Şimdi Ara

Hayalimi gerçekleştirmek için bilgisayarda kendimi geliştirmeliyim, hangi bölüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir hayalimi gerçekleştirebilmek için bilgisayarda yazılım alanında kendimi uzman düzeyinde geliştirip bi yandan da çevre edinmeliyim. Teknik, donanımsal bilgim hiç olmasa da olur gerek yok gibi.. 

    Bilgisayarla çok ilgiliyim, halkın hacker dediği tiplerdenim ama kendi çapımda ihtiyacım olan bilgileri biliyorum ve ihtiyacı olana yardım edecek bilgiyi öğrenip uyguluyorum sadece.

    Bu yıl bir üniversiteye girmeliyim.

    Bilgisayar Mühendisliğine girmek için hem ders çalışmak hem de bölüme girersem bile bana ağır gelebileceği için bunu hedeflemem boşuna olur (psikoloğun önerisi)

    Biraz daha ygs kasar BÖTE'ye girerim bilgisayarla iç içe olur kodlamayı programlamayı yerinde öğrenirim derken İnternette ilgili eleştirilere bakınca yeri olmadığını anladım ve bunu da hedeften çıkardım. "Öğretmen olmak istemiyorsanız gelmeyin" bilmem ne.

    Edit: Sırf bilgisayara ilgi için bölüm seçme düşüncesinde değilim. Tamamen bilgisayarla ilgisiz bir bölümde okurken de kendimi evde geliştirebilir miyim mesela? Bununla ilgili görüşlerinizi de bekliyorum DH ahalisi.

    Bana bir üniversite bölümü söyler misiniz istanbul'da 4 yıllık devlet üniversitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizli_Üye -- 21 Aralık 2016; 21:27:5 >







  • Bilgisayara (kodlamadir şu dur budur) ilgin varsa.Bence git bilgisayar mühendisliğini oku. İnan her mühendisliği veya 4 yillik bölümü araştir illaki olumsuz yorum yapan çikacaktir. ginede sen bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganker kullanıcısına yanıt
    Bölüm hakkında olumsuz eleştirilerden ziyade, ben BÖTE'yi araştırdığımda mezunların eğitim teknoloğu, bilgisayar öğretmeni, eğitime yönelik yazılım geliştirme gibi hep eğitimle ilgili meslekler yaptığını görüyorum. Ders programına baktığımda da hep eğitim yöntemleri ağırlıklı.

    Bilgisayar mühendisliği bu yıl zaten imkansız daha ygs bile çalışmadım. Bir yıl daha mezuna kalsam bile o kadar yüksek puan yapamam ki. Birkaç yıl daha kaybedemem (arkadaşlarımın şu an 2. sınıfta olmaları umrumda değil) hayalimi benden önce birinin gerçekleştirmesini istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizli_Üye -- 21 Aralık 2016; 16:48:10 >
  • Çok özür dilerim ben senin bilgisayar mühhendisliğini kasttettiğini sandim. Okumak istediğin bölüm konusunda tamamen serbestsin ama o bölümü okumadan önce köküne kadar araştir derim.
    Yolun açik olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganker kullanıcısına yanıt
    Sorun yok ya niye özür diliyorsun anlamadım herkes yanlış anlaşılabilir :)
  • İnternetteki mesleki yetenek ve istek sinavlarina falan hiç çözdün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.