Şimdi Ara

HAZIRLIK MUAFİYET SINAVI HAKKINDA SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar konu buraya ait olmayabilir. ama şu konuda yardıma ihtiyacım var.lisede hazırlık okudum ingilizcem iyi denebilir.ama hacettepe nin hazırlık muafiyet sınavı konusunda pek bilgim yok. ne sorarlar.neye çalışmalı.kelime soruluyor sanırım ama ne yapmalıyım kelimemi ezberleyeyim.veya kurs falan varmı şu anda.bilgi veya tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Voldemort38

    arkadaşlar konu buraya ait olmayabilir. ama şu konuda yardıma ihtiyacım var.lisede hazırlık okudum ingilizcem iyi denebilir.ama hacettepe nin hazırlık muafiyet sınavı konusunda pek bilgim yok. ne sorarlar.neye çalışmalı.kelime soruluyor sanırım ama ne yapmalıyım kelimemi ezberleyeyim.veya kurs falan varmı şu anda.bilgi veya tavsiyesi olan varsa lütfen paylaşsın.

    hacettepe hakkında bilgim yok ama neredeyse tüm okullarda essay yazma olur. essay kalıplarına çalış - evde istediğin bi konu hakkında giriş gelişme sonuç halinde yazmaya çalış bişeyler, grameri de fulle geçersin. zaten iyi denebilir diyorsun ingilizcen, biraz çalışırsan geçersin rahatlıkla




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.