Şimdi Ara

Hayalim Kaportacı Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşım bende senin gibiyim ama ben kaportadan çok motorlarla ilgiliyim motor indirmek motor toplamak falan hevesim var böyle işlere. 23 yaşındayım uzun süredir güvenlik işiyle uğraşıyorum çok düşündüm işi bırakıp araç tamir işini öğrenmeyi ama imkansızlıklardan dolayı gerçekleşmiyo ayrıca bu yaştan sonra çıraklık falan olmaz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaportacılık çok çok iyi bir meslektir kazalar çok olur ve mesleğin ölmez yolu açık olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77


    yağ değişimini neden kendiniz yapmiyorsunuz. yağ filresini acmak icin bi aparat setine ihtiyaciniz var yanlizca.



    Yağı nerde ve nereye boşaltacak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doğan.

    quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77


    yağ değişimini neden kendiniz yapmiyorsunuz. yağ filresini acmak icin bi aparat setine ihtiyaciniz var yanlizca.



    Yağı nerde ve nereye boşaltacak?

    bu yağ değişimi olayı nerden çıktı ?

    konu ile yağ değişiminin ne alakası var ?
  • bu sabah işten ayrıldıktan sonra kaportacının yanına gittim. uzunca muhabbetten sonra adamla konuştum. kem küm etti. para istemediğimi söyledim. sadece yanında işi öğrenme amaçlı günde 2-3 saatimi ayırmak istediğimi söyledim. kabul etti. önümüzdeki çarşamba başlıyorum kısmetse.

    bu arada ufaktan ufaktan eski model araç ilanlarına bakıyorum. yarında hurdacıları dolaşıcam. seneye 16 yaş üzeri araçların yıllık vergi oranları 2.000 civarı olacak diyorlardı. umarım o haber gerçek değildir. kesin bi bilgi var mı acaba ?
  • En son geçen seneydi sanırım arabayı yıkattığımda. Detailing gerçekten zevkli iş, ben öyle pro birşey yapmıyorum ama elimden geldiğince iç dış yıkama, taban halısı vs temizleme ve cila işlerini yapıyorum, hoş oluyor. Aracın hava filtresini vs kendim yaptım uğraşmak hoş böyle şeylerle. Stop karartmayı da ben yapmıştım arkadaşımla söylemeden edemedim şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeandan

    En son geçen seneydi sanırım arabayı yıkattığımda. Detailing gerçekten zevkli iş, ben öyle pro birşey yapmıyorum ama elimden geldiğince iç dış yıkama, taban halısı vs temizleme ve cila işlerini yapıyorum, hoş oluyor. Aracın hava filtresini vs kendim yaptım uğraşmak hoş böyle şeylerle. Stop karartmayı da ben yapmıştım arkadaşımla söylemeden edemedim şimdi

    hocam yıkama yağlamayı bizde yapıyoruz. onları normal araç bakımı, temizliği için yapıyorum zaten. keyif verici evet. ama benim amacım kısmetse hayalimi gerçekleştirmek. sırf bunun için bu gece uyuyamadım. sırf sabaha kadar sahibindende takıldım. eğer işi iyice öğrenirsem focusu bile satmayı göze aldım.




  • bugün işyerimde işim bittiği an hemen kaportacının yolunu tuttum. 3,5 saat çalıştım. çok yorulurum diye düşünüyodum ama Allah a şükür fazla yorulmadım. sandığım kadar zor gelmedi. işi iyice öğrenmem lazım.
  • arkadaşa bi şey sorucaktım ama banlanmış. benimde böyle bi şeyde hevesim var. bende bi hurdayı şahesere dönüştürmek isterdim. hayallerini okuyunca pek yadırgamadım açıkçası. acaba olabilmiş mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.