Şimdi Ara

HDP Kendi Adayını Çıkartmaya Karar Verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ülkede oyuna asla güvenilmeyecek iki güruh vardır. Birisi siyasal islamcılar diğeri ayrılıkçı kürtler. Bunlara güvenip seçime giren yaya kalır. Kendi aralarında birlik olamayan ve her kafadan bir ses çıkaran bu iki güruh kendi kendine oynayadursun. Onlar hiç yokmuş gibi davranıp o şekilde aday çıkarmak lazımdır. Hükumetin politikalarından memnun olmayan milyonlarca milliyetçi, Atatürkçü, sosyal demokrat, milliyetçi muhafazakar insan varken islamcı ve kürtçülere uygun aday çıkaracağım diye kendi oy potansiyeline ihanet eden bir muhalefet her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kaybetmeye mahkumdur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blokgust demiski "AKP hiç sevinmesin. Dandirik bir aday gösterirler, bin oy bile alamaz. Asıl 8 milyon oy, ortak adaya gider."

    Görüldüğü üzere blokgust gibiler masanın yedincisinden ümit kesmiyor. Kesemiyor. "Dandirik aday" gosterilecekmis!

    Öncekinde bir aday vardı hatirladinmi? Nasıldı o?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil altın -- 8 Ocak 2023; 20:33:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDP işini biliyor. Muhalefetten istediğini koparma pazarlıkları bunlar.


    www.cumhuriyet.com.tr
    HDP'den yeni açıklama! Açık kapı bırakıldı
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/hdpden-yeni-aciklama-acik-kapi-birakildi-2019435


    HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oruç'tan yeni bir açıklama geldi. Oruç, “Bizle mücadele edilirse elbette ki ortak bir adayda buluşmak isteriz, Buluşulmuyorsa da kendi adayımızı belirleriz.” dedi.


    Kritik cümle şu şekilde:


    "Bazı konuları müzakere etmek istediğimizi söyledik. Bu müzakere bizimle yapılmayacaksa kamuoyunda minimum yüzde 12 – 13 oyu görünen bir parti olarak kendi yolumuzda yürümeye devam ederiz. Kendi adayımızı çıkarırız.





  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    Oyu size verseler mümin Müslüman Kürt kardeşim oluyorlar, muhalefete oy verince masanın gizli ortağı falan oluyorlar. Bi karar verin da, kim bu adamlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Bunu yapan tek parti Zafer Partisi Ümit Özdağ türk halkına yönelik çalışıyor. Ama bizim milletin çoğu takım tutar gibi parti tuttukları için ümit özdağın şansı yok


    İktidar çıkacağını bilsem 1 dk düşünmem zafere oy veririm ; ne hdp ye yamanan chp ye ne de suriyelilerden medet uman akp ikisi de aynı b.. laciverti


    Bu saaten sonra ülke yararına gerçek işler çıkaracak kişi ve partiye ihtiyaç var. 6 lı masadan çıkaacaksa bile mansur yavaşın aday çıkmasını isterim zaten mansur aday olursa akp nin neredeyse hiç şansı yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 9 Ocak 2023; 0:2:26 >
  • Muharrem İnce'yi mutlaka meclise sokmalıyız. Mecliste olursa anasını ağlatır herkesin! Kemal dedeyle Meral nene gilden bizi İnce kurtarır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlayin meclistekilerden hayir gelmez. Hepsi tuzluk gibi, silbastan yenilenmeli. Adammi yok var ama öne cikarilmiyor, rakip istenmiyor. Ulkenin kendini silkelemesi gerekiyor. Bunlarla olmaz, politik cikmazdayiz. Onunuze iki secim koyuyorlar ya sitma ya kolera gibi, ben bunu reddediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hdp potansiyel oylarından tam destek alsa ana muhalefet olur. Zaten doğuyu süpürür. Batıda büyük şehirlerde yine 2. parti olabilir.

    O yüzden hdp seçmenini küçümsememek gerekir.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    HDP ırkçı bir parti. Ne yazık ki içinde bulunduğu sol fraksiyona rağmen böyle. Terörizme desteklerini saymıyorum bile. Bazen şöyle de düşünmek lazım. Bu adamlardan terörizm karşıtı olanlar konuşmaya cesaret edemez. Terör aleyhine bir laf etseler muhatap olacakları bir örgüt var.

    Bu yüzden bölücü terör örgütünün tamamen silinmesi Kürt siyaseti için de oldukça önemli. Terörden tamamen arınmış bir Türkiyede ırkçılık yapmadan kurulacak bir Kürt partisi bir çok sorunun çözümü olabilir. Yoksa sittin sene böyle sürer.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altısını, yedisini, kısaca hepsini toplasan; bir tane Erdoğan etmez.

  • Dediklerinin hiçbiri olmaz. Bunları hadep zamanından beri bilirim hep oyları artıyor.

  • Masanın yancısı ittifakı köşeye sıkılştırıp pazarlığı artırma hamlesi yapmış, daha büyük lokma koparma peşinde. Milli Savunma bakanlığını versinler ya ne olacak.  

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    Zaten ampül seçmeninin kurduğu senaryolarda ya iç işleri ya msb veriliyor. Bu kitlenin ön görüsünün sığlığını yaşayarak gördüğümüzden Islak bir rüya olarak kalacak. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masanın en büyük 2nci veya 3ncü ortağından bahsediyoruz.. Mansur Yavaş aday olamıyoırsa Hdp yüzünden. Fazla küçümseme, mahkumsunuz oy desteğine.. Kaderin cilvesine bak..

  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    şu an chp + iyi'nın oy oranı akp + mhp'den fazla. kim kime mahkum? 2-3 ay sonra başlayacaksınız hdp'ye yanlamaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

    ben özdağcıyım kimi işaret ederse ona oy atmayı düşünüyorum. Ülkeyi böyle bir düzene iten sisteme evet oyu attığım için kendi hatamında farkındayım. 50+1 sistemi durduğu sürece bu tarz şeyler ilk de sonda olmayacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP ve onun yancısı trollerin safından giderseniz önce Kürtlerin oylarını sonra muhafazakarların oylarını,en sonunda da kendi tabanından oyları kaybeder el birliği ile AKP'ye beş yıl daha verirsiniz sonra ah vah edersiniz.

    Politik doğruculuk oynamayı bırakın, adamlar seçim var diye 2.5 milyon insan icin paraşütle emeklilik indirdi , senin de yapman gereken uzlaşıdır.

    HDP , AKP ile yanasınca demokrasi açılımı, muhalefet ile yanasınca PKK ittifakı oluyor. Siyasete kendi yolunuzu çizmezseniz başkasının yolundan gitmek zorunda kalırsınız o yolda size 15 seçim kaybettirir.

    Elalem ne der kafasıyla siyaset yapılmaz ,hele kuçu kuçuların gönlü hoş olsun diye siyaset hiç yapilmaz
    Adam 20 yıldır AKP denen partiden vazgeçmemis simdi mi vazgeçecek?
    "Anketler öyle söylemiyor" diyenleri seçim günü beklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İktidarı PKK ile paylaşmak ile bir sorunu çözmek için masaya oturmak aynı şey mi güzel kardeşim

  • HDP'nin blöfleri işe yaradı.


    Kaç hafta oldu HDP'nin hazine parası kesilmişti Mahkeme kararıyla. Bugün çıkmış asla kabul etmiyoruz böyle bir şey olamaz diye eleştiriyor KK. 2 haftadır neden ses çıkamardıda HDP aday çıkarırız deyince nasılda paçalar tutuştu resmen.


    ensonhaber
    Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'ye Hazine yardımının kesilmesine karşı çıktı
    https://www.ensonhaber.com/gundem/kemal-kilicdaroglu-hdpye-hazine-yardiminin-kesilmesine-karsi-cikti

    "Asla kabul etmiyoruz, doğru bulmuyoruz"

    Hangi siyasi partinin iktidar olup olmayacağına Türkiye vatandaşı karar verecektir. Hazine yardımını kesmek gibi demokrasi dışı hareketleri asla kabul etmiyoruz, doğru bulmuyoruz."


    Not: Bu cümlede ki Türkiye Vatandaşı sözü bana garip geldi ! Türk vatandaşları demek yerine Türkiye vatandaşı deme ihtiyacı duymuşlar. Türkiyelilik yükleniyor anlaşılan sırf HDP'ye şirin görünmek için.





  • İstanbul izmir Ankara büyükşehir belediyelerini hdp oyları olmasaydı CHP alabilirmiydi ??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.