konstrastı çok düşük kalıyor..
    tabiki işin mali yönüde var..karar sizin...
    syg,
  • Arkadaşlar bu hd yyın olayına siz baya bir kendinizi kaptırmışsınız,ama bence şu an için hd yayın sadece o sizlerinde izlediğiniz gibi test yayınıdır yani önemli olan bu cihazı aldıktan sonrasıdır bence.Sizler bu cihazı evinize koyduğunuzda hüsrana uğrayacaksınız çünkü o yayını seyredemeyeceksiniz hem maliyeti fazla hemde ^^şu an için^^çok mantıksız.Daha öncede söylediğim gibi hd olayını boşverin siz cihazın toplam performansına bakmalısınız.tabi buna çözünürlüğüde dahil bir cevapta o sony alan arkadaşımıza vermek istiyorum.enkısa yoldan sony plazmada yok..Neden diceksiniz sony panelini fason yaptıran bir marka,sony panelini panasonic'den almaktadır ama tüplü tv derseniz sony bir numara derim ama plasmada malasef yok aman hataya düşmeyim.Şu an hakiki japon dediğimiz tabirle malını üreten tek firma panasonic.HI şunuda söyleyim ben panasonic plasma satıyorum diye öyle düşündüğümü sanmayın iyi araştırın mantıklı olun az para balamıyorusunz o yüzden bu konuda daha dikkali olmalısınız.biz bu işe girmden önce çok araştırdık ve plsmada en iyi panasonic markasını olduğunu anladık ve panasonic mağazası açtık...hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dediğim gibi DİKKAT...!




  • Dünyadaki plasma panel üreticileri kim bilmem ama LCD TV'de panel üreticileri arasında panasonic firması yok.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drahmet

    fiyat da lütfen


    3.400e aldık.109 ekran dandik plazmalar o fiyata satılıyor...bence bu kalitede 127 ekran bi tv için süper fiyat.

    quote:

    Orjinalden alıntı: amdepox

    sp50l3hx almışsınız ama onun kontrastı düşük...keşke sp50l4hx alsaymışsınız..bence süreniz varken değiştirin...
    bende sp46l6hx var..l3hx in konstrastı çok düşük kalıyor..
    tabiki işin mali yönüde var..karar sizin...
    syg,



    aslında sp46l6hx almaya gittik ama stoklarında yokmuş bizde bir büyük ekran bunu aldık. hem fiyatı uygun geldi hemde sizin vermiş olduğunuz avforum.com'da çok araştırdım herkes bu tvnin görüntü kalitesinin mükemmel olduğunu söylüyor daha ileri gidip l7den bile iyi olduğunu söyleyenler var, ben o kadar ileri gitmiyim

    quote:

    Orjinalden alıntı: amdepox

    Arkadaşlar bu hd yyın olayına siz baya bir kendinizi kaptırmışsınız,ama bence şu an için hd yayın sadece o sizlerinde izlediğiniz gibi test yayınıdır yani önemli olan bu cihazı aldıktan sonrasıdır bence.Sizler bu cihazı evinize koyduğunuzda hüsrana uğrayacaksınız çünkü o yayını seyredemeyeceksiniz hem maliyeti fazla hemde ^^şu an için^^çok mantıksız.Daha öncede söylediğim gibi hd olayını boşverin siz cihazın toplam performansına bakmalısınız.tabi buna çözünürlüğüde dahil bir cevapta o sony alan arkadaşımıza vermek istiyorum.enkısa yoldan sony plazmada yok..Neden diceksiniz sony panelini fason yaptıran bir marka,sony panelini panasonic'den almaktadır ama tüplü tv derseniz sony bir numara derim ama plasmada malasef yok aman hataya düşmeyim.Şu an hakiki japon dediğimiz tabirle malını üreten tek firma panasonic.HI şunuda söyleyim ben panasonic plasma satıyorum diye öyle düşündüğümü sanmayın iyi araştırın mantıklı olun az para balamıyorusunz o yüzden bu konuda daha dikkali olmalısınız.biz bu işe girmden önce çok araştırdık ve plsmada en iyi panasonic markasını olduğunu anladık ve panasonic mağazası açtık...hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dediğim gibi DİKKAT...!


    benim esas amacım görüntü kalitesi iyi bir tv almak zaten.bu tvde komponent giriş samsung digital recieverımdada var yani çok araştırdım türkiye koşullarında alınabilecek en kaliteli görüntü bu kombinasyonla alınabilir sadece.bu konudada çok iddialıyım...
    ayrıca ilerde felek yüzümüze gülerde bir xbox 360 alırsak hd olayınada giriş yapmış oluruz...

    hepinize saygılar...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: metalkesh

    en kısa cevap olarak şunu söyleyebilirim;
    bu işi iyi bildiğini düşündüğüm birinden duyduklarıma göre: HDTV de bi problem yok HD bir yayın olursa onu alır ve yüksek çözünürlükte gösterir.(tabi bizim ülkede halihazırda böyle bir yayın yok, uydu antenin varsa hotbird uydusunda böyle yayınlar var,eğer televizyonun HDTV ise izleyebilirsin) HDTV Ready ye gelince bu da tam anlamıyla HDTV değilmiş, yani HD yayını alıp normal bir şekle çevirip öyle gösteriyormuş.benim bildiklerim bu kadar.


    kısası buysa gerisi yorumsuz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: panasonic_kemal01

    Arkadaşlar bu hd yyın olayına siz baya bir kendinizi kaptırmışsınız,ama bence şu an için hd yayın sadece o sizlerinde izlediğiniz gibi test yayınıdır yani önemli olan bu cihazı aldıktan sonrasıdır bence.Sizler bu cihazı evinize koyduğunuzda hüsrana uğrayacaksınız çünkü o yayını seyredemeyeceksiniz hem maliyeti fazla hemde ^^şu an için^^çok mantıksız.Daha öncede söylediğim gibi hd olayını boşverin siz cihazın toplam performansına bakmalısınız.tabi buna çözünürlüğüde dahil bir cevapta o sony alan arkadaşımıza vermek istiyorum.enkısa yoldan sony plazmada yok..Neden diceksiniz sony panelini fason yaptıran bir marka,sony panelini panasonic'den almaktadır ama tüplü tv derseniz sony bir numara derim ama plasmada malasef yok aman hataya düşmeyim.Şu an hakiki japon dediğimiz tabirle malını üreten tek firma panasonic.HI şunuda söyleyim ben panasonic plasma satıyorum diye öyle düşündüğümü sanmayın iyi araştırın mantıklı olun az para balamıyorusunz o yüzden bu konuda daha dikkali olmalısınız.biz bu işe girmden önce çok araştırdık ve plsmada en iyi panasonic markasını olduğunu anladık ve panasonic mağazası açtık...hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum dediğim gibi DİKKAT...!



    kemal arkadaşıma katılıyorum. ama bazı kısımlarına...
    doğru sony plazma üretme teknolojisine sahip olan bir marka deil.
    yani plazma displayini üretmiyor. Diğer üretici bir markadan alıyor.
    Ama yanlış olan tarafı ise plazma üretici firma sayısı ve panasonic'in tek olması.

    ÜRETİCİ FİRMALAR
    japon = Pioneer , Hitachi , Panasonic , Nec , Fujitsu
    Kore = Lg, Samsung ,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulcaliskan -- 2 Aralık 2005, 15:58:59 >




  • arkadaşlar...
    benden tavsiye..gidip dünyanın parasını plazmalara bayılmayın..3 milyardan 7 milyara kadar şahane dlpler var..ya boyut yada kontrast farkıdan oynuyor fiyatlar..yada tasarım..ama çipi verdiği görüntü kalitesi aynı..
    tabiki 38 cm arkası var oda ayrı..bnen lcd yada plazma alıp asıcam derseniz başka...

    bakın arkadaş yukarıda yazmı..avforums adlı sitede bunları kullanan yığınla insan var..alıcaksanız kesin onlara danışın...orda samsunga sammy diyorlar ve herkes bir numara geçiyor..zaten trde de başka şansınız yok..toshıba 46inch var ama oda samsung a göre pahalı..ayrıca daha az kontrastı var..

    keşke dükkanım olsa size farkı göstersem..umarım yardımcı oluyoruzdur..

    bu arada compexte samsung stand açmış..ne var ne yok bilmem ama orayada uğramayı unutmayın...
  • amdepox geçen hafta sonu metro mağazasında ve sirkecideki en-plus da dlp samsungları izledim,açıkçası sadece yazılanlardan dolayı baya bi hoşuma gitmiş olmalarına rağmen görüntüler sanki bana karanlık,solgun ggeldi..sanki parlaklık sorunu var gibiydi,evinizde durum nedir bilmiyorum ama mağazada siz almaya gittiğinizde bu tür bi sorun görmüşmüydünüz
    saygılar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: amdepox

    mrb,
    ben alırken 3 yıl elektrik kesilmesine karşın lamba bozulma garantisi verildi..bende samsung var tekrar söliyim.lambasınında 400 dolar kadar olduğunu bende duymuştum.8000-10000 arası ise dahada mutlu oldum açıkçası..çünkü naparsam yapayım eski 70 ekran crtde tv izlemiyorum :)


    arkadaşlar madem bu DLP lerin lamba ömürleri bu kadar , o halde bu tür panelleri satan firmalar reklam amaçlı kaç saatini kullanıyorlardır acaba ..çünkü müşterilerine sürekli bu panelleri seyrettiriyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.