Şimdi Ara

hd yayınları izlemek için ne gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, türkiye'de hd yayınları izlemek için ne gerekli?
    şu anlamda soruyorum digiturk ve d-smart var. sanırım teledünya da çıkmış.
    hd uydu alıcılarını kendileri veriyor. ama piyasada satılan hd uydu alıcıları da var. peki bu uydu alıcıları niye/neyi izlemek için satılıyor.

    piyasadaki uydu alıcılarını alsak, ilgili şirketin cihazını almadan, kartını vs sini takarak izleyebilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanceleratoR -- 22 Ocak 2010; 16:59:19 >



  • hd yayın izlemek için tv,uydu alıcın hd olacak ve izlemek istediğin kanalda hd yayın yapıyor olmalı.hd bir uydu alıcı alırsanız türksat ve diğer uyduların tüm şifresız kanallarını izlersiniz.adult,belgesel vb kanallar için ayrıca izlemek istediğin yayın türüne göre kart alacaksınız
  • Digiturk, D-Smart yada Teledünya platformlarındaki HD yayınları izleyebilmen için her platformun kendi alıcısını alman gerekli. Fakat LCD televizyonunda DVB-C tuner varsa modül alarak Teledünya'yı seyredebilirsin (modül fiyatı 100 lira civarında).

    Kendin HD uydu alıcısı alırsan FTA yani ücretsiz HD kanalları izleyebilirsin. Türksat'ta FTA HD kanal yok, sadece Teledünya'nın reklam kanalı var, ama diğer uydularda mevcut. Ben Astra ve Eurobird 9 üzerinden 8 HD kanal seyrediyorum (3 kanalda İngilizce dil seçeneği var). Ayrıntılı bilgi içinwww.lyngsat.com adresine bakabilirsin.

    Yada uydu alıcının ethernet portu var ve destekliyorsa internet üzerinden kart paylaşımı yaparak seyredebilirsin (yasadışı bir yöntemdir).




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.