Şimdi Ara

Hazır İş varken yurtdışına gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu konuyu açma sebebim bazı konularda hala net olamamam dan kaynaklanmaktadır.

    Hali hazırda 5 yıllık sigortacılık tecrübem ile x firmasının genel müdürlüğünde uzman olarak çalışmaktayım. 2-800 / 3-200 arası gelirim mevcut.
    Bekarım ve ailemle yaşıyorum. 24 yaşındayım.

    Tek eksiğim ingilizce ve bunu tamamlamak adına bu yıl fırsatım oldu. Nasip olursa avusturalya yada irlanda da dil eğitimi alacağım.
    Ancak hali hazırda işim varken gerçekten bırakıp gitmeli miyim ?

    İngilizceyi halletmezsem bu devran böyle devam eder. Ancak dışarı çıktığımda belki orada bir iş imkanı yada farklı bir durum doğacak. Belkide öğrenmiş olarak ülkeme döndüğümde yeni iş kapıları ve daha yüksek gelirli daha rahat şirketler bulabileceğim.

    Değerli görüşlerinizi rica ediyorum.

    Saygılarımla,
    Can



  • Yaşın çok genç ve bekarsın bundan daha iyi fırsatın olamaz. Şuan ki pozisyonun ve maaşın gayet iyi ancak emin ol ki ingilizcen olmadığı için yükselmen kısıtlı olacak bir yerden sonra tıkanacaksın(bunu yaşamış onlarca akrabalarım var) ve o an bakmışsın ki evlenmişsin çoluk çocuğa karışmışsın. O saatten sonra yapabileceğin maksimum Haftasonu ingilizce kurslarına gitmek olacak ki o da bir işe yaramayacağını gayet iyi biliyorsun. :) Hiç düşünmeden gitmelisin.
  • Bu firma olmasa farklı bir firmada başlayabilirsin bence de. + İngilizcen iyi düzeyde olmuş olacak ve yurtdışında belirli bir süre yaşamış olacaksın. IK'lar çok seviyor böyle deneyimleri. TR'de de seni tutacak herhangi bağın olmaması şu an seni çok avantajlı kılıyor, arkadaşın da söylediği gibi evlenip, çoluk çocuğa karıştıktan sonra şu anki planların hayalin ötesine pek geçemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.