Şimdi Ara

HASAR UZMANINDAN, HASARINIZLA İLGİLİ SORULARINIZA CEVAPLAR... (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.436
Cevap
86
Favori
471.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gekren


    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    % 50 ona verdilerse artık uyuyarak gidemeyecek demektir

    hasarın yarısını sizin sigorta ,diğer yarısını karşı tarafın sigorta öder ,yani sadece karşı taraf ödemez (suç % 50 olunca)

    % 100 karşı taraf suçlu bulunsaydı o zaman hepsini onun sigortası öder böylece sizin sigorta priminiz de bir değişiklik olmazdı

    şeridi derken otobüslere ayrılan şerit ise o zaman sizde suçlu olursunuz ,bunun dışında şeridinde uyuyarak gitmek diye bir tabir olsa olsa bizim ülkemizde olur,peki önüne yaya çıksa ne olacak ,o zaman da ben şeridimdeydim mi diyecek ?

    Derdi inan :) Adam o kadar pişkin ki anlatamam. Bu arada yüzde elliyi benim trafik sigortası değil ben nakit vereceğim maalesef.

    doğru söylüyorsunuz benim aklım kasko olayına gitti bir an




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    quote:

    Orijinalden alıntı: gekren


    quote:

    Orijinalden alıntı: kemal1414

    % 50 ona verdilerse artık uyuyarak gidemeyecek demektir

    hasarın yarısını sizin sigorta ,diğer yarısını karşı tarafın sigorta öder ,yani sadece karşı taraf ödemez (suç % 50 olunca)

    % 100 karşı taraf suçlu bulunsaydı o zaman hepsini onun sigortası öder böylece sizin sigorta priminiz de bir değişiklik olmazdı

    şeridi derken otobüslere ayrılan şerit ise o zaman sizde suçlu olursunuz ,bunun dışında şeridinde uyuyarak gitmek diye bir tabir olsa olsa bizim ülkemizde olur,peki önüne yaya çıksa ne olacak ,o zaman da ben şeridimdeydim mi diyecek ?

    Derdi inan :) Adam o kadar pişkin ki anlatamam. Bu arada yüzde elliyi benim trafik sigortası değil ben nakit vereceğim maalesef.

    doğru söylüyorsunuz benim aklım kasko olayına gitti bir an



    300 lira için hasarsızlığı bozdurmak istemedim kaskoda.




  • AKLINIZDA BULUNSUN :



    Ölümlü ve Yaralanmalı Trafik Kazalarında Tazminat



    Kimler maddi ve manevi tazminat davası açabilir:

    Bu hususta ikili bir ayrım söz konusudur. Eğer trafik kazası mağduru hayatta ise borçlar kanunun 41. 45. Ve 47. Maddeleri uyarınca bizzat kendisi maddi ve manevi tazminat davası açabilir. Eğer mağdur vefat etmiş ise onun vefatı ile maddi ve manevi zarar gören yakınları, annesi, babası, eşi, çocukları, kardeşleri, nişanlısı, bakım ve desteği altındaki kişiler maddi ve manevi zararların tazmini için dava açma hakkına sahiptir. Mağdur ölmeden evvel tazminat davası açtıysa yine bu kişiler davaya devam edebilirler.

    Trafik kazasında maddi ve manevi tazminat davası kime karşı açılır:

    Kazada doğan zararların kazada kusuru olan karşı taraftan talep etmek akla ilk gelen çözüm olacaksa da kusurun karşı tarafta olmaması, karşı tarafın zararı karşılayacak ekonomik durumu olmaması ya da vefat etmesi durumunda mirasçısının da bulunmaması gibi çoğu zaman karşılaşılan durumlarda başvurulacak yer sigorta şirketleridir.

    Zira ölümlü veya bir uzvun yitirilmesi sonucunu doğuran trafik kazalarında tazminat miktarı yüksek olabileceği için karşı tarafın bunu karşılaması çok zor olabilir. Bu sebeple sigorta şirketine karşı açılacak dava en isabetli sonuçları doğurabilir.Karayolları Trafik Kanunu Madde 97 “Zarar gören, zorunlu mali sorumluluk sigortasında öngörülen sınırlar içinde doğrudan doğruya sigortacıya karşı talepte bulunabileceği gibi dava da açabilir.” Hükmünü içermektedir.

    Davanın açılacağı sigorta şirketi kazaya sebebiyet verenin trafik veya kasko poliçesini hazırlayan sigorta şirketi olabilir. Bu sigorta şirketleri bir birinden farklı şirketler ise her ikisine birlikten dava açılması da mümkündür.

    Trafik Kazasına sebebiyet verenin (zorunlu mali sorumluluk sigortası) trafik sigortası bulunmuyorsa ne yapılabilir :

    Zorunlu Mali sorumluluk sigortası(trafik sigortası), sigorta ettirenin, üçüncü kişilere verdiği zararları karşılamak üzere hem üçüncü kişileri hem de sigorta ettireni koruma amacıyla oluşturulmuş bir zarar sigortası türüdür. İşletenlerin KTK 85. maddesindeki sorumluluklarının karşılanmasını sağlamak üzere mali sorumluluk sigortasını yapmaları zorunludur. Zorunlu mali sorumluluk sigortası yaptırmayan araçların trafiğe çıkması yasaktır.

    Buna rağmen uygulamada bir çok araç kaçak olarak trafik sigortası bulunamadan trafiğe çıkmakta ve kazalara karışmaktadır. Kanun koyucu yasak olmasına rağmen trafikte seyreden bu araçların verdiği zararlardan dolayı üçüncü kişilerin zarar görmesi durumunda mağdur olmasını engellemek amacıyla güvence hesabını kurmuştur. Böylelikle kazaya sebebiyet veren tarafın trafik sigortası bulunmasa dahi güvence hesabından söz konusu kayıplarının tazminini talep edebilir.

    Trafik kazalarında maddi manevi tazminat açma süresi ve zaman aşımı süresi nedir:

    Maddi ve manevi zararların tazmini için dava açmak için kanunda belirlenen süre mağdurun uğradığı zararı ve failini öğrendiği tarihten itibaren 1 yıldır. Eğer tazminat davası açmaya yetkili olan kişi zararı veya faili öğrenmedi ise kazanın meydana geldiği tarihten itibaren her halükarda 10 yıl geçtikten sonra dava açma hakkı zaman aşımına uğrar. Bu süreler zararı verene karşı açılacak davanın süresidir. Eğer dava sigorta şirketine karşı açılacak ise bu süre 2 yıla uzayacaktır.

    Eğer trafik kazası sonucu ortaya çıkan durum bir cezayı ve ceza davasının gerektirir bir durum ise ceza kanunlarında düzenlenmiş olan daha uzun zaman aşımı süresini uygulanacağından zaman aşımı süresi daha fazla uzayacaktır.

    Kazaya sebebiyet veren kusurlu aracın şoförü yada yolcular tazminat davası açabilirimi

    Burada yolcuların araç şoförüne veya araç sahibine dava açma hakları pek tabidir ancak ailevi nedenler duygusal nedenler gibi pek çok durumda araç şoförüne dava açılmak istenmemektedir. Peki böyle bir durumda sigorta şirketine karşı dava açılabilecek midir. Burada karşımıza iki tip sigorta poliçesi çıkmaktadır. Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (trafik sigortası) ve İhtiyari mali sorumluluk sigortası (kasko).

    Zorunlu Mali sorumluluk sigortası, sigorta ettirenin, üçüncü kişilere verdiği onun karşılamak üzere oluşturulmuş bir sigorta türüdür dolayısıyla araçta bulunan kazaya sebebiyet veren şoför hariç yolcularda üçüncü kişi olacağından sigorta şirketine dava açabilirler. Aracın şoförü ise şartları varsa kasko sigortası bulunuyorsa bu şirkete dava açabilir. Eğer şoför veya yolcular öldülerse mirasçıları da bu davayı açabilecektir.

    ( BİLGİ :http://www.gunes.av.tr/olumlu-ve-yaralanmali-trafik-kazalarinda-tazminat.html )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: royalmagrur

    Kiralık arabayla takla attık geçen gün. Araba 3 - 4 takla attı. emniyet kemerim sayesinde çiziksiz kurtuldum.
    Araba 2012 Yeni Doblo Panaroma.
    Kiralamacılar araba pek para etmez 11bin verirlerse iyi falan.Size tavsiyem aracı bu şekilde pert halde okutun 10a 11e anca gider üstüne para koyar zararı karşılarsınız falan dedi(Malum kiralamacılar çakal biliyorsunuz.)
    Ne yapmam gerekli adamlar mafya siz olsanız ne yapardınız?
    Kiralık bi araçla takla atsanız ve araç perte çıkarsa ne yapılır??
    (NOT: kiralık arabada kasko falan yok kullanan kişi de arkadaşım ehliyetsiz ve alkollü idi)

    TAVSİYELER ACİL!!!!

    Aracın fotoları için:

    https://www.facebook.com/hasan.lemet.7/posts/708415599192268?stream_ref=5

    Biraz geç oldu cevap için ama geçmiş olsun. İyi cesaret var hem merdiven altından araç kiralama hem de alkollü ve ehliyetsiz araç kullanma adamlar size herşeyi yapabilir. Bende araç kiralama işinde çalıştım müşterilerimiz kaza yaptığında öncelikle size birşey olmasın der raporları varsa hiçbirşey almaz çay ikram eder gönderirdik. Ancak alkollü kaza yaparlarsa çok acımasız olurdum. Hatta bir keresinde yeni evli bir genç düğün için araç kiraladı bizden aracı verirken defalarca tembihledim aman alkol alırsan kullanma diye. Tabi bizim ki alkolü almış kazayı yapmış tesadüf polis de oradayımış raporu tutuyor alkollü çıkıyor. Geldi abi yardımcı ol yeni evliyim borcum vs var diye. Ben hiç acımadım 6 bin Tl'ye yakın para ödedi. Sen alkollü olarak emanet aracı kullanmaya cesaret ediyorsun kendini düşünmüyorsun ben hiç düşünmem.




  • Değer kaybı raporunu sigorta firmasına gönderdikten sonra ne kadar sürede sonuç çıkıyor?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım aracıma yandan carptı acıkcası adam önüme kırdı ve yan yana çarptı ben aracın sağ on köse onunda sol ön kapıdan arkaya kadar komple gitti ben orta şeritte gidiyordum ama nasıl olduysa beni görmedi carptı ( bu arada benım aracım midibüs 27 kişilik ) 75 yasında bi amca çarptı
    buraya kadar hersey normal lakın amca aracını benım aracın önune yaklasık 25 m gittikten sonra durdu adam kaza olduğu an durmadı adamla anlaşamadık polis çağırdık polis geldi tutanak tutacağımızı söyledi neyse ben acıklamada kendi seridimde gittiğimi belirttim oda yalan ifadeyle benim ona carptığımı söyle onun önüne kırmışım şekiller çizildi resimler çekildi
    sonuç olarak suçlu ben oldum adam aracı 25 m ileri alıp resmini cektiği için o haklı oldu
    kaza bu olur olucakta ama tutanakları bizim düzenlememiz resimleri bizim cekmemiz ne derece doğru cok sacmalık polis derki sen ne yazarsan yaz o ne yazarsa yazsın karışma der bu kazada suclu adam istemeyerekte olsa aracı 25 m ileri parkettiği için haklı o
    peki ozaman her kazada aracım park halınde mı demek lazım polislerin yapması lazım bunu bence




  • Benim de saçma bir problemim var arkadaşlar. Kasım ayında harfiyat kamyonunun biri sol arka kapımdan bana çarptı. Görmediği için vurduğunu kusurun kendinde olduğunu kabul etti ve ona göre tutanak tuttuk. Ertesi gün aracı yetkili servise bıraktım arka sol kapı değişti. Adam suçu kabul ettiği için ben de olayın üstüne pek gitmedim nasıl olsa suçsuzum diye. Geçen gün aklıma geldi bir kontrol ediyim dedim. Kaza tespit tutanağını sorgula dediğimde kayıt bulunamıyor. Ama bir hasar kaydı çıkıyor. Sigortayı aradım sizin kaza dosyanız yok diyor. Servisi aradım onlar da çözemedi araştırıp tekrar ulaşıcaz size dediler. Bu araç bu şartlarda nasıl yapıldı? Başına böyle bir durum gelen varsa görüşlerinizi paylaşır mısınız?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bandaleros

    Benim de saçma bir problemim var arkadaşlar. Kasım ayında harfiyat kamyonunun biri sol arka kapımdan bana çarptı. Görmediği için vurduğunu kusurun kendinde olduğunu kabul etti ve ona göre tutanak tuttuk. Ertesi gün aracı yetkili servise bıraktım arka sol kapı değişti. Adam suçu kabul ettiği için ben de olayın üstüne pek gitmedim nasıl olsa suçsuzum diye. Geçen gün aklıma geldi bir kontrol ediyim dedim. Kaza tespit tutanağını sorgula dediğimde kayıt bulunamıyor. Ama bir hasar kaydı çıkıyor. Sigortayı aradım sizin kaza dosyanız yok diyor. Servisi aradım onlar da çözemedi araştırıp tekrar ulaşıcaz size dediler. Bu araç bu şartlarda nasıl yapıldı? Başına böyle bir durum gelen varsa görüşlerinizi paylaşır mısınız?

    eksper gelmedi mi, dosya açılmadı mı_???




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aligursan

    benım aracıma yandan carptı acıkcası adam önüme kırdı ve yan yana çarptı ben aracın sağ on köse onunda sol ön kapıdan arkaya kadar komple gitti ben orta şeritte gidiyordum ama nasıl olduysa beni görmedi carptı ( bu arada benım aracım midibüs 27 kişilik ) 75 yasında bi amca çarptı
    buraya kadar hersey normal lakın amca aracını benım aracın önune yaklasık 25 m gittikten sonra durdu adam kaza olduğu an durmadı adamla anlaşamadık polis çağırdık polis geldi tutanak tutacağımızı söyledi neyse ben acıklamada kendi seridimde gittiğimi belirttim oda yalan ifadeyle benim ona carptığımı söyle onun önüne kırmışım şekiller çizildi resimler çekildi
    sonuç olarak suçlu ben oldum adam aracı 25 m ileri alıp resmini cektiği için o haklı oldu
    kaza bu olur olucakta ama tutanakları bizim düzenlememiz resimleri bizim cekmemiz ne derece doğru cok sacmalık polis derki sen ne yazarsan yaz o ne yazarsa yazsın karışma der bu kazada suclu adam istemeyerekte olsa aracı 25 m ileri parkettiği için haklı o
    peki ozaman her kazada aracım park halınde mı demek lazım polislerin yapması lazım bunu bence

    bence işiniz hukuksal boyutlarda
    itiraz ediniz
    avukatınız ile görüşünüz

    geçmiş olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Değer kaybı raporunu sigorta firmasına gönderdikten sonra ne kadar sürede sonuç çıkıyor?



    değer kaybı için aracınız 5 yaşına kadar ise 45 günde alabiliyoruz
    değer kaybı için aracınız 5 yaşına kadar ise, 45 günde tazminatınızı alabiliyoruz
  • Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var tek taraflı agır bir kaza geçirdim, çok şükür ağır yaram yok ama yataktayım 2 gündür..
    Aracım mapfre genel sigortadan kaskolu..
    Durumu anlatayım;Ben kalkamadığım için aracı yakınlarım anlaşmalı özel bir servise çektirmiş, servis te 12-13 bin tl civarı masrafı çıkar demiş, ama daha dosya açılmadı ve eksper aracı görmedi araçta iki kapı ve ön tampon kesin değişecek ayrıca yan hava yastıklarından biri açılmış,tekerleğin biri yerinden çıkmış yan yatmış,motor sağlam ama radyatör gibi bir iki parça daha hasar görmüş değişecek denmiş...
    Soruma geleyim:
    1-Aracın kasko değeri 35-36 bin tl gözüküyor perte çıkarmı tavsiye verin lütfen ne yapayım??
    2-Aracımın daha önceden hasar görmüş ama kazayla alakası olmayan değişmesi gerekebilecek parçaları var ben kasko bozulmasın diye değiştirmemiştim aynı dosyada bunlarında değişimini talep edebilirmiyim?(Kaskomun süresi 20 gün sonra bitecek ve bu ağır hasarımdan sonra tekrar bir dosya açıp yaptırmam şansım olmayabilir)

    Yarın sabah dosya açılacak,nasıl bir yol izleyeyim, işte foruma en ihtiyacım olduğu ve dayanışma aradığım durumdayım...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var tek taraflı agır bir kaza geçirdim, çok şükür ağır yaram yok ama yataktayım 2 gündür..
    Aracım mapfre genel sigortadan kaskolu..
    Durumu anlatayım;Ben kalkamadığım için aracı yakınlarım anlaşmalı özel bir servise çektirmiş, servis te 12-13 bin tl civarı masrafı çıkar demiş, ama daha dosya açılmadı ve eksper aracı görmedi araçta iki kapı ve ön tampon kesin değişecek ayrıca yan hava yastıklarından biri açılmış,tekerleğin biri yerinden çıkmış yan yatmış,motor sağlam ama radyatör gibi bir iki parça daha hasar görmüş değişecek denmiş...
    Soruma geleyim:
    1-Aracın kasko değeri 35-36 bin tl gözüküyor perte çıkarmı tavsiye verin lütfen ne yapayım??
    2-Aracımın daha önceden hasar görmüş ama kazayla alakası olmayan değişmesi gerekebilecek parçaları var ben kasko bozulmasın diye değiştirmemiştim aynı dosyada bunlarında değişimini talep edebilirmiyim?(Kaskomun süresi 20 gün sonra bitecek ve bu ağır hasarımdan sonra tekrar bir dosya açıp yaptırmam şansım olmayabilir)

    Yarın sabah dosya açılacak,nasıl bir yol izleyeyim, işte foruma en ihtiyacım olduğu ve dayanışma aradığım durumdayım...

    Forumdaşlar neredesiniz aracı özel servise çektirdikten sonra dosya açtırmadan orada yaptırmaktan vazgecip yetkili servise çektirip öyle dosya açtırabilirmiyim??? Eksperle parça değişimi konusunda anlaşamazsak değiştirmek iştesek bir fomulü yok mu ?? Neredesin dh forum???




  • Bu gun park halinde iken sol aynaya carpmislar. kasko halk sigorta. kaskoda yilda 1 kez kaskoyu bozmadan far veya ayna degisimi var. benim sorum kasko delinmeden yapilan ayna degisimi tramere islenir mi. satarken hasar kaydi cikar mi. arabam 2013 fiesta hasar kaydi yok sifir gibi.satarken mide bulandirici hasar kaydi ciksin istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    quote:

    Orijinalden alıntı: drmelihx

    Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var tek taraflı agır bir kaza geçirdim, çok şükür ağır yaram yok ama yataktayım 2 gündür..
    Aracım mapfre genel sigortadan kaskolu..
    Durumu anlatayım;Ben kalkamadığım için aracı yakınlarım anlaşmalı özel bir servise çektirmiş, servis te 12-13 bin tl civarı masrafı çıkar demiş, ama daha dosya açılmadı ve eksper aracı görmedi araçta iki kapı ve ön tampon kesin değişecek ayrıca yan hava yastıklarından biri açılmış,tekerleğin biri yerinden çıkmış yan yatmış,motor sağlam ama radyatör gibi bir iki parça daha hasar görmüş değişecek denmiş...
    Soruma geleyim:
    1-Aracın kasko değeri 35-36 bin tl gözüküyor perte çıkarmı tavsiye verin lütfen ne yapayım??
    2-Aracımın daha önceden hasar görmüş ama kazayla alakası olmayan değişmesi gerekebilecek parçaları var ben kasko bozulmasın diye değiştirmemiştim aynı dosyada bunlarında değişimini talep edebilirmiyim?(Kaskomun süresi 20 gün sonra bitecek ve bu ağır hasarımdan sonra tekrar bir dosya açıp yaptırmam şansım olmayabilir)

    Yarın sabah dosya açılacak,nasıl bir yol izleyeyim, işte foruma en ihtiyacım olduğu ve dayanışma aradığım durumdayım...

    Forumdaşlar neredesiniz aracı özel servise çektirdikten sonra dosya açtırmadan orada yaptırmaktan vazgecip yetkili servise çektirip öyle dosya açtırabilirmiyim??? Eksperle parça değişimi konusunda anlaşamazsak değiştirmek iştesek bir fomulü yok mu ?? Neredesin dh forum???

    yetkili servisler Ozel servisten daha yuksek cikarir. pert dusunuyorsaniz yetkiliye birakin. parca degisimi yada pert olayi eksperde biter. ne yonde karar verecegi belli olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata1001

    Bu gun park halinde iken sol aynaya carpmislar. kasko halk sigorta. kaskoda yilda 1 kez kaskoyu bozmadan far veya ayna degisimi var. benim sorum kasko delinmeden yapilan ayna degisimi tramere islenir mi. satarken hasar kaydi cikar mi. arabam 2013 fiesta hasar kaydi yok sifir gibi.satarken mide bulandirici hasar kaydi ciksin istemiyorum.

    gecmis olsun. yan ayna hasarsizligi bozar. bozmayan far, stop lamba, cam hasarlari. yan aynalar bu kapsamda degil. ve evet tramere yansir. dolayisi ile satilacagi zamanki sorgulamada karsinizila cikar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanyy

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Değer kaybı raporunu sigorta firmasına gönderdikten sonra ne kadar sürede sonuç çıkıyor?



    değer kaybı için aracınız 5 yaşına kadar ise 45 günde alabiliyoruz
    değer kaybı için aracınız 5 yaşına kadar ise, 45 günde tazminatınızı alabiliyoruz

    1 yaşına bile girmedi

    8. iş günü içinde dönüş yapmadılar ben de Hazine Müsteşarlığına bildirimde bulundum. Müsteşarlık bana bu cevabı verdi:

    26/02/2014 **:**:** tarihinde Müsteşarlığımıza yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş olup 27*** başvuru numaralı talebiniz ilgili kuruma iletilmiştir. Başvurunuzun ne aşamada olduğunu başvuru numarası ile aşağıdaki adresten sorgulayabilirsiniz.

    Şirketin başvurunuza cevabı bildirdiğiniz e-posta adresiniz üzerinden size iletilecektir. Lütfen düzenli olarak e-postanızı kontrol ediniz.

    Cevap bilgisini içeren e-postanın iletiminden itibaren 15 gün içinde cevaba yönelik olarak aşağıdaki adres üzerinden bildirimde bulunmadığınız takdirde cevabın talebinizi karşıladığı kabul edilecektir.




  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    bana kaza raporunu ve iletişim bilgilerinizi ruhsatınızla mail atarmısınız_?
    hasanyy@mynet.com
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ata1001

    Bu gun park halinde iken sol aynaya carpmislar. kasko halk sigorta. kaskoda yilda 1 kez kaskoyu bozmadan far veya ayna degisimi var. benim sorum kasko delinmeden yapilan ayna degisimi tramere islenir mi. satarken hasar kaydi cikar mi. arabam 2013 fiesta hasar kaydi yok sifir gibi.satarken mide bulandirici hasar kaydi ciksin istemiyorum.

    muhakkak tramere işlenir
    lakin sol ayna hasarı gözükmesi, aracı satarken sorun teşkil etmez
    içiniz raha olsun
  • Merhaba,

    geçenlerde annem park yerinden çıkarken sağ ön kapıyı kolona sürtmüş. sağ ön kapı tamir edildi ve boyandı. resimleri ekliyorum. boyanan kapı renginde ton farkı oluştu gibi biraz kaydırma işlemi vs yapılmadığından böle fark oluşabilir zamanla daha çok uyum sağlar dendi. acaba sizinde fikirlerinizi alabilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctzpaz -- 5 Mart 2014; 11:45:23 >




  • Geçmiş olsun
    Beterin beteri var; en azından benim gibi sıfır aracı kafadan toslayayarak 6000 lira masraf çıkarmamış
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.