Şimdi Ara

havalı tabanca seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.avfoni.com/urun/smith-&-wesson-m&p-r8-4.5mm-havali-tabanca bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar birde birkaç sorum var

    + bununla soda şişesi falan kırabilir miyim ?
    + isabetlli bir atış ortalama kaç metre uzaklıktan yapılır ?
    + 300 civarı bütçem var daha iyi(rulet modeli olmasada olur) yada benzer özelliklere sahip ama(rulet modeli olarak) namlusu daha uzun bir öneriniz var mı ?
    + havalı tabanca yerine havalı tüfek alsam daha mı mantıklı olur ?
    + yanında saçma olarak bunuhttp://www.avfoni.com/urun/victory-sport-premium-point-sacma veyahttp://www.avfoni.com/urun/norica-pointed-havali-tufek-sacmasi- bunu düşünüyorum hangisi olmalı ve farkları nelerdir ?
    + 3 adette bundan almayı düşünüyorum bir sorun olmaz dimi ?http://www.avfoni.com/urun/umarex-co2-12gr-hava-tupu







  • Uygun fiyatlı dan wesson bulabilirsen 6-8 inch modelleri var. Bundan daha sağlam silahtır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın bahsettiği silah gayet güzel bir silah. revolver düşünüyorsan bence de dan wesson. incelemesi altta. 2,5 silver efsane duruyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=SvRBsdNuzuQ
  • Hem havalı tabanca hem havalı tüfek sahibi biri olarak konuşuyorum; Havalı tabancaların çoğu ile 25m civarları soda şişesi kırarsın ama şişeye isabet ettirmek için kaç atış yaparsın onu bilemem. Tabanca ilk etapta çok makul gözüküyor ama isabet oranı ve stabilitesi düşük olunca kısa süre sonra sıkıyor. Eğlencelik olup çıkıyor. İlla tabanca diye diretirsen zoraki Hp 01 tavsiye ederim tüfek kalitesinde isabeti vardır. Co2 tabancalarda sıkıntı bb olsun pellet olsun istikrarını koruyamaması ve gücün her atışta biraz daha düşmesidir. Bence yapacağın en mantıklı iş isabetli ve orta güçlükte bir tüfek ile bu hobiye başlamandır. Ve sana stoeger x20 serisinden bir tüfek tavsiye ederim. Daha sonra deneyim kazandıkça daha iyi bir tüfeğe hatta pcp ye bile geçiş yapabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 1 Haziran 2016; 21:48:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için, stoeger x20 seriside güzelmiş kafama yattı anlattıklarınız dediğiniz gibi yapayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.