Şimdi Ara

Hangisini alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 600 lira bütçem var. Bir kaç tane telefon aklıma ama hangisini alsam karar veremedim. Yakın arkadaşımın LG G3'ü var. Telefon sıfır gibi. Kozmetik olarak çok temiz ama fazla kullanma zamanım olmadı ama bir sorunu yokmuş. 500 lira istedi. Onu mu alsam yoksa sıfır j2 veya j1 ler filan var onlardan bir tanesini mi alsam karar veremedim. Pek fazla telefonla haşır neşir değilim. Sadece ders pdflerini atıp okumak için , mp3 dinlemek ve bir kaç sosyal medya hesabım var oralarda takılıcam. Oyun filan hastası değilim. Sizce hangisini alayım ?



  • Temizse 500 YL ye daha iyi bir alternatif bulamazsınız gibi, batarya alırsınız bir tanede. Gerektiğinde eskisiyle değiştirirsiniz gün içinde de.
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Yalnız bir sıkıntı daha var. Bugün telefon hiç servise filan uğradı mı diye sordum. Telefon hiç arıza vermediği için servise göndermemiş ama camı mı ne kırılmış onu da kendisi değiştirmiş. Bahane olarakta servislerde telefondan parça mı ne araklıyorlarmış o yüzden güvenememiş. Kendisi elektronik mezunu. Camı yapmış , dokunmatik çalışıyor ama ileride sorun çıkartır mı diye düşünüyorum. Sizce ne yapayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.