Şimdi Ara

Harici Harddiski görmüyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
2
Favori
144.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • elimde external bi disk var 120 gb lık bide 20 gb lık mp3 .. usblerim bi ra nedensiz göçtü.. yapılcacak herşeyi yaptım ve nasıl oldu bilmiyorum ama bi şekilde usbler çalışır oldu.. flash bellekleri görüyor ama başka yerde çalışan harici diskle mp3 görmüyor.. görmüyor derken.. sanki hiçbişey takılmamış gibi. ama elektirik var cihazlara gelio

    problemin gelişnesini burda yazdım..

    http://forum.donanimhaber.com/m_17946386/mpage_1/key_//tm.htm#17975707
  • Bende 3 gün önce maxtor 120 gb lık harici hdd aldım. bilgisayarıma takıyorum beep beep sesi geliyor sürekli herhangi bir tanıma belirtisi yok. şuan size bu yazıyı yazarken taktım bu sefer de ses vermedi ama yine görmüyor ışık sürekli yanıyor... bilgisayarda bi sorun vardır şüphesiyle format attım hiç bir fayda etmedi... Bugün teknosaya götürdüm adamlar hangi bilgisayarda denedilerse hepsinde oldu. Bide bir tavsiyede bulundular " Service Pack 3" yükle... onu da şimdi indiriyorum... bi faydası olacağını hiç sanmıyorum. evdeki laptopda denedim çalıştı diğer arkadaşın masaüstünde denedim onda da çalışmadı... hadi biri bir fikir versin çıldıracam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 1 Temmuz 2008; 2:39:52 >
  • quote:



    harici diski taktığın sırada diskin ışığı yanıyor mu? donanım tanındı simgesi çıkıyor mu? herhangi bir uyarı msjı çıkıyor mu? Harici diski taktığın zaman bilgisayarında işlemler yavaşlıyor ya da bilgisayar takılıyor mu?



    bana aynısı oldu ne yapmam lazım? Bendeki Toshiba Codegen 160 GB tasınabilir HDD. Güvenle çıkış yapmadan çıkarmıştım HDD yi sonra açılmadı bir daha. İçindeki verileri de kurtarmam lazım. Lütfen Yardım.
  • şimdi biraz bekledim. açıldı. bilgisayar bayağı yavaş. disketi biçimlendir diyor ve hdd yi 16.71 gb olarak görüyor. içindekileri nasıl kurtarırım. kardeşlerim bir yardım. hayatım bu hdd nin icinde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feaRneveR

    şimdi biraz bekledim. açıldı. bilgisayar bayağı yavaş. disketi biçimlendir diyor ve hdd yi 16.71 gb olarak görüyor. içindekileri nasıl kurtarırım. kardeşlerim bir yardım. hayatım bu hdd nin icinde.


    Bilgisayar görüyorsa içindeki verileri veri kurtarma programlarıyla kurtarabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/mpage_1/key_//tm.htm#7492114
    http://forum.donanimhaber.com/m_23280095/mpage_1/key_//tm.htm#23280095




  • saolasın valla şimdi easy recovery ile taratıyorum 4.30 saat sürecek bakalım
  • Selam Arkadaşlar Benim harici hdd ile ilgili bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz.


    Arkadaşlar benim 60 gb samsung harici vardı yere düştü bozuldu garantiye gönderdim yeni 80 gb harici hdd yolladılar.Buraya kadar herşey tamam.

    Eve geldim,bilgisayarıma hdd mi taktım.Fakat bilgisayarım hdd yi görmedi.Yani sağ alt köşede donanımı güvenle kaldır yazan bir ikon çıktı,bas
    tı. "Usb yığın depolama aygıtı" "Durdur" "özellikler" Falan yazıyodu bişeye basmadım.Bilgisayarıma girdim bilgisayar görmedi.

    usb girişlerim çalışıo.hdd ışığı yanıyo daha yeni grantiden geldi.


    !!!YARDIM EDİN!!!
  • dostum seninki çok basit Xp yada Vista mı kullanıyorsun bilmiyorum ama Denetim Masasında "Yönetimsel Araçlar" dan "Bilgisayar Yönetimi" ne Gir. Orada "Disk Yönetimi" olacak. Orada senin HDD'yi raw yani diri olarak gösterecek. Orada Biçimleyip bölüm oluştur dersen HDD gördürmüş olursun.
  • DOSTUM GALİBA ODA OLMADI Bİ BAKIYIM BİOS AYARLARINDA GÖRÜYOMU EĞER GÖRÜYOSA HALLEDERİM
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asercanbasak

    Merhaba arkadaşlar;
    Benim maxtor basics 1tb harici harddiskim var. dün flash belleğe dosya attım sonra pc yi kapattım. akşam hard diskten kullanmam gereken dosyalar vardı. bilgisayarı açtım harddiski taktım ama pc harddiski görmedi. evde başka bilgisayarda vardı onda da denedim olmadı görmedi bi türlü
    harddiskin adaptorunu takıyorum harddisk çalışıyor sesi geliyor daha sonra usb kablosunu takıyorum harddiskin ışığı da yanıyor fakat bi türlü bilgisayarımda göremiyorum harddiski.. disk yönetiminde de harddiski göremiyorum.. harddiskin de %97 si doluydu off
    bunun bi çözümü var mı program vs ile yapılabilir mi? kendi başıma bişey yapmaya da korkuyorum içindeki verileri tamamen kaybederim diye..
    arkadaşlar lütfen bana bi çözüm bulun..



    Maalesef şu aşamada yapacak birşeyiniz görünmüyor gibi..

    Bilgisayara harici hddnizi taktığınız zaman okuma ışığı yanıp sönüyor mu ?
    Harici hddnizi taktığınızda bi süre bekleyin yarım saat- 1 saat falan. Bilgisayar tanımaya çalışsın..




  • Bendede WD Mybook essential edition 500gb harddisk var bi anda bilgisayar gormemeye başladı. Takıp cıkardım donanım kullanıma hazır diyor ama bilgisayar yonetiminde gorunmuyor. Asagıdaki donanımı kaldır derken WD olarak yazıyor ama windowsta gorunmuyor. Baska bilgisayara takıpta denedim olmadı.
  • Arkadaşlar merhaba. benim sorunum sizinkilere çok benziyor ama burada çözümünü bulamadım.

    eski notebookumu satarken wd400ue model 40GB hdd mi söktüm daha sonra usb dönüştürücü aldım ve içine yerleştirdim.

    yeni bilgisayarıma taktığımda donanım algılanıyor, aygıt yöneticisinde marka model yazmıyor ama yığın depolama aygıtını görüyor.
    yönetimden => depolama => Disk yönetimine girdiğim de de diski hiç göremiyorum. (yanlız usb yi çıkartırken bişeyler gelip gidiyor)
    ve tabi saatin yanında güvenle kaldır simgesi var.

    içindeki bilgiler mühim değil yer yola açığım

     Harici Harddiski görmüyor..


     Harici Harddiski görmüyor..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: scopeye

    Bendede WD Mybook essential edition 500gb harddisk var bi anda bilgisayar gormemeye başladı. Takıp cıkardım donanım kullanıma hazır diyor ama bilgisayar yonetiminde gorunmuyor. Asagıdaki donanımı kaldır derken WD olarak yazıyor ama windowsta gorunmuyor. Baska bilgisayara takıpta denedim olmadı.


    Benim de aynı diskten var ve bozuldu. Ayrıntısıda burada: http://www.incele.info/index.php?option=com_content&view=article&id=117:plaka-degisimi-verileri-kurtarabilir-mi&catid=42&Itemid=81

    Bu diskin bozuk olanlarına ihtiyacım. Bu disk ten bir tane yeni aldım, fakat öncelikle bozuk olanları üzerinde çalışma yapmam gerekiyor. Daha sonra bozulan diskim ile yeni satın aldığım diskin parçalarını değiştirerek içindeki verileri kurtarmayı planlıyorum.

    Elinde Western Digital 500GB Mybook Essential bozuk disk olanlar var ise özelden benimle iletişime geçsin. Göstereceğiniz ilgiye şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.




  • arkadaşlar benimde bir sorunum var 1 tb wd hdd var sorunum sadece bir bilgisayarda hdd görmüyor ne yaptısam olmadı. ama sadece benimkini görmüyor bunun sebebi pc mi acaba sanırım arkadaşlar boşuna format attılar
  • arkadşalar bende de wd 250 gb harddisk var. virüs falan bulaşmştı baya bi, format atmak istedim. sağ tıklayıp biçimlendir yaptım fakat biçimlendirme sırasında hata verdi, bitiremedi formatı. tekrar tekrar denedim olmadı. en sonunda mecburen çıkarttım pc den. fakat bir daha da görmedi pc. iki bilgisayayda da takıyorum görmüolar. ama aletin ışığı yanıyor, takınca doink sesi çıkıor, köşede yeşil ok çıkıor, içinde usb yığın depolama aygıtı olarak gözüküor. ama bilgisayarımda yok. disk yönetiminde de yok. chkdsk de yaptm. buradaki çözümler yetmedi yani..başka ne yapabilirim ? teknosadan almştm 1, 1.5 sene kdr önce sanrm, ama garanti kağıdı duruor mu bilmiorm.
    ayrıca seagate 1tb harddisk aldm yeni, ona aktarım yapayım dedim de oldu bunların hepsi, onu da söyleyeyim belki etkisi vardır ? iki harddisk aynı anda takılıydı. bir de biçimlendirme yaparken diskin ismini değiştirdim, ama sordu da mecbur değiştirdim, onun da bi etkisi var mıdr bilmem ? normalde wd passport tu galiba, ben de wd yazdım bu sefer..
    yardımlarınızı bekliorm, şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toxteth -- 22 Ağustos 2009; 14:41:38 >




  • Farklı bir sorunda benden. Alıntı şeklinde bu başlıkta da derdime deva arıyayım:

    Akasa Noir 2.5 SATA Disk Kutusu ile
    Samsung SAMSUNG 160GB 2,5'' 5400RPM SATA HM160HI satın aldım.

    Kullanıma hazır hale geldiği belirtiyor ama Bilgisayarımda ve Disk Yönetiminde gözükmüyor. Ayrıca Disk Sürücüleri kısmında Samsung HM160HI USB Device şeklinde gözüküyor ve içeriğinde "Bu aygıt düzgün çalışıyor." ibaresi mevcut.

    Paylaşımlarınızı bekliyorum.


    Edit: Belki gerekir bazı detaylar vereyim: XP nin farklı sürümlerini barındıran birçok bilgisayarda deneme şansım oldu sonuç aynı. HDD Kutusunun ışığı taktıktan sonra sürekli yanıyor. İki üründe sıfır ilk kullanım.
  • arkadaşlar cok tesekkur ederim. ben sorunu hallettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medikalci

    arkadaşlar cok tesekkur ederim. ben sorunu hallettim.


    Sorarkenki hassasiyetini gösterip nasıl olduğunu söylesen de belki birinin daha işi görülse.. ya da tam uymasa da aklına bir fikir getirse.. ??
  • iyi günler burası yerimidir bilmem ama bir sorunum var . mp3 playeri pc ye taktığımda biçimlendir uyarısı veriyor. içinde önemli bilgiler var biçimlendir me yapmadan içindekilere ulaşablirmiyim nasıl ulaşablirim yardımcı olur musunuz?
    teşekkürler
  • arkadaşlar merhaba,
    benim xs 1tb harici diskim var içinde samsung harddsik var, geçen gün hatırladığım kadarıyla aniden usb kablosunu direk çekerek diski kapattım,normalde donanımı güvenle kaldır derdim ama boşluğuma geldi işte,sonra pc yi kapadım,ertesi gün usb taktım diski düğmeden çalıştırdım normal çalıştı disk, altta da donanım işareti geldi, fakat bilgisayarımı tıkladığımda harddiski göstermez oldu, alttaki küçük simgeye tıkladığımda usb yığın depolama aygıtı ve altında da samsungu harddiski gösteriyor, fakat bilgisayarımda göstermiyor işte,
    sonra bilgisayarıma sağ tıkladım yönet dedim baktım disk yönetiminde gözüküyor, ama başlatılmamış yazıyor. Bende başlat dedim baktım çevirim içi oldu, ama yan kutuda ayrılmamış diyor, sürücüye harf ata dedğimde bir harf atayıp yeni basit birim olarak ekledğimde disk formatı raw olarak çıkıyor,böyle olduğunda disk bilgisayarım menüsünde gözüküyor fakat erişebilmek için önce biçimlendirmeniz gerekir deniyor, muhtemelen formatladığımda düzelecek ama yaklaşık 600gb veri de gidecek, bunu acaba nasıl düzeltirim yada bu verilerin bir kısmını hiç olmazsa nasıl kopyalarım bilen varmı???




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.