Şimdi Ara

Hangisi sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce kaza yaptım ve arabamı kaportacıya hurda niyetine sattık, şimdi yine araba açalağım fakat çok kararsız kaldım.

    beğendiğim veya hoşuma giden araçlar, bütçem maksimum 24.000 - 25.000 tl ve bu bütçeye uygun beğendiğim kararsız kaldığım araçları aşağıda yazdım. biliyorum hepsi arasında sınıf farkları var zaten maksatım belli bir segmente değil hoşuma gidicek bir araç almak.

    Öncelikle alacağım araçtan beklentilerim şöyle; çok fazla yol yapan birisi değilim ( işe servisle gidiyor geliyorum pazarları gezerim ancak bide hafat içi bir iki defa market arkadaş ziyareti yılda 3-5 defa şehir dışı yaparım ), konforlu olmalı, sık problem çıkarmamalı, yakıtı uygun olmalı yada lpg sorunu olmamalı, Aile olduğumuz için biraz geniş olmalı yani aile aracı olmalı beni 3-4 sene idare etmeli ardından az zararla satabilmeliyim, uzun yolda beni yormamalı.

    Beğendiğim araçlar:
    ilk üç araç için link de verdim,

    E200 ELEGANCE

    Honda CR-V

    C180 ELEGANCE

    - 2007-2008 linea 1.3 m.jet emotion ( kilometreleri yüksek, düşük olanlarında ise çevrem dikkatli ol km çekilmiş olabilir diyorlar.)

    - 2004 makyajlı kasa 1.6 Vtec civic ES otm.

    benim aklıma gelenler bunlar. varsa sizin tavsiyeniz alabilirim tavsiyelerinizi. Artık uzun zaman oldu ve biran önce almak istiyorum bir araç, ailece eve tıkıldık kaldık ve artık sıkmaya başladı :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.