Şimdi Ara

Hayat bazen böyle ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sevdiğim bir sevgilim vardı hemde çok sevdiğim. Yeri geldi gururumu yerler altına aldım yeri geldi o anlayışlı oldu. Hiçbir zaman hakkını yiyemen sağolsun bana çok şey kattı.
    2.5 yıl beraberdik. 1 kez ayrıldık daha sonra dayanamayıp 6 ay sonra tekrar barıştık 1 buçuk sene kadar. Ta ki şu geceye kadar.
    Onun biraz üstüne gittim. Tartışmıştık aramızı düzeltmek için birkaç mesaj attım mutlu olsun rahat rahat tatil yapalım diye . Ama bu gece bana siniri tavan yaptı ve bitsin dedi evet bitirelim dedi. Birazda karakteri böle eğer çok sinirlenirse herşeyi silip atabilen bir huyu var.
    Yaz tatilinden dolayı az görüştük aynı ünideyiz fakat farklı şehirlerde kalıyoruz. Ayrı kalmak bunalttı desem onun yanına gittiğimde arada beni çok özlediğini söyler ve eğlenirdik. En çok gücüme giden neden bitirdin dediğimde bana bu şimdilik değil yazın kafamı dinleyip seni ve beni düşündüm derdi.Halbuki ayrı kalınca uzak kalınca ilişki daha sağlam olucak inanıyorum diyende kendisi.
    En çok koyanda bunu bana telefonda sölemesi. Şoktan cevap veremedim bile 2.5 yıl ilişki telefonda bir kelimeyle nasıl biter ya. Yüzyüze konuşamıyoruz sanki. Öle dediğimdedd bana yüzyüze de derim demesi yokmu. Yazın beni şu an bıraksan yıkılırım diyende kendisi. Sabredemedi 15 gün sonra yüzüme söleseydin be arkadaş.
    Ama herşey için bana kattığı herşey için ona çok teşekkür ederim .
    Bu duruma da alışırız inşallah.anlatmak istediğim çünkü çok doluyum arkadaşlar. Kafsnızı şişirdiysem affola. Bana sabır dileyin .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu14 -- 2 Eylül 2013; 4:25:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • başka birini bulmuş ve suçluluk duymamak için sana hemen söylemiş kurtulmuş.(bu konularda tecrübeli sayılmam ama zamanında çok oth, the oc ler izledim)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BookerDeWitt

    başka birini bulmuş ve suçluluk duymamak için sana hemen söylemiş kurtulmuş.(bu konularda tecrübeli sayılmam ama zamanında çok oth, the oc ler izledim)



    Yok hocam sanmıyorum onu çok iyi tanıyorum .Dediğim gibi istemediği şeyler olursa gözü fena dönüyo ve terketti yani. Ha ama ilişkiye üzülüyorum artık aramıycam sormıycamda inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.