Şimdi Ara

Hattım VDSL den ADSL e düştü ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Evim ve santral hala aynı yerlerindeler. 1 hafta önce vdsl sinyal alıyordum yapadan. Defalarca konuştuk sorun hız değil. Vdslde aldığım çok daha makul ping değerleri. Vdsl olarak güncelleseniz sorun bitecek. Ben zaten vdsldeydim. Vae altyapısı şuan vdsl veremez. Saha dolapları daha konulmadı ve yetkililerle yaptığım görüşmeye göre 6-12 ay içersinde tamamlanacak. Pandemi süreci ciddi uzatmış. Bakın tekrar yazmaktan yoruldum. 12-14/1 download/upload hızımdan şikayetçi değildim ben. Altyapım gereği benim için okeydi. Ama adsle geçirdiğinizden beri inanılmaz ping sorunum var. Çalışan birşeyi neden bozarsınız. Ve neden düzeltmemek için sürekli alakasız yanıtlar verirsiniz. Yapılacak şey belki 1 dk sürecek merkez için.
  • BlackMarlin kullanıcısına yanıt
    Cevabı basit. 12-13 mbps hız için vdsl portu işgal etmeni istemedikleri için elinden almışlar. Banada aynısını yaptılar.

    https://forum.donanimhaber.com/turknet-e-gecmeyi-aklinizdan-bile-gecirmeyin-pismanlik-icerir--143645586

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum şimdi vaeye geçirecekler adslden en az 6 ay yine kurtulamayacağım. Ne yapıcam şuan bilmiyorum. Ücreti değiştirmeden hizmeti azaltmak en hafif tabirle şerefsizliktir...
  • herhangi bir gelişme oldu mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArabaSevdası37

    herhangi bir gelişme oldu mu
    Yok hocam. Peder beyi kandırıp vae geçişi başlatmışlar. Deneyip memnun kalmazsam iss değiştiricem. Bahsettiğim sorunla ilgili başka konularda buldum bu günlerde açılan epey var ve 2018 gibi arka arkaya açılanlar var. Arada böyle harcıyorlar demekki mesafesi uzak olup vdslden yüksek hız almayanları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMarlin -- 31 Mayıs 2020; 2:25:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.