Şimdi Ara

HANGİ VATAN SAĞOLSUN.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hangi vatan sağolsun

    Vatan nedir?..

    Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır...

    Bu toprağın insanları,topraklarımızın selameti için göğüslerini namlulara uzatıyorlar,mayın tarlalarına koşup vazifeye atılıyorlar ve hiç gözlerini kırpmadan toprağın altına düşüyorlar.

    Toprak uğruna ölüyorlar..

    Şimdi en son söyleyeceğimizi hemen söyleyelim...

    “Bu toprakları,bu topraklar uğruna ölen vatan haline yeniden getirmenin zamanı gelmiştir.Bu topraklar uğrunda ölenlerin vatanı olmaktan çıkarılmıştır ve durum tıpkı Kurtuluş Savaşı öncesi gibidir.”

    O zaman da toprak ,uğrunda Çanakkale de,Sarıkamış’ta Yemen’de ve öteki yerlerde ölen ahalinin değil de Saray’ın,saray yanaşmalarının,galat bankerlerinin vs nin vatanlarıydı!..Kurtuluş Savaşı bu toprakları milletin vatanı yaptı...

    Ve zaman ilerledikçe...

    Anadolu’yu silahları ile zaptedemeyen istilacılar ,sinsice vatan topraklarımıza girerek sulamaya ,bir bataklık ,çirkef yaratmaya,yarattıkları çirkefte de,truva atlarını besleyip semirtmeye başladılar,bunu başardılar. Vatan toprakları “içeriden” ele geçirildi.

    Bizim gibi aynı dili kullanan,aynı nüfus kağıdını kullanan ama bizden çok çok daha fazla zengin (daha doğrusu zenginleştirilmiş) ve istilacıların acentaları bu toprakların efendileri haline geldiler.

    Şimdi topraklarımız bunlar tarafından zapt edilmiştir ve bizim topraklarımız bizden çok onların vatanı olmuştur.Çilesini bizlerin çektiği sefasını onların sürdüğü vatan..!

    Onlar efendilerdir..

    Bizler onların da efendilerinin yönlendirmesi ile önümüze koydukları montaj ürünlerinin zorunlu tüketicisi, onların eteklerinde yörelerinde artıklarından sebeplenebilmeyi uman,plazalarında bir iş kapmayı büyük ideal sayan,onların kontrol ettiği medya ve yayınlarla yönlenen ,onların sürüklediği ahlaksızlık kulvarına çağdaşlık diye sürüklenip kimliğimizi boşaltan ,uyuşturulmuş çaresiz köleleri haline her geçen gün daha çok getiriliyoruz...

    Onlar kendi büyük efendilerine karşı görevlerini yapıyor...

    Bizlerin bu topraklara vatan diye bağlanmamızın kutsal zorunluluğuna son vermeyi hızla sürdürüyorlar..!Emin adımlarla ilerliyorlar.

    Şehit anasının

    “Vatan sağ olsun demeyeceğim”

    Diye feryat ederek oğlunu şehit edenlerden çok, eşkiyanın beslendiği bataklığı seyrederek ülkeyi yönetenlere, saldırganın demokratik hakkından bahsedip milletin yaralı yüreğin dağlamaktan çekinmeyen hakimler sınıfına vurgu yapması ,artık bu toprakların yeniden vatan haline getirilmesi zamanının geldiğinin çarpıcı göstergelerinden birisidir sadece...

    Bir başka örnek ister misiniz?..

    Findik isyanında Karadenizîn öfkeli üreticilere şöyle diyordu..

    “Kasıtlı yapıyorlar Karadeniz’i de Güneydoğu haline getirmek istiyorlar!..”

    Yazar Arslan Bulut bu durumu daha çarpıcı olarak şöyle anlatıyordu.

    “Karadeniz halkını açlıkla dize getirmeye çalışıyorlar. Fındık operasyonunun altında yatan gerçek sebep budur!..Bu oyun Güneydoğu'da başarıyla uygulandı! Güneydoğu'da vatandaş fakir olmasına rağmen devlete bağlıydı. Terörle birlikte bölge altüst edildi. Köyler boşaltıldı! dedik ve dikkatleri bu noktaya çekmeye çalıştık. Karadeniz’den bu yönde açıklamalar, mektuplar geliyor. Özetle söylemek gerekirse, fındık operasyonu, Pontus operasyonunun ekonomik ayağını oluşturuyor!

    Çoğaltabileceğimiz örnekler toprağın sahibinin toprağını vatan toprağı görmekten uzaklaştığının tehlikeli tezahürleridir ve tepemizdeki ceberrutlar,bataklıklarından yaydıkları kokmuşlukla topraklarımızı kendi vatanları ,bizlerin de daha çok köleleri haline gelmemizin mutluluğundadırlar.

    Bakınız..

    Bu “mutlu” kan emici tarantula sürüsü bizleri her geçen gün daha çok ağlarına düşürebilmek için beslemeleri,yanaşmaları,besili süslü ekipleri ile dört dörtlük bir saldırı halindedirler. Bu saldırılar sonucu hepimiz,direnenlerimiz de, istedikleri robotlar haline geleceğiz ve onların efendilerine içinde köleleri ile anahtar teslimi memleketimiz verilecektir. (Teslimat başlamıştır)

    Bizler “Vatan sağ olsun” demeten gurur duyarız..

    Vatan uğruna hiçbir dünya nimetinin önemi yoktur onur budur..

    Yeter ki o vatan bizim olsun..

    Kahraman Şehitimizin Anası Fatma Ana “Vatan sağ olsun demeyeceğim” diyerek bize yapılabilecek en kutsal görevi yapıyor.

    “Bu toprakları vatan toprağı yapmazsanız,vatan sahip olmaz, bu Truva atlarını ayıklamazsanız Oğlumun şehit kanı hepinize haram olsun” diyor..

    Bu feryadı anlamayana yazıklar olsun şerefini sorgulasın
    ..


    http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=3867











  • Vallahi şehit anası yerden göğe kadar haklı ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.