Şimdi Ara

HAZIRLIK SENESİ UZAKTAN MI OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş böyle saçmalık olur mu? Sadece yüz yüze olması gereken dersler yüz yüze verilecek geri kalanlar -özellikle hazırlık- uzaktan olacak falan deniliyor. Hazırlık sınıfının yüz yüze olması, uygulama derslerinin yüz yüze olması kadar önemli bence. Bu adamlar okula nasıl alışacak, nasıl arkadaş edinecek? Özellikle de benim gibi asosyal olanlar için konuşuyorum :Dd Biz neden bu kadar ders çalıştık arkadaş? Hazırlık senesini kampüs yüzü görmeden okuyacaksak üniversiteli olmamızın ne anlamı var? Sayın YÖK başkanı, burayı okuduğunu biliyorum. Saçma sapan adımlar atma. Hazırlığı online yapma, binlerce benim gibi düşünen insanın canını sıkma!

    Gereğinin yapılmasını arz ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Hocam ben de hazırlık okuyacağım mühendisliklerin uygulamalı dersleri bile bazı okullarda online bazı okullarda seyreltilerek yüz yüze yapılacağı gerçeği varken hazırlık sınıfının yüz yüze olması bana göre imkansıza yakın
  • hazırlık online olsun boşa yurt parası vermeye gerek yok
  • Sen üniversitene alış diye millet hastanelik mi olsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet eğitim derdinde pratik dersler sınavlar vs sen ortam derdindesin.Çoğu üniversitenin ingilizce eğitimi kötü zaten evde halledilir hazırlık.
  • Hem asosyalim diyorsun hem ortama akalım diyorsun nasıl bir kimlik karmaşası var sende kardeş asosyal adam okulun açılmasını istemez oturur evinde oyun oynar film izler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dönem okulda 1 dönem uzaktan hazırlık eğitimi aldım uzaktan aldığım eğitimin verimi okuldakinden daha fazlaydı.Okulda olunca saçma sapan etkinlikler yapıyorduk uzaktan olunca sadece gerekli olan bilgiler verildi derslerin verimliliği arttı.Ayrıca İngilizce okulda öğrenilecek bir şey değil istersen sabahtan akşama kadar okulda kal hoca sana bir şeyler anlatsın sen üstüne bir şey koymazsan hiçbir faydası olmaz.Emin ol hazırlığın uzaktan olması İngilizceni geliştirebilmen için büyük bir avantaj.

    Diğer dediğin şeye gelince sen arkadaş edineceksin diye insanların sağlığıyla mı oynansın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    Hocam İngilizce biliyorum zaten hem çevre edinmek için hem de İngilizcenin yanına Rusçamı geliştirmek için kalacağım hazırlığa.
  • Asıl en rahat uzaktan verilmesi kolay olan eğitim hazırlıktır bence. Hem gittiğin okulda hazırlık uzaktan olacaksa herkes senin gibi uzaktan alacak, sanki tek sen uzaktan alacaksın da diğer herkes okula gidip kaynaşacak :d hazırlık uzaktan olunca da insanlar 1.sınıfta kaynaşır, üniversitede yeni insanlarla tanışmak, ortam edinmek zor bir şey değil ki benim hazırlıktan edindiğim arkadaşlarımdan 4-5 tanesi dışında eski samimiyetim yok çoğuyla da aram açıldı :d ortam edinmeyi bu kadar gözünde büyütme önemli olan kaynaştığın edindiğin arkadaşlarının niteliği ve onlarla olan iletişiminin kalitesi. Çok boş veya garip insanlar da var üniversitede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam bana ne? Ayrıca zaten şu anda okullar hariç her yer açık. Okulların açılmasının çok büyük bir etkisi olacağını sanmıyorum.
  • byakuyakuchiki kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin ama hayatımın bir senesinin daha evde boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden isyanım :DD
  • droxly D kullanıcısına yanıt
    Şu anki açık çoğu eğlence yerlerine insanlar kendi özgür iradesi ile gidiyor, okul ise zorunlu. Hem olay okul kadar insanların yer değiştirmesi herkes yaşadığı şehirde okumuyor bu konuda yurtlar çok sıkıntı ve herhangi bir yurtta bir vaka çıksa o katlanalar artabilir ve o yurttaki çoğu kişiye yayılabilir. Okulların açılmasını ben de isterdim ama şu an ortalık karışık kaç aydır duymadığım kadar çevremden korona vakası duyuyorum hele Ankara’da son haftalarda baya arttı mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • droxly D kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yeni hazırlık okusam ben de istemezdim, en rahat ve eğlenceli yıllardan birisi ama işte durum ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byakuyakuchiki kullanıcısına yanıt
    İlköğretim ve ortaöğretim zorunlu, üniversite değil. Korkan adam tedbirini alamayan adam gitmek istemiyorsa gitmemekte serbest.

    Camiler, oteller, diskolar, cafeler, publar, plajlar, klübler açıksa üniversitelerde açılsın açılmazsa iki yüzlüdür buna karar verenler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipola -- 21 Ağustos 2020; 1:38:17 >
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Çok bencilce bir yorum bence. Devamsızlık denen bir şey var nasıl gidip gitmemekte serbest bunu anlamadım? Ona kalırsa ben okula çok yakın oturuyorum ve tek yaşıyorum açılsa giderim benlik sorun yok da ailesiyle yaşayan var, yurtta kalan var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık kesin online olur. Yani sen sosyalleşeceksin diye insanlar mı ölsün yüzyüze olması elzem bir şey değil. Ben tıp,diş vs stajlarının bile yüzyüze olacağından emin değilim sen hazırlık yüzyüze olsun sosyalleşicem diyorsun. Harika hayaller. Gerçekten can sıkıcı bir durum ama bu da bizim gençliğimize geldi böyle bahtsız bir nesiliz yapacak bir şey yok.:) Bölümde de sosyalleşirsin kulüplere falan takılırsın onu takma. Dua edelim de bu seneyle sınırlı kalsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byakuyakuchiki kullanıcısına yanıt
    Bencilce bir tarafı yok korkuyorsa eğer daha başlamamış olan adam hiç başlamasın virüs bitene kadar, başlamış olan da dondursun bu kadar basit. Madem zorunlu olmayan yerler açık o zaman üniversite de açık olacak arkadaş böyle şey mi olur.
  • missdawn M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sen şöyle yap sen böyle yap diye insanlar mı ölsün muhabbeti çok baymaya başladı beni.
    Adamın biri Ayasofya'da namaz kılsın diye insanlar ölüyorsa, başka adamın biri güzel güzel tatilini yapsın diye insanlar ölüyorsa, biri cafelerde takılsın diye insanlar ölüyorsa, ben sosyalleşeyim diye de insanlar ölsün bana ne bundan?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.