Şimdi Ara

HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
5
Favori
10.999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tekrar aktif olursa alıcam

  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

    Burada yemekle alakalı bişey paylaşıldığında istisnasız eleştiren birileri olabiliyor.


    sormak lazım? en kaliteli kaşar peyniri bile olsa hangisinin içinde koruyucu YOK ? ve bu koruyucusuz olanların fiyatları tüketiciye ulaşılabilir seviyede mi?


    Sonuçta bunlar market ürünleri ve belirli raf ömürleri var. adam kendi malını küflensin diye üretmez.



    ben bu markayı a101de gördüm diye hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim.

  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    tam istediğin mevzular di mi... sıcak fırsat dışında herşey konuşuluyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam zaten yukarıda da belirttim özelikle,koruyucu kullananlar da ucuz olmuyor diyerek..lakin sizin de gördüğünüz gibi, yukarıda vatandaş hani koruyucusuz kaşar var mı diye sorunca ona cevap verdim var diyerek..dediğiniz gibi Migros şu an ki üretimi.. Muratbey ve Tahsildaroğlunu iyi hatırlattınız,Calmio da yok..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Ben karşılıklı düet işlerini bırakalı uzun zaman oldu. Karşıdaki devam ederse sensin deyip kapatıyorum. Bilmeni isterim ki şuan kötü bir duruma düştün. Umarım kimse söylediği sözü açıklayamayacak kadar bilgisiz olma durumuna bir daha düşmez. Tek temennim budur sana kolay gelsin

  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Bu markada koruyucu var diye atıp giden boş mesaja güzel bir cevap olmuş. Hayır zaten bu marka doğal dememiş ki kimse...


    Bu markanın ürünleri her yerde aynı kalitede midir bilmiyorum ama çoğu markanın kaşarından üstün kalitede olduğuna eminim. Özellikle pandemiden sonra adı çok bilindik market kaşarları rezalet hale geldi ama bu kaşarın tadı hala güzel. Benim dolaptaki pakete baktım onun üstünde de koruyucu yazmıyor ama 2022 şubata kadar ömrü var, bunun da koruyucusuz olabileceğini düşünmüyorum, koruyucu yazmayan diğer firmaların da yine aynı şekilde...

    Bundan önce yanlış hatırlamıyorsam güneşoğlunun kaşarını alıyordum ama son paketlerdeki tadı onun da değişmişti bıraktım.

    İlginç bir şekilde firma kötüleme ergenliği var nedense sıcak fırsatlar bölümünde, hatta ergenlik o kadar saçma bir boyuta ulaşmışki bir ürünü sevdiğimiz için markanın reklamını yapıyor oluyoruz, komedi bir durum gerçekten. Ben bir çok market ürününü denedim ve bazıları güzeldi ama her pakette aynı lezzet yok ve gelen zamlarla beraber kalite hep düştü ama burada kalite hep aynı, her paket güzel sorunsuzdu. Ağız tadına uymaz beğenmezsin ona diyebileceğim bir şey yok ama yok siz reklam yapıyorsunuz gibi garip garip yorumlar ergenlik belirtisi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Bunların tek tek ekran görüntülerini alıp kolaj yapmanın sebebi de bu zaten hocam. Sanki koruyucu kullanan tek firma Gündoğdu kaşar gibi lanse edilmesi. Evet kullanıyor ama o çok güvendigimiz A B C firması da kullanıyor. Firma reklamcısı desinler ne derse desinler. Ben aile ekonomime katkıda bulunmaya devam edeceğim. Sırf koruyucu yok diye gidip bir ürüne iki katı verecek değilim. Elimden geldigince sağlıklı beslenmeye çalışırım ama ben organikciler gibi değilim. Ne yazık ki birçok farklı üründe koruyucu benzeri kimyasal maddeler var bunlar her gün vücudumuza sürdüğümüz dus jelinde de var şampuanda da var. Daha sayamacagim bir çok paketli ürün de buna dahil gıda veya değil. Ben %100 organik koruyucusuz sağlıklı besleniyorum diyen zaten almasın. Ama bulunduğumuz şu piyasada daha farklı nasıl ekonomi yapabilirimin derdinde olan arkadaşlarımız seve seve gönül rahatlığı ile alabilirler. Hele 3 al 2 öde gibi veya süpermarkette şu kadar fiyata şu kadar indirim kampanyalarinda kesinlikle sepette olmalı. İyi günler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • soyken kullanıcısına yanıt
    Şimdi sana yazdığım son mesajdan sonra,üşenmedim tüm mesajları okudum..ancak senin okumadığın belli ki, hâlâ şu cevabı yazmışsın..ve yazık ki,rezil olanın da aslında kendin olduğunun farkına bile varamamışsın,zaten okumadığın için hep kaybediyorsun ya..neyse ki seni savunan bir kişiyken,ki o da sabıkalı zaten forumda biliniyor.. diğerleri aklı selimi kaybedip gazına gelmemiş..yani sonuçta,burda sadece senin görmek istemediğin sağlıkla ilgili konular da her zaman yazılacak, çizilecek konuşulacak.. sen istesen de,istemesen de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Dolaptaki diğer markalara baktım Sütaş’ta koruyucu yok içimde bununla aynı şekilde potasyum sorbat var. Zararlarına baktım çok zararlı bir madde değilmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Aslında şu yazdığın mesaja bakılırsa,burda ergen de tam sen oluyorsun..yahu yukarı da okumuyor musun,firmaya sormuş adam..etiketleri bile değiştirmedik demiş firma temsilcisi, hâlâ bu neyin kafasıdır,neyin fanboyluğunu yapıyosun burda,sizin kadar firma kendini savunmadığına göre beleş kaşar mı alıyonuz nedir anlatın,tamam otur ye kaşarını da,ham yap..bitir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Kasım 2021; 13:42:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Evet Cuma ve Cumartesi akşamı verdi. Bu akşam da olur herhalde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Koruyucu kullanmayan firmalar:

    https://www.atadanurunler.com/index.php?route=product/product&path=57&product_id=77 45TL



    HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL)
    HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL)www.sutatpeynir.com
    Sütat Taze Kaşar Peyniri Vakumlu - SÜTAT SÜT ÜRÜNLERİ
    https://www.sutatpeynir.com/urun/sutat-taze-kasar-peyniri-vakumlu

    60TL


    HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL)
    HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL)www.hataysahinciftlik.com
    TAZE KAŞAR PEYNİR KG - Hatayşa
    https://www.hataysahinciftlik.com/urun/taze-kasar-peynir

    60TL





  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Abovvv bana sabıkalı diyo..


    Ben yokken engizisyon mahkemesi kurulmuş , gıyabımda hüküm kararı çıkmış desene

    Edevlette Sabıka kaydı alıp bir bakayım. Yine neden mahkumiyet yemişiz.

    Adam halen yaptığı şeyde neyi eleştirdiğimizi anlamamış, hale bu taraf o taraf derdinde.

    Ben taraf tutmam. Taraf tuttuğu tek taraf mantık tarafıdır , amaç yaptığın işin mantıksızlığını ortaya koymak. Yoksa kişilerle işim olmaz.

    Öyle adam kollayıp , kin tutup ilk gördüğümde laf yapıştırma işine felan girmem. Ama mantıksızı gördüm mü dayanamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt

    Çok iyi yapmışsın hocam.

    Ben indirimde olduğu için almıyordum, fiyatını dahi bilmiyordum az önce arayıp aldığım bayiye sordum. 35 TL'ymiş 700 gramı.

    Yani açıkçası bu verilen markalarda falan koruyucu olmadığına ben de zerre inanmıyorum, marketlerde koruyucusuz meyve suları var, koruyucu olanlara göre 4 kat farkla satılıyor. Koruyucusuz kaşar diye verilen ürünlerin arasında normaliyle 5 tl fark var :) Koruyucusuz bir şey istiyorsan ancak kendin alıp yapacaksın diğer türlü yok bu sağlıklı bu sağlıksız falan palavra.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Merak ettim,tekrar okudum konuyu şimdi..burda koruyucu kullanan tek firma Gündoğdu diye kim nerde lanse etmiş hani gösterir misin..neden mabadından konuşuyorsun o halde anlamadım..ayrıca hadi bu ürün için değil genel olarak sorayım sana,bak örnekleri de koymuşsun yukarıya..paylaştığın o koruyuculu kaşarlar ucuz mu sanki de, ben koruyucusuza daha çok para veremem diyorsun..bu ne perhiz ne lahana turşusudur,hadi hepsini geçtim dön en başa..burda koruyucu var diye insanları uyarmanın kötü tarafı nedir?..yani sen ya da burda bi başkasının onu yemesinin burda bana bir zararı var mıdır...peki sırf bunu uyardığı için bir insan niye linç edilir bunu söyler misin..ok, sen böyle düşünmüyor olabilirsin ama bak konuda senin gibi düşünmeyen hak veren bir sürü de insan olmuş,peki onların kararlarına niye saygı duymuyosunuz, ya da hep sizin keyfinize göre mi yazmalıyız burda?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Abi şaka gibi gerçekten ..Burda taraf tutmaktan ,mantıktan bahseden de,forumun belki de en sorunlusu,sürekli konular da tartışan ve ceza alan üyesidir..
    xxlboy'u nasıl bilirsiniz diye bi konu açsana bi görelim istersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 21 Kasım 2021; 14:8:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markayı ilk aldığımda her zamanki gibi toparlansın diye dolaba atıp 2 gün bekledim sonra paketi açıp test ettim garip acı tad vardı , ilginç olan bikaç gün sonra acı tad gitmişti.
    Hava sıcak paketlemesi iyi olduğu için 2-3 kere daha sipariş verdim aynı paketleme ile geldi ve acı tad olayını bir daha yaşamadım.
    Aman aman bir ürün değil tost börek pizza vs eritmelik iş görüyor.Ucuz oldukça alınır bence.



    Katkı maddesi işine takılmıyorum raf ömrü uzasın diye yapılıyor.Ancak katkı maddesi olmayan peynir yok demeyin.

    Kars’tan alırsanız var! Mesela göksü mandıra peynirinde katkı maddesi yok.Yalnız sadece kış aylarında alırım çünkü satıcının soğuk zincir gönderimi yok.Bu markanın 2 kilo tekeri 1 yıl dolabın alt gözünde bekledi hiçbir şey olmadı zaten vakumlu ambalajı hatta tadı rengi iyice oturdu gravyer gibi içinde boşluklar oluştu.

    HB Gündoğdu Taze Kaşar Peyniri 700 gr x 3 (80 TL)


    Diğer marka koçhan , üreticisi Ardahan’da.Resmini bulamadım içinde koruyucu var mı hatırlamıyorum.Dolapta açık bekleyip küflenen tek peynir buydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın dostum. Ben koruyucu içeren o marka kaşarları migros sanal market uygulamasından rastgele yolladigimi belirttim. Bu ürünler ucuz demedim zaten. O resimlerdeki amaç çok marka dediğiniz ürünlerde de bu koruyucu maddenin kullanıldığı. Ben ayrıca size hitaben birşey yazmadım linç falan ettiğim yok. Sıcak fırsat olarak paylaşılmış bir konuda gelip sağlık dersi vermenize gerek yok herkes neyin ne olduğunu sizin kadar biliyor buna emin olun. Siz konuya kibar bir şekilde girizgah yapıp durumu anlatsaniz kimse sizede karşı çıkmaz. İlk mesajınız "Koruyucu basmışlar içine,millet mükemmel diyor" Sanki başka firma bu koruyucu maddeyi basmıyor. Önce hitap öğrenin sonra burada ahkam kesin. Neyse ben konuyu daha fazla uzatmayacam ve bu ürün keseme uygun oldukça temin edecem sırf koruyucu yok diye kaziklanamam. Koruyucu bilmem neye girersek bu işlerden çıkamayız her paketli gıda da neler neler var. Gidin o zaman köye yerleşin alın 1 inek 2 kesim yer. Sağın sütünüzü yiyin organik sebzelerinizi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Goksuyu nerden temin edebiliriz hocam
    Peynir kamp migrosdan içim kaşar almistim halen acik ama strech film kapattigimdan mi yoksa koruyucudan mi küflenmedi henüz 😕

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Sonraki mesajımı okusaydın eğer fiyat uygun diye alıyorsanız okey ama mükemmel demek abestir demiştim..ahkamı da sen kesiyorsun ayrıca burda,gidin köyde inek yetiştirin diyerek.. hâlâ koruyucu yok diye kazıklanamam diyorsun bende koruyucu olanlar çok mu ucuz diyorum sana?? ayrıca sağlık dersi bu değildir herkes neyin ne olduğunu o kadar biliyor olsaydı,sabahtan beri bu kadar tartışılmazdı herhalde..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.