Şimdi Ara

hangisi? creative inspire 4400 philips mms 430 2.1 logitech x230 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımda onboard ses kartı var ve alacağım sistemi daha çok müzik dinlemek için alacağım tercihim basslarının iyi olmasıdır ayrıca ses kartımın souraund özelliği yok bu sistemleri bağlarken sorun yaşarmıyım bulduum fiyatlar creative:87 philips:115 logitech:99 hangisini tavsiye edersiniz bütçe olarak da hiç bir şekilde 115 i geçemem
    varsa diğer önerileriniz yazabilirsiniz



  • benim tercihim logitech olurdu. pisman olmazsin. F/P orani cok ii.
  • bu saydığın setler arasında kesinlikle inspire 4400 almanı öneririm. stereo çoğaltıcı ile ( 5 kuruşluk bişey ) 4 uydudanda ses getirirsin. ( tabi stereo olur ) net bir ses alırsın. x-230 önermem ÇÜNKÜ ses kartın o/b ve tizlerin zaten kötü çıkacak bari tizleri başarılı lan bir set alki müzik dinlemek yada film izlemek işkence olmasın. ben laptopumda inspire 4400 kullandım boyutlarına rağmen güzel ses çıkıyor. üstelik ucuz.
  • bide creative inspire aldığımda ses kartınıda değiştirmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersini yaklaşık 25 ila 50 ytl arasında bişi ve bu sistemle en iyi uyumu hangisi sağlar
    yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oktayszgn

    bide creative inspire aldığımda ses kartınıda değiştirmeyi düşünüyorum ne tavsiye edersini yaklaşık 25 ila 50 ytl arasında bişi ve bu sistemle en iyi uyumu hangisi sağlar
    yardımlarınız için teşekkürler



    bende senin istedigin ses karti mevcut. bende inspire 4400 ile kullandim. performansi cok ii. istersen satabilirim. creative live value.
  • teşekkür ederim ama ikinci el elektronik eşya tercih etmem. alacağım her elektronik eşyanın mutlaka sıfır olmasına dikkat ederim
  • kesinlikle 4400 terihin olmalı
  • arkadaşlar bu ürünün basları için neler söyleyebilirsiniz(creative 4400) ses açıldığında bozulmalara yol açıyo diolar ve sadece bu konu için değerlendirirsek bu üç sistemi hangisini tavsiye edersiniz çünkü ben alacağım bas kalitesine (özellikle bütün ses seviyelerinde alçak yüksek orta) çok önem veriyorum
    ayrıca bu stereo ayrıştırıcı alet sesi bozuo diolar bu çok önemli bi problem mi?
  • Bence Philips MMS430 tavsiye ederim. Asla ama asla pişman olmayacaksın. 4400 e fark atan bir ürün. 4400 4+1 olmasına rağmen 430 kadar kaliteli değil.
  • kardeş sen aldırma. al 4400 ü bak keyfine senin ihtiyacın olan kadar ses verir ne eksik ne fazla. ayrıca sayılan setler arasında f/p oranı en yüksek olanı.
  • bende 2.1 logitech var gayet memnunum ayrıca çokta ŞIK. yüksek ses diyorsan logitech alma. ama net ses olsun diyorsan kesinlikle logitech.

  • 4400 yerine ve kullanım alanına göre iyi settir hesaplıda olabilir ama;
    1 yıl kadar 4400 kullanmışlığım vardır. bu süre içinde çok test etme imkanım oldu seti. setinden az çok bişeyler bekleyenler için çok yetersiz bi set bence. ses odayı doldurmuyor. yetersiz bas ve tizler insanı deli ediyor sesi yarısından biraz fazla açtığınız zaman.
    ancak ufak odalarda kısık-orta seste normal kullanım için uygun olabilir o set.

    logitech tercih ederim bende.
  • iyiden kötüye doğru:

    1. Logitech X-230
    2. Philips mms430
    3. Creative inspire 4400

    philips yüksek watt gücünden dolayı daha güçlü ses verebilir ama ses kalitesinde Logitech çok iyi.
  • @another logitech x-230 kullandınmı yoksa yaptığın o yorumu 4400 ile x-530 u kıyaslıyarakmı yaptın?
    @psionic yaptığın sıralamayı neye göre yaptın ? inspire 4400ü en alt sıraya koymandaki sebep kulaktan dolma bilgilermi yoksa hepsini kullandında en beğenmediğin inspire 4400 müydü? yorum yaparken dikkatli olunca insanlar bu yorumlara bakarak set alıyor .
  • philips i dinlemedim ama, diğer ikisi arasında logitech i öneririm
  • 4400 kullandım, x230 uda dinledim ikisi arasında x230 derim fakat. İkiside başlangıç seviyesi şeyler kesinlikle yeterli gelmez kıy paraya sağlam bi logitech al, ben logitech den önce devamlı cluba çıkardım artık ayda yılda bi çıkıyorum Tercih ve bütçe senin tabiki.
  • quote:

    @another logitech x-230 kullandınmı yoksa yaptığın o yorumu 4400 ile x-530 u kıyaslıyarakmı yaptın?


    daha önceden x-230 deneme şansım olmuştu. x-530 ile 4400 kıyaslamadım. zaten x.530 ve 4400 aynı sınıflarda değiller.

    ayrıca konuyu açan arkadaş daha çok müzikle ilgilendiğini söylediği ve ses kartının surround desteklemediğide belirttiği için x-230 un ona uygun olduğunu
    düşünüyorum.

    diğer yandan 4400 zaten vasatın altında olan bir set, birde bunu stereo çoğaltıcı ile o/b bağlarsak sonuç daha da kötü olacaktır bence.
  • x-230 orta büyüklükte bir oda için yeter de artar bile...Creative deki esas problem bence frekans aralığında ve uydularla subwoofer kesinlikle creative inspire serilerinde bir uyum içinde çalışamıyorlar kendi kafalarına göre haraket ediyorlar ama logitechte bu sorun yok tam anlamıyla bir uyum söz konusu bass vurduğu zaman sanki bass uydulardan geliyomuş gibi oluyor logitechlerde... (zaten sub-sat konseptinde olan sistemlerde amaç budur bass seslerin nerden ve nasıl geldiğini anlarsanız keyif alamazsınız bu alteclerde de böyledir bose acoustimass'larda da yani bass modülünü bilmeyenler bass seslerin uydulardan geldiğini zanneder )
  • quote:

    tam anlamıyla bir uyum söz konusu bass vurduğu zaman sanki bass uydulardan geliyomuş gibi oluyor logitechlerde...
    buna %100 katılıyorum
    creative de bu olay malesef megaworks ten başlıyor. ama yinede başlangı. bir set olarak 4400 ü öneririm. ayrıca stereo çoğaltıcı ile o/b a bağlayınca sonuc o kadarda kötü olmuyor
  • ben live value kartla kullanmıştım 4400 ilk olarak. sonra sistemi değiştirdikten sonra anakart üzerindeki 5.1 o/b ın live value den daha iyi ses verebileceğini düşündüm. ama sonuç hiçte iyi olmadı. live value de pörtleyen basların durumu o/b de daha da vahimdi.
    ama live value veya türevi bir kart alacaksa ve 4400 başlangıç seviyesi için alternatif bir seçim olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.